Câştigătorii burselor la EMBA University of Hull

burseeAvem noutăţi mult aşteptate de cele peste 120 de persoane care s-au înscris pentru a câştiga una dintre cele două burse la EMBA University of Hull, şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca.

Beneficiarii burselor de 15.000 euro fiecare, pentru ambii ani de studiu, sunt Nicolae-Adrian Dragomir, proprietar şi specialist în chirurgie orală şi maxilofacială la Clinica Dentară Adadent din Cluj-Napoca şi Patriciu-Andrei Achimas-Cadariu, Manager al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”, Cluj-Napoca şi Profesor asociat la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca.

Felicitări celor doi câștigători! Dar multe mulțumiri celor care au arătat interes pentru acest program și au aplicat!

Bursele au fost acordate de University of Hull, SIF Moldova, Banca Transilvania, Electrogrup, în colaborare cu Biziday, pentru a contribui astfel la formarea unei noi generaţii de antreprenori.

EMBA dublu acreditat internaţional

EMBA University of Hull a fost lansat în Cluj-Napoca în februarie. Cursurile sunt susţinute de profesori din Marea Britanie, de la University of Hull, iar diploma de absolvire este internaţională. Admiterea, curricula, predarea cursurilor şi examinările sunt după modelul britanic, similar şcolilor de business deschise de University of Hull în Hong Kong, Singapore, Bahrain şi Oman. Din prima generaţie de cursanţi ai EMBA University of Hull din Cluj-Napoca, fac parte aproape 30 de persoane din top managementul şi middle managementul unor companii din domenii precum: financiar-bancar, energie, comerţ, inginerie, tehnologie, IT, resurse umane etc. EMBA University of Hull este acreditat internaţional atât de AMBA (The Association of MBAs), cât şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Le dorim mult succes bursierilor şi, având în vedere că sunt medici cu spirit antreprenorial, suntem siguri că tot ceea ce vor învaţă vor pune în slujba oamenilor, a sănătăţii, de fapt, în slujba noastră.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

12 răspunsuri la Câştigătorii burselor la EMBA University of Hull

 • Misu
  Octombrie 15, 2015 la ora 12:10

  Eu multumesc pentru oportunitatea de a spera la o asemenea bursa.

  O singura remarca am – mediul privat sustine idiotenia statului de a face din specialisti medicali buni manageri!

  Răspunde
   
 • Catalin (CTL)
  Octombrie 9, 2015 la ora 08:40

  Cred ca scriu mai mult sa ma aflu in treaba. Rusia are cat ? 150 milioane locuitori ? Si are cat ? 2 mii de mld dolari pib ? Destule tari pe glob au mai mult de atat. Si atunci : de ce sunt ei o putere atat de mare ? Au armata, resurse, tupeu, suprafata teritoriala ? Ce ? Si daca cuceresc tot ce-si propun ? Dupa aceea ce urmeaza ? E Putin pregatit pentru asta ? Stie la fel de bine ce sa faca daca castiga ” razboiul” asta la fel de bine ca si daca il va pierde ? Ce il sperie cel mai mult ca lider oare ?

  Răspunde
   
 • Adrian
  Octombrie 6, 2015 la ora 18:20

  Sunt un admirator al emisiunii Biziday si al lui Moise, dar in acest caz nu cred ca au decis (numai) ei.
  Prima impresie a fost ca alegerea celor 2 castigatori e putin ciudata, dar nu e chiar asa.
  La acordarea celor 2 burse cred ca s-a mers pe urmatoarele considerente:
  1) castigatorii sa fie din Cluj
  2) sa fie ambasadori/vanzatori ai programului EMBA
  3) s-au targetat anumite industrii de interes din zona Cluj care ar putea atrage viitori cursanti: medicina, IT, banking etc.
  Sumarizand, cred ca procesul a fost mai mult legat de promovarea/vanzarea programului EMBA decat de dezvoltarea abilitatilor manageriale.

  Răspunde
   
 • Catalin
  Octombrie 6, 2015 la ora 15:22

  Felicitari castigatorilor si organizatorilor!

  Astept cu nerabdare ceva asemanator, dar in Bucuresti si nu in Cluj. Locatia a fost in cazul meu o piedica in ce priveste aplicarea pentru aceasta bursa. Fiind tanar intreprinzator mi-ar fi fost imposibil sa am grija de afacere si sa ma mut din Bucuresti in CLuj.

  Răspunde
   
 • Radu
  Octombrie 6, 2015 la ora 13:02

  Amândoi din cluj? Am dubii serioase ref la cat de corecta a fost selectia.e păcat că un lucru bun ca un asemenea concurs se transforma intr-o chestie care toata lumea e acum convinsă că e cu dedicatie…prea totul e de la cluj (majoritatea sponsorilor,locul desfasurarii cursurilor,etc)…mare păcat

  Răspunde
   
 • Anvers
  Octombrie 6, 2015 la ora 11:44

  Succes și câștigătorilor, și celorlalți !
  „Stay hungry, stay foolish !”

  Răspunde
   
 • Gabi
  Octombrie 6, 2015 la ora 06:45

  Stimati organizatori,

  Se poate oferi un raport intre cati participanti s-au inscris din Cluj-Napoca si cati participanti au fost din restul tarii?

  Cu stima,

  Răspunde
   
 • Catalin
  Octombrie 5, 2015 la ora 20:33

  Felicitări câștigătorilor și felicitări pentru alegere! Într-adevăr sistemul nostru sanitar are nevoie atât de medici și cât și de manageri de instituții sanitare pregătiți din toate punctele de vedere.
  Mult succes în programul EMBA!

  Răspunde
   
 • Nicolai
  Octombrie 5, 2015 la ora 20:31

  Felicitari castigatorilor!

  Probabil ca trebuia sa specificati din start criteriile de selectie. Nu ati ales tinere sperante cu 3 ani experienta in campul muncii :-), ci oameni cu experienta in afaceri
  Si faptul ca amandoi castigatorii sunt din Cluj Napoca face sa cred ca un alt criteriu de selectie a fost orasul de unde provine candidatul.
  Consider ca aceste criterii trebuia facute publice de la inceput.
  IMHO

  Răspunde
   
  1. Catalin
   Octombrie 5, 2015 la ora 20:35

   @Nicolai: îmi permit să intervin: un stagiu de MBA nu este pentru un proaspăt absolvent. Este exact pentru oameni cu experiență în afaceri care doresc să-și consolideze relațiile. Dacă te uiți pe site-urile instituțiilor care oferă MBA, vei vedea că media de vârstă a studenților este de 35-40 de ani.

   Răspunde
    
   1. Nicolai
    Octombrie 5, 2015 la ora 21:14

    Crede-ma ca stiu cui se adreseaza acest tip de program. Dar atunci cand conditia eliminatori este sa ai 3 ani in munca, nici macar sa fie experienta manageriala, te astepti ca si printre castigatori sa regasesti si un tanar intreprinzator sau un tanar manager, un talent de dezvoltat.
    Nu vreau sa spun ca persoanele care au castigat nu ar merita acest lucru, dar consider ca regulile jocului nu au fost prezentate corect.

    Răspunde
     
  2. Moise
   Octombrie 5, 2015 la ora 23:15

   Regulamentul a fost publicat chiar atunci, in acelasi timp cu invitatia de aplicatie.

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase