Video România în Direct: Budapesta restricționează circulația mașinilor poluante. Cum vi se pare ideea?

Budapesta restricționează circulația mașinilor poluante. Restricțiile nu se aplică pe segmentele drumului expres M0 care tranzitează zona administrativă a Budapestei, pe segmentul de drum dintre limita zonei administrative a Budapestei — Drumul Nagykovacsi — Drumul Szépjuhászné — Drumul Budakeszi — limita zonei administrative a Budapestei, respectiv limita zonei administrative a Budapestei — Drumul Nagykovácsi — strada Nagyrét — Drumul Máriaremete — Drumul Hidegkúti — limita zonei administrative a Budapestei.

Budapesta a interzis circulația mașinilor până la clasa 4 de poluare între orele 06.00 – 22.00.   În cazul încălcării acestor reglementări, pentru conducătorul auto se consideră că a săvârșit o contravenție. Poliția verifică respectarea acestor măsuri de restricționare a circulației vehiculelor. În caz de încălcare a prevederilor legale, se poate aplica o amendă de până la 150.000 de forinți (aproximativ 500 de euro).

Dezbaterea România în Direct este la Europa FM de la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.

Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.

stiri verificate
Categoria: ÎNREGISTRĂRI
Etichete:

Comentarii prin facebook

4 răspunsuri la Video România în Direct: Budapesta restricționează circulația mașinilor poluante. Cum vi se pare ideea?

 • Jean-Paul
  Ianuarie 27, 2017 la ora 19:32

  „Am Audi second hand,
  Sunt borfas de parlament.”

  Va dati seama de cate tigai am scapa daca s-ar aplica si la noi?

  Răspunde
   
 • H
  Ianuarie 27, 2017 la ora 02:44

  Cred că mai întîi ar trebui lămurit clar, pt toți, ce înseamnă ”pînă la clasa 4 de poluare”. Mulți le identifică cu Euro1… Euro4!

  Răspunde
   
 • Ave
  Ianuarie 26, 2017 la ora 15:12

  Pt. ca e buricul …… 🙂

  mai in gluma mai in serios – cand au stiut cei din politica si guverna sa faca si sa aplice o strategie pt. eficientizare.
  Probabil ca inca mai viseaza ca Centura Buc. va fi facuta si va prelua traficul…..

  Răspunde
   
 • Daniel
  Ianuarie 26, 2017 la ora 14:02

  Pentru ca sa ajung la mare trebuie sa trec neaparat prin Bucuresti, pe centura sau prin oras si sa pierd cel putin o ora din timpul de calatorie. La fel si pentru cei din Constanta. O bucata de autostrada intre A1 si A2 care sa nu treaca prin Bucuresti scuteste orasul de 1/4 din trafic.(mai ales vara.) De ce cele 2 autostrazi se opresc in Bucuresti?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase