BIZIDAY: MARȚI, 8 decembrie 2015

 • Narcis Neaga a fost demis de la Compania Națională de autostrăzi și drumuri. Oficial i-a fost întreruptă delegația, neoficial DNA-ul investighează deja modul în care s-a luat decizia acceptării de către stat a lucrărilor la autostrada Sibiu-Orăștie. La toată autostrada, nu numai la tronsonul Săliște-Cunța, cel închis pentru a fi demolat pe tronsoane.
 • La Bacău spitalul județean a fost dotat cu aparatură modernă în valoare de 10 milioane de lei, dar aparatura stă nefolosită de trei ani. Asta pentru că în Bacău Primăria a achiziționat echipamentele medicale înainte ca lucrările la construcția spitalului municipal să fie finalizate. Partea proastă e că nici acum, la 8 ani de la începerea lucrărilor, spitalul nu este finalizat, căci firma care s-a ocupat de construcție a intrat în insolvență.
 • Locuințele s-au scumpit în ultimul an cu cu 4,7 la sută, la nivel național. Și dacă la București nu se poate vorbi practic de nicio creștere de prețuri, Clujul și Timișoara bat recordurile scumpirilor.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

3 răspunsuri la BIZIDAY: MARȚI, 8 decembrie 2015

 • anca
  Decembrie 9, 2015 la ora 22:32

  Stati linistiti,lefegii tehnocrati ai lui soros vor rezolva toate problemele la vor pune la punc,mai putin saraca ministru al justitiei care nu are timp decat sambata sau duminica si poate in concedii medicale,sa se ocupe de problemele de justitie ale ROMANICAI,iar dna ministru al economiei a facut recomandarea caldurosa ca romanii trebuie sa accepte salariile similar ale celor din INDIA.Deci vedeti o sa fie bani cacalau.Vai de zilele noastre cu TEHNOCRATII impusi!

  Răspunde
   
 • mihai g
  Decembrie 9, 2015 la ora 11:21

  Sigur, principial ai dreptate legat de CONICAREA S.R.I., dar privind lucrurile sectar, ca acte si fapte de posibil acte- fapte si tentative – de terorism.Sa privim ca o unitate. Istutiile de forta nu disting-Ro Ung.-, ambele potential pericol, populatia sa ajute, cind vede ceva spune, specilistii analizeaza; arata prevenire; descurajare;

  Răspunde
   
 • Mihai
  Decembrie 9, 2015 la ora 07:52

  Moise, in rubrica cu darea in plata, inaintea d-lui av. Piperea, a vorbit altcineva, iar in bara de jos a aparut ca il cheama Piperea 🙂
  Cred ca un Nicusor a editat clipul informativ 😉

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase