Video România în Direct: Căderea Guvernului ar detensiona situația sau ne-ar adânci într-o criză și mai profundă?

Dezbaterea România în Direct este la Europa FM de la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.

Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la Video România în Direct: Căderea Guvernului ar detensiona situația sau ne-ar adânci într-o criză și mai profundă?

 • Profir Paul
  Februarie 13, 2017 la ora 14:41

  Guvernu Grindeanu trabuie sa plece,exista posibilitatea de a se ,Detensiona situatia creata intre manifestantii din Piata Victorie si Regimul Dragnea! In schimb avem nevoie de schimbare de sistem ,legi concrete privind legea de organizara si functionare a Guvernului,Constitutia si desigur o gramada de legi care au fost elaborate de Citre toata clasa politica Romaneascain decurs de 27 de Anii impotriva Poporului Roman. Va dau urmatorul scenariu!! la Cotroceni Raposatul Vadim Tudor si Prim Ministru Funar. Nu a-r mai fi existat ELEFANTII Sesizati de Presedinte!!!. Noaptea ordonanta de Urgenta , Ca de a Doua Zi dimineta Toti cetatenii de etine Maghiara si toti cei de alte etnii sa poarte o banderola cu Tricolorul Romaniei pe bratul Sting.ORI DE MAINE RENUNTAM LA ALIANTA NORD/ATLANTICA CA RUSIA NE REPREZINTA MAI BINE PRIN TRADATORII DE NEAM INTERESELE GEO STRATEGICE!!

  Răspunde
   
 • elena
  Februarie 13, 2017 la ora 13:54

  Domnilor nu ar fi mai bine sa nu mai incitati dvs. cu emisiunile pe care le faceti de zi cu zi. Ce ati mai fi dicutat la radio daca nu era aceasta problema de cadere a Guvernului. Va ascult in fiecare zi de ani de zile si nu faceti altceva decat sa atatati mai rau oamenii intre ei. Ce face Iohanis? Acum a inceput sa vorbeasca si el mai repede decand cu mitingurile, se plimba cat vrea, consuma banii nostrii pe drumuri Bucuresti _Sibiu si altceva nimic . Suntei multumiti de el da. Sa stiti ca si eu am un salariu sub minimul pe economie si am 36 ani de vechime , lucrez la birou, nu imi convine salariul, dar ce sa fac. Lasati Guvernul 6 luni-12 luni sa vedem cum se descurca si apoi cereti schimbarea, dar nu acum , pentru ca toate partidele sunt o apa si un pamant. Pe timpul lui Bob si Basescu au facut atatea modificari la codul penal , au taiat din salarii, etc. si nu a iesit nimeni in strada. Dar acum dvs. sunteti suparati ca vi sa luat din salarii, prea va lafaiti cu atatia bani la televiziuni si radio, pe timpuri ce salarii aveau? Toate partidele sunt la fel, ce credeti ca celelalte partide fac altceva? Nimic. Toata lumea care a iesit in strada are un parinte sau bunic pensionar.Guvernul le-a dat o marire de pensie si mai urmeaza. Studentilor le-a dat ce nu le-a dat nimeni niciodata. Sa le taie toate drepturile la studenti ca nu merita. Urat din partea dvs. stau si va acult in fiecare zi. Faceti alte emisiuni frumoase , acum sunteti toti destepti si comentati.

  Răspunde
   
 • mishu
  Februarie 8, 2017 la ora 16:54

  Toata chestiunea e o iluzie daca stai si te gandesti bine.
  1. Sa presupunem ca vrem sa scriem un cod penal de la 0. Si incepem prin definirea pedepsei pentru abuz in serviciu. In baza carui principiu infailibil si indiscutabil determinam perioada corecta de detentie? Mai simplu spus, cine zice cum e mai bine, 3 sau 7 ani? Eu nu am gasit un principiu obiectiv prin care sa calculam perioada corecta de detentie, deci toata chestiunea e foarte subiectiva.
  2. Cine ar trebui sa defineasca legile care ii afecteaza pe parlamentari? Evident, intr-un stat democratic, legile sunt definite de parlament. Este imposibil ca parlamentarii sa isi voteaza legi aspre, pentru ca sunt oameni ca noi.
  3. Nu exista dreptate. Legile sunt facute pentru a preveni raul si pentru a pedepsi. Justitia nu face reparatii, nu anuleaza un act malefic.

  In concluzie, ne perturbam linistea interioara degeaba.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Februarie 8, 2017 la ora 17:44

   „… parlamentarii […] sunt oameni ca noi”_ Ca mine sigur nu sunt. Nu am furat cot la cot cu niciun politician, îmi plătesc taxele conștiincios șamd. Dacă nu știți cum trebuie redactat Codul Penal, vă propun să apelați la d-na Alina Bica. Domnia sa are experiența redcatării celui aflat acum în vigoare și, dacă este nevoie, îl poate amenda, perticipând la redactarea unei Ordonanțe de Urgență pentru modificarea sa, precum s-a întâmplat în cazul OUG 13/2017. Chiar dacă se va afla după gratii, nu este o problemă, puteți să considerați contribuția domniei-sale la redactarea C Penal drept lucrare științifică (pe bună dreptate, nu ca în cazul d-lui Becali) și să fie eliberată mai devreme, reducându-i-se pedeapsa.

   Răspunde
    
   1. mishu
    Februarie 8, 2017 la ora 18:24

    In acea ordonanta nu s-a propus chestii absurde, gen „de maine, functionarii pubici au dreptul sa foloseasca banii publici pentru nevoi personale”. Nu s-a propus nici pe departe asa ceva. Pur si simplu s-a dorit niste pedepse mai mici pentru anumite infractiuni.
    Dar revin la intrebarea mea originala. Pe baza carui principiu indiscutabil stabilim care e pedeapsa corecta, daca 3 sau 7 ani? Inca astept raspunsul.

    PS: nu sunt un sustinator al ordonantei. Dar nici nu mi se pare ca e necesar sa demonizam toata povestea asta.

    Răspunde
     
 • Adrian Bugariu
  Februarie 8, 2017 la ora 13:28

  Buna ziua,
  Caderea guvernului Grindeanu nu va rezolva nimic. Vor fi numiti altii la fel, pentru ca politicienii nostri vor face TOTUL ca sa isi scape pielea.
  Singura modalitate prin care s-ar putea iesi ar fi adoptarea unor legi, sau specificarea in Constitutie a urmatoarelor:
  1. NIMENI nu este mai presus de lege (ma refer la imunitatea parlamentarilor).
  2. Avocatul Poporului sa fie ales de catre opozitie.
  3. Nici o persoana cu probleme in justitie sa nu poata sa ocupe functii publice, nici sa fie ales.
  4. Nici o persoana dintr-o functie publica sau de conducere in siostemul bugetar sa nu fie numita politic.

  Cu respect,
  Adrian Bugariu

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase