Articole care conțin eticheta
alegeri europarlamentare

Cetăţenii se maturizează. Politicienii nu înţeleg de ce

de Moise Guran Aşadar, 37% PSD și 15% PNL. În total 52%, foarte departe de scorul de peste 60% pe care USL l-a obținut la alegerile din 2012. Și totuși, nu spargerea USL a fost greșeala, chiar dacă unii de …

Categoria: Diverse 97 Comentarii
Etichete: , , , , , ,

Uniţi! Votăm! Prazul otrăvit!

de Moise Guran Încerc să stau departe de campania electorală, dar nu mă pot abţine să nu observ un foarte toxic mesaj care circulă pe internet, îndemnând lumea să stea acasă la alegerile parlamentare sau să-şi anuleze votul. Suspectez această …

Categoria: Diverse 117 Comentarii
Etichete: , , , , , , , ,

Dacă reducem CAS, scăzut să rămână!

de Moise Guran Premierul Victor Ponta a anunţat faptul că reducerea contribuţiilor sociale cu 5% şi, respectiv, taxarea muncii se vor face. N-a spus exact când dar, anunţând impactul pe ultimele şase luni din acest an care este de 2,6 …

Categoria: Diverse 29 Comentarii
Etichete: , , , , , , , , , ,