BIZIDAY: LUNI, 09 mai 2016


Serviciul Român de Informaţii ştia încă din 2008 despre licitaţiile cu probleme pentru dezinfectanţii folosiţi în spitale, dar şi despre calitatea acestora. În urma informărilor timp de ani de zile primite de la un medic epidemiolog despre infecţiile din spitale, cei de la SRI au transmis, la rândul lor, nenumărate adrese despre aceste probleme la toate instituţiile abilitate, inclusiv la preşedinţie şi ministere. Cu toate acestea, până la ancheta jurnalistică dată publicităţii, de unde a pornit totul, nimeni dintre cei care ar fi trebuit să reacţioneze, nu a reacţionat.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la BIZIDAY: LUNI, 09 mai 2016

 • alexman
  Mai 11, 2016 la ora 22:18

  Cred ca SRI stia si de acele seringi nesterile si vaccinuri aparuta imediat e dupa revolutie si care au imbolnavit mii de copii cu SIDA. OAre de ce nu s-a informat si despre acest lucru?Problema SIDA nu a fost niciodata dezbatuta in Romania.

  Răspunde
   
 • Cristian
  Mai 10, 2016 la ora 18:47

  Am auzit că la operația la umăr a lui Iohannis s-a dezinfectat înainte cu produse avizate NATO, nu cu diluate, ca la muritorii de rând.
  Oare așa o fi?

  Răspunde
   
 • eleefe
  Mai 10, 2016 la ora 16:29

  domnu” draga ,te porti ca un propagandist marunt…bani sa iasa…

  Răspunde
   
 • Stelian F
  Mai 10, 2016 la ora 10:59

  Moise, il faceti mincinos pe Dacian Ciolos si eu nu cred ca minte. Daca spune ca nu i-a sugerat demisia fostului ministru al sanatatii, atunci asa este. Ce vi se pare de neconceput ca cineva sa nu minta?

  Răspunde
   
 • Vasile Sacaleanu
  Mai 10, 2016 la ora 08:43

  Moise, mai face Vasile al tau de la grafica vreun tabel corect , cred ca nu a ratat nici o prezentare grafica gresita anul acesta. Mareste salariul lui poate face si el macar odata un tabel corect.

  Răspunde
   
 • Alina
  Mai 10, 2016 la ora 07:27

  Daca Basescu n-a fost informat NICIODATA (de doua ori), intrebarea mea retorica este – de ce a ales sa se opereze in strainatate?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase