BIZIDAY: MARȚI, 24 mai 2016


Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală faţă de Călin Popescu Tăriceanu pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului. Este vorba despre dosarul retrocedărilor ilegale în care este anchetat Paul al României, Remus Truică, dar şi mai multe persoane apropiate lui Tăriceanu pe vremea când era premier. Tăriceanu a fost citat ca martor la DNA în urmă cu o lună, însă procurorii susţin că declaraţiile de atunci ale acestuia au fost mincinoase. Tăriceanu a susţinut sus şi tare că nu a ştiut de retrocedările ilegale pentru ferma Băneasa sau pădurea Snagov.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

7 răspunsuri la BIZIDAY: MARȚI, 24 mai 2016

 • Dan Topor
  Mai 26, 2016 la ora 07:47

  Iar te-ai apucat de propagandă securistoidă… de fapt, nu te-ai oprit niciodată. Ai primit doar, uneori, ceva mai puţine ordine de la „mafia din jurul tău”! Oricum, pute pe-aici a proletariat comunisto-securistico-stalinisto-propagandistic cu neuroni plictisiţi de singurătate. O să dispăreţi aşa cum şi acolo de unde aţi apărut… în maro.

  Răspunde
   
 • alexman
  Mai 25, 2016 la ora 14:45

  Referitor la anii 50 cred ca ar fi educativ de reintrodus carcera grea sau munca in salina pentru indivizi lacomi care aduc prejudicii de peste 50 milioane euro. Abia acest lucru va crea adevarata schimbare de paradigma care sa determine un comportament mai normal al clasei politice. Altfel asa zisa corectie numita puscarie este ineficienta si usoara pentru indivizi cu soricul(obrazul) groasa,si ies de acolo cu convingerea sigura ca a meritat „efortul”, si ca oportunitatile le stau in cale in continuare.

  Respecte oamenilor inteligenti de la DNA.

  Asteptam si de la SRI informatii mai bune referitoare si la medicamentele de pe piata, sau la virusii(sida dupa revolutie,gripali,etc..) produsi in laboratoare si distribuiti pe diverse cai catre populatie, ca sa sporeasca astfel consumul de medicamente,etc…Daca ar exista interes, cred ca se pot gasi informatii destul de insteresante in zona asta. Chiar statisticile pot arata lucruri relevante, chiar socante.

  Răspunde
   
 • Oana
  Mai 25, 2016 la ora 02:36

  Ma bucur ca ai vorbit de Sarmi, Moise. Dar sa stii ca sapaturi se fac in fiecare an de catre Fac. de Istorie din cadrul UBB. In fiecare vara se fac stagii de practica in zona.

  Răspunde
   
 • mihaix
  Mai 25, 2016 la ora 00:57

  Dle Guran, ati prezentat eronat ca Rarinca a fost decarata nevinovata in prima faza si la apel definitiv vinovata. Ea a fost declarata vinovata in prima instanta, nevinovata la apel definitiv. Abia intr-o cale de atac extraordinara s-a rejudecat si a fost condamnata. Eu inteleg motivele care au dus la aceasta situatie, si ca e vb ca sist sa fie mai presus de orice banuiala, dar putina corectitudine jurnalistica nu strica. Oricum e ok ca femeia a luat cu suspendare, pt ca in prostia sa chiar nu a realizat in ce tampenie se baga.

  Răspunde
   
  1. Ion.
   Mai 25, 2016 la ora 08:18

   În calitate de angajat al unei case de avocatură, Mariana Rarinca ştia la milimetru toate procedurile civile de urmat pentru recuperarea unei datorii. Prin natura activităţii pe care o derula zi de zi, declanşarea acestor proceduri era un lucru banal pentru Rarinca.

   Îi lua maxim 30 de minute sa redacteze acţiunea civilă la care avea de anexat toate documentele care demonstrau existenţa datoriilor pretinse şi putea să-şi demonstreze lejer în faţa instanţelor din Galaţi sumele pretinse de la Livia Stanciu.

   Apoi o executa silit pe Livia Stanciu, de-i zburau fulgii şi acesta era un subiect de presă curat, indubitabil şi de necontestat. Aşa ar fi făcut orice om de bună-credinţă.

   Răspunde
    
 • Alex Z
  Mai 25, 2016 la ora 00:42

  E timpul sa sprijinim DNA, care lupta pentru noi! Moise ne-a chemat in strada, in careva articol s-a pus „cheta” PE CORUPTI, O INTORC=ASA CUM AM FOST UNITI LA COLECTIV, e timpul sa aratam ca DNA are sprijinul nostru, e important pentru viata noastra. La vot da, in schimb pana atunci dureaza. Guvernul Ciolos singur nu are timp, il lasam in istorie ca o incercare, ori subscriem? sunt miscari, profu Iohanis a rechemat plagiatii de ambasadori…e timpul sa luam atitudine!

  Răspunde
   
 • Alex Z
  Mai 25, 2016 la ora 00:09

  Maresc deratizarea la 100 e…

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase