BIZIDAY: Joi, 17 septembrie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

12 răspunsuri la BIZIDAY: Joi, 17 septembrie 2015

 • aertijrtij
  Septembrie 20, 2015 la ora 17:17

  Si BFC are internet banking gratuit!

  Răspunde
   
  1. aertijrtij
   Septembrie 20, 2015 la ora 17:18

   Adica BCF, scuze.

   Răspunde
    
 • codrin
  Septembrie 20, 2015 la ora 12:58

  Eu cred ca este esential sa intelegem ca toate problemele majore din Romania se trag din faptul ca functionarii statului nu isi fac onest si corect munca pentru care sunt remunerati.Daca magistratii,comisarii Curtii de Conturi,precum si celelalte categorii de functionari platiti din banii publici unii cu o remuneratie la care majoritatea dintre noi nici nu putem visa,ar inceta sa mai raspunda la comenzile politice si sa se infrupte din banii pe care alesii au reusit sa ii sustraga din bugetul public si pe care acum ii inpart cu magistratii pentru ca acestia sa amane la nesfarsit aplicarea legii atunci Romania ar incepe in foarte scurt timp sa arate altfel.Este esential sa intelegem ca acest lucru nu se va intampla decat daca vom iesi in strada din ce in ce mai multi iar presa ne va sustine.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Septembrie 20, 2015 la ora 13:31

   „functionarii statului nu isi fac onest si corect munca…”_Pe unii dintre ei i-ati ales [ca si mine], altii sunt numiti de catre cei pe care i-ati ales. Daca sunteti nemultumit de modul in care sunt elaborate si aplicate politicile publice, trebuie sa va spun ca sunteti minoritar. Majoritatea cetatenilor patriei noastre sustin coalitia aflata la putere. La fel si presa, care este majoritar (de fapt in cvasitotalitate) favorabila formatiunilor politice care guverneaza Romania in acest moment. Serviciile sunt, de asemenea, in serviciul sistemului kleptocratic. In consecinta, eventualul dumneavoastra demers de a initia actiuni publice de protest este de asteptat sa esueze. Singura institutie care, in mod cu totul nefiresc, face in prezent reforma politica in patria noastra este DNA. Si o face intr-un ritm extrem de lent si ineficient, atat timp cat domni precum Gicu, Remus, Dinu, ori Stelu isi pastreaza linistiti averile, iar dl Coldea este decorat de Statul Francez.

   Răspunde
    
 • Ovi
  Septembrie 19, 2015 la ora 22:55

  Unii zic ca in spatele DNA sunt niste grupuri de interese turcesti si israeliene – (antrenati si formati de americani) care au interesul sa inlature vechea protipendada comunista. Oricum, de unde vine acest avant justitiar al DNA imi vine greu sa inteleg.

  De ce nu faceti o emisiune la Biziday despre teroarea si exploatarea din domeniul constructiilor romanesti, despre cum sunt pusi oamenii sa munceasca cate 12-14 … 24 de ore incontinuu fara intrerupere?! Strabag este un exemplu in acest sens. Soferi de automalaxor care sunt pusi sa conduca cate 48 de ore incontinuu. Este adevarat, da, asta se intampla. Unde este ITM-ul, dorm in posturi?!

  Răspunde
   
 • Stelian F
  Septembrie 19, 2015 la ora 01:44

  Abia acum am reusit sa vad finalul emisiunii de joi. Si abia acum am avut timp sa vad finalul pana la ultima secunda si am fost putin dezamagit. Speram ca la sfarsitul emisiunii sa ajunga si camionul la destinatie, dar am vazut doar reluarea inceputului cursei. 🙂
  Apropo de comisioanele cardurilor. Am intalnit o familie de romani veniti de o saptamana in UK si m-au intrebat ce comisioane au englezii la carduri. Cat sa fie? 0 normal. Cum 0? 0, zero, nimic. Da zic, eu am ales un cont cu comision lunar. Wow, pai de ce? Pai e avantajos, zic eu. Cu 15£ pe luna ai comprehensive RAC breakdown cover in UK si in Europa, ai worldwide travel insurance pentru toata familia, ai gadget cover, ai fee-free overdraft, si altele asemenea. Cum de ne-au gasit bancile astea mai prosti pe noi romanii la noi in Romania?

  Răspunde
   
 • amicu
  Septembrie 18, 2015 la ora 20:03

  Nu tot ceea ce te îmbolnăvește e virus. Spre exemplu antraxul sau ciuma.

  Răspunde
   
 • radu
  Septembrie 18, 2015 la ora 18:39

  ura ,pot urmării episoadele liniști pe net,„funcționește jucăria„

  Răspunde
   
 • Andu
  Septembrie 18, 2015 la ora 14:18

  Foarte tare emisiunea! Felicitari, ne bucuram se te vedem din nou!

  Răspunde
   
 • Stelian F
  Septembrie 18, 2015 la ora 09:30

  Ma bucur ca ati revenit la vechiul player. Rapid si de calitate. Parca vad ca ati vrut sa folositi un player romanesc la cum va stiu :).

  Răspunde
   
 • Daniel
  Septembrie 18, 2015 la ora 09:09

  Felicitari pentru „cravata rosie” – semn ca ai pierdut pariul. Mi-a placut foarte mult.

  Răspunde
   
 • Ovidiu
  Septembrie 18, 2015 la ora 08:07

  S-a strecurat o greseala intr-o stire si anume Banca Transilvania percepe un comision de 30 de bani la interogarea soldului la bancomat. Oricum ar trebui specificat ca daca s-a deschis contul printr-o conventie a angajatorului cu banca e posibil ca aceste comisioane sa fie considerabil reduse sau chiar zero.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase