Înregistrare România în Direct: Reforma în Educație – examene multidisciplinare pentru Bac și Capacitate

România în Direct se aude la Europa FM. Pentru a intra în direct (intre 13.15 și 14.00) sunați la 0372/069.599, număr cu tarif normal.

stiri verificate
This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

3 răspunsuri la Înregistrare România în Direct: Reforma în Educație – examene multidisciplinare pentru Bac și Capacitate

 • Luca
  Noiembrie 24, 2016 la ora 06:47

  Cand o sa dispara CATALOAGELE care sunt de pe vremea lui Caragiale , atunci o sa realizam ca se reformeaza invatamantul !
  Cred ca nici in Rusia nu mai sunt cataloage de genul acesta . Va dati seama ce costuri implica aceste cataloage pe langa faptul ca sunt penibile ? Costuri de depozitare ( mobilier,hartie,etc)

  Răspunde
   
 • Constantin
  Noiembrie 18, 2016 la ora 23:36

  „Dezbaterile” cu privire la invatamant au relevat dorinta romanilor de crestere a performantei prin specializare, ca asa au vazut ei pe alte meleaguri. Adica, cetateni foarte buni intr-un domeniu restrans, IT, bunaoara, care spun in sondaje ca Soarele se invarte in jurul Pamantului. Eu cred ca nu este necesar ca parintii sa plateasca meditatii la 6_7 materii, nici macar la limba romana si matematica, pentru ca se fac gratis si obligatoriu, cel putin in Bucuresti. Pot pastra banii pentru o shpaga la doctor, daca doamne fereste ajug la medic, sau la politist, daca au condus fara centura etc. Pentru Educatie, secretul reusitei este sa fie alocati bani putini de la Buget si sa creasca exigentele asupra cadrelor didactice. Astfel se justifica si manifestatia celor doi contabili, o bibliotecara si trei femei de serviciu care l-au huiduit pe Ciolos la Iasi.

  Răspunde
   
 • George
  Noiembrie 18, 2016 la ora 17:42

  Moise , te urmaresc de multa vreme , insa pe problemele de invatamant nu iti dau dreptate …multi , printre care si tu privesti invatamantul ca si un contabil. numai de comasari de materii , reduceri de ore te aud vorbind. eu sunt de la tara . voi traiti intr o bula la capitala. invatamantul nu se poate face cu austeritate , cu , comasari de scoli , invatamantul trebuie sa patrunda pana in ultimul catun din romania . este ultima sansa a acestei tari . doar 2 la suta din studenti provin din mediul rural . este ceva firesc , avand in vedere comasarile ce au fost facute in trecut , din subfinantarea per elev fff mica . noi ne am luat dupa tarile civilizate ca principiu , numai ca in tarile nordice un elev are alocat 7000 euro iar la noi 500 euro . In Norvedia o educatoare nu are voie ( altfel gradinita este amendata ) sa aiba mai mult de 6 (sase) copii….deci subfinantam cronic , apoi urlam ….prea multe ore , prea multi profesori , doar exista google vorba lui BaSE ….

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase