BIZIDAY: MARȚI, 01 martie 2016

 • Scandalul legat de infestarea cu bacteria e-coli la bebeluşi a provocat o adevărată isterie, căci nu este foarte clar nici până acum cauza îmbolnăvirii acestora sau, cel puțin, dacă există o cauză comună. După săptămâni bune de la declanșarea crizei autorităţile au ajuns la concluzia că e posibil ca bacteria să provină din brânza proaspătă de vaci produsă de o firmă din Brădet, judeţul Argeş.
 • Detinuții din România trebuie să mănânce mai bine! O spun judecătorii de la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului care mai adaugă faptul că țara noastră are la dispoziție un an de zile să se conformeze. Ministrul Justiției încearcă să obțină o amânare a acestei decizii, care ar face ca statul român să plătească pentru hrana deținuților undeva la 90 de milioane de euro pe an.
 • Încă o autostradă cu probleme în România. Un deal s-a surpat pe o porţiune de 150 de metri de pe autostrada A6. Este vorba despre un tronson din autostrada care ar urma să lege Lugojul de Calafat. Prăbuşirea dealului vine la un an după ce constructorii s-au confruntat cu aceeaşi problemă, într-o altă zonă a acesteia. Din cauza aceasta acum se circulă cu restricţii de viteză.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la BIZIDAY: MARȚI, 01 martie 2016

 • augustin
  Martie 2, 2016 la ora 22:49

  Domnule Guran inainte sa ii dati cu dezastrul legii in plata si mai ales legat de prima casa ar trebui sa va puneti la punct cu o lege economica atat de importanta precum legea cereri isi ofertei sau mana invizibila a economiei. daca sunteti tentat pot sa va dau aceasta lectie gratuit si nu dureaza decat maxim 1(una) ora. Ma intreb daca nu cumva ineptiile pe care le tot aruncati sunt mai degraba o teama nespusa ca o sa va scada pretul apartamentului luat in rate, sau poate ca pana la urma o banca nu e degeaba sponsorul emisiuni.
  domnule drag, infomati-va va rog de legea asta nescrisa , legea cererii si a ofertei si vedeti care sunt efectele asupra pietei imobiliare si a vietii romanilor aceasta aberatie numita prima casa . inca odata sunt dispus sa va dau explicatiile necesare, asta daca veti dorii.

  Răspunde
   
 • Vasile
  Martie 2, 2016 la ora 18:41

  Am auzit astăzi pe EuropaFM comentariile unor oetăţeni, care m-au pus pe gânduri. Mai exact, aceştia doreau să nu se fi numit în mass media firma producătoare a brânzei infestate. Mi se pare ceva foarte grav ! Să cenzurezi cea mai importantă calitate a mass mediei, aceea de a informa. Eu personal nu voi mai urmări niciodată acea televiziune sau radio, sau nu voi mai citi acel ziar care va face afirmaţii (pentru care au surse) de tipul voalat: s-a descoperit o neregulă într-unul din supermarketuri sau o brutărie din nordul ţării foloseşte aditivi interzişi, etc.

  Răspunde
   
 • alexman
  Martie 2, 2016 la ora 16:24

  Scaderea CAS nu a incurajat angajarile la micii patroni datorita birocratiei dar si a legilor stufoase si strambe, facute de asa natura ca nu se poate sa nu gresesti. Asa ca cine nu munceste nu greseste.E simplu si romanul e prevazator.Mai bine liber decat sclav la stat. Si eu as fi luat 2 oameni dar cand ma gandesc cate acte si verificari trebuiesc,sincer prefer sa lucrez pana la zece seara sa rezolv totul singur…

  Răspunde
   
 • Adi
  Martie 2, 2016 la ora 12:19

  Referitor la cum face comunicarea Ministrul de Justitie, mi se pare absolut execrabil. Dar asta e un efect al aceleiasi cauze. Toti, incepand cu Iliescu ne-au furat, micsorand standardele, iar bineinteles ca acum un om ca Raluca Pruna ajunge Ministru, din lipsa de ceva mai bun.

  Răspunde
   
 • Stelian F
  Martie 2, 2016 la ora 12:08

  Somajul este „6.5% din populatia ocupata”? (Min 34:50) Numai daca traim intr-o tara ocupata…

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase