(P) Burse de pana la 35% oferite de programul WU Executive MBA Bucharest. Încep înscrierile!

Graduation_005

Programul de Executive MBA al Vienna University – cea mai mare universitate de business din Europa – oferă burse de pana la 35% (aprox. 12.000 Euro) pentru programul organizat în București. Acesta a fost de cele mai multe ori pe primul loc în topul celor mai bune programe de MBA din Romania1 și se adresează managerilor și antreprenorilor cu minimum cinci ani de experiență în management. Programul se desfășoară în regim part-time, pe parcursul a 14 luni consecutive.

Unul dintre punctele forte care sporesc si mai mult calitatea acestui program este dat de tripla acreditare EQUIS, AMBA si AACSB, primită de Vienna University. Doar 1% din totalul de 750 universități si școli de business internaționale beneficiază de această acreditare. De asemenea, WU Executive MBA este printre puținele programe unde structura cursurilor este axată în proportie de peste 80% pe studiile de caz internaționale exclusive, iar tehnica de curs permite și încurajează interacțiunea studenților între ei si alumni, prin organizarea de guest lectures.

Un program Executive MBA îți deschide ușile peste tot în lumea afacerilor. Este extrem de versatil si valoros, indiferent Bodo B. Schlegelmilchde industria în care un manager sau antreprenor activează sau vrea să intre. Spre exemplu, în ultima promoție 2014-2016, aproximativ 50% dintre cursantii noștri și-au schimbat locul de muncă sau au avansat în cariera. Cu aceste burse de pana la 35%, ne dorim sa facilitam accesul tuturor managerilor si antreprenorilor care vor sa urmeze un program Executive MBA de calitate, constant adaptat schimbarilor din mediul de afaceri.” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

Programul de Executive MBA organizat de WU este inclus în top 50 programe EMBA la nivel mondial1, înaintea unor universități de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Ceea ce îl diferențiază, printre altele, de alte programe de Executive MBA, este faptul că oferă două rezidențiate în Austria si USA, ocazii pentru studenți de a interacționa cu managerii din diverse companii aflate în tranziție sau într-o fază de globalizare a business-ului, extinzându-și astfel rețeaua de contacte profesionale.

Bursele se acordă în ordinea aplicațiilor și pe baza dosarului de înscriere în program. Acesta trebuie să conțină un set de documente în limba engleza (cerere de aplicare disponibila pe www.executiveacademy.at, curriculum vitae, două scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copia tradusă și legalizată a diplomei de licență, foaia matricola cu notele obtinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pașaportului).

Programul de EMBA din 2016 va începe în luna noiembrie a acestui an și se va desfășura în regim part-time până în luna ianuarie a anului 2018.

Pentru mai multe informații despre condițiile de înscriere, cei interesați sunt invitați să acceseze www.executiveacademy.at.

1 Conform Top EMBA 2015 realizat de Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)

 

stiri verificate
This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la (P) Burse de pana la 35% oferite de programul WU Executive MBA Bucharest. Încep înscrierile!

 • chetreanu diana
  August 26, 2016 la ora 17:42

  `Eu am facut doctoratul pe bune!!! Nu toti doctoranzii sunt fraudulosi.
  Apoi, 40 % in top-management mi se pare cam putin… sincer.
  Ma uit cu toate MBA-urile astea ca in Romania prea putini CEO romani gasesti in firme mari, strategice… de ce???? Multinationalele sunt praf la capitolul resurse umane, ma refer la cat conteaza omul in firma… un mare bullshit. Iar la capitolul clientul nostru stapanul nostru mai au mult de lucrat si ma intreb ce dracu au invatat la MBA ca nu reflecta nimic in business???
  35% bursa iar este putin… tie , probabil iti este usor sa faci lobby cand ai primit bursa integral … esti un tip norocos.
  Concluzia??? Nu stiu daca merita sa investesc atatea mii de euroi ca sa lucrez ca un biet manager de vanzari.

  Răspunde
   
 • Unus
  Iulie 5, 2016 la ora 23:46

  unde-s comentariile de pe FB sefule?

  Răspunde
   
 • amanet auto
  Iulie 5, 2016 la ora 13:51

  Sinistru este ca profa’ de mate care trebuia sa ii invete pe copii sa citeasca un grafic, iese si se bate cu pumnul in piept ca nu are pe cine invata ca sunt redusi copiii nostri. In loc sa iasa la taclale cu televiziunile, mai bine isi facea meseria care ii pune o paine pe masa.

  Răspunde
   
 • Adrian Popescu
  Iulie 2, 2016 la ora 12:00

  Nu am gasit unde sa pun postarea.
  De altfel nu are legatura cu un MBA.
  In invatamant s etarge tare in clasele 0-4,
  in 5-8 se lasa mai usor, mai ales in scolile medii, si doar acei copii care vor s a urmeze un liceu FB, trag mai tare sa ia note mari si sa poata lua la evaluarea nationala medii foarte mari.
  Atit timp cit la liceu poti intra doar ca teai prezentat la evaluare. ce putem cere de la elevi?
  Vor tremina si liceul, chiar si fara BAC si vor intra in cimpul muncii unde sunt ofertati cu salarii mici, ca si aceia care au BACul luat.
  Cine e mai bine pregatit si ia BACul poate intra la apropae orice facultate, unde nu e concurenta, si va fi coleg cu unii din elevii care au invatat 13 ani zi de zi, si vor avea aceiasi diploma. Iar angajatorul ii va pune la egalittae

  Răspunde
   
 • Adrian Popescu
  Iulie 1, 2016 la ora 17:04

  Cine sa se mai duca la MBA?
  Atit timp cat avem ziar care spune ca 40000 de elevi care au dat BAC_ul nu au stiut sa citeasca un grafic?
  In realitate fiind 40000 de elevi de clasa a-8a.
  Care pe deasupra au si 40000 *2 parinti care au pus botul la vrajeala odraslelor lor.
  Am dat graficul unui pusti de clasa a-4a si in 2 secunde la citit si a dat si raspunsul corect. Pe ansamblu a luat 50 de puncte la matematica [restul problemelor fiind de clase mai mari]
  Oare schimbarea legii invatamantulu in 2000 a fost buna? Sau ne adus in pragul unei generatii de idiocrati?
  Majoritatea parinctilor acestori elevi au trait in naii 90 cu telenovelele. Si dupa cum spunea un psihanalist, acesti au invata ca, daca vrei sa fi cineva in societate, ori te mariti [fete] cu cineva bogat ori sa fi prostituata.
  Aceste teme le vedem si in media de azi, cu multiple exemple zilnice, si de multe ori repetitive.
  A patiti ceva EVZ ieri ca scris prostia de articol? NU. Ca doar a avut cititori o gramada, care la randul lor au pus botu la amnipularea unora, ca ce grea e problema.

  Răspunde
   
  1. Mihail
   Iulie 1, 2016 la ora 23:37

   Errare humanum est, persiflare diabolicum.

   Cred ca misiunea celor mai luminati e sa-i lumineze si sa-i incurajeze pe cei din jurul lor.

   Prin 97,98, adica dupa legea veche, profa de mate ne explica cat de redusi suntem ca nu stim lucrurile pe care ea trebuia sa ne invete. Sinistru! exclama cand intra in clasa. Si era un liceu bun, de top ca zic asa, din Brasov. Profa de fizica, a doua, cand ne-a preluat ne dat cate-un 2 cam la toti, ca sa ne motiveze.

   Poate lucrurile s-au schimbat si majoritatea profesorilor din ziua de astazi chiar au perfectionat si aprofundat metoda pedagogica si vina e in totalitate a elevilor si a parintilor. O sa aflu cand o sa creasca fiica mea si o sa va spun.

   Pana atunci cred ca un program de MBA nu poate fi decat un castig pt oricine, chiar si pt elevii care au gresit la examen, chiar si pt profesorii care i-au pregatit.

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase