BIZIDAY: Marţi, 15 septembrie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

19 răspunsuri la BIZIDAY: Marţi, 15 septembrie 2015

 • iovescu
  Septembrie 24, 2015 la ora 20:14

  merge pe siteul digi24

  Răspunde
   
 • CristiR
  Septembrie 17, 2015 la ora 00:37

  Salut Moise! Pe cand vorbesti si despre ce se intampla la Primaria Capitalei.Astepta! Cu interes punctul vostru de vedere.

  Răspunde
   
 • Cristi
  Septembrie 16, 2015 la ora 20:32

  Nu inteleg de ce sa mai construiesti pe litoral, cand sezonul e doar in august, atunci e plin, atunci nu mai gasesti absolut nicaieri cazare. Pentru o luna de sezon blindezi litoralul cu constructii inutile. Statistica arata ca… da da da, sa se faca statistica pe iunie, se vede acolo gradul de ocupare al litoralului.

  Răspunde
   
 • marius
  Septembrie 16, 2015 la ora 20:02

  La momentul asta, video-ul nu se incarca. Probabil ca serverul e supraincarcat pentru in loc de link spre un mp4 trimite doar un link spre ceea ce pare primul frame , convertit in jpg adica „http://storage06transcoder.rcs-rds.ro/storage/2015/09/16/504121_504121_1442343600.mp4.snapshot.1.jpg”
  Desigur, puteti deduce care e url-ul videoului da’ nu e „etic” sa incercati sa-l incarcati 🙂

  Răspunde
   
 • Nicolae Pana
  Septembrie 16, 2015 la ora 18:05

  Inregistrarea se vede cu intrerupere, chiar daca am o conexiune la internet sigura si cu viteza. Cred ca rezolutia inregistrarii este foarte mare raportat la puterea de procesare a calculatoarelor.
  Se intampla acest lucru si la birou si acasa.
  Puteti face ceva?

  Răspunde
   
 • Constantin
  Septembrie 16, 2015 la ora 17:45

  Am auzit despre tot felul de boicoturi. Cred ca de fapt cel care pierde este cel care initiaza boicotul. Eu, unul, nu voi renunta la gulas si palinca, oricat de marlanesti ar fi declaratiile maghiarilor. Doar ca am sa le consum pe cele produse in Romania, fara sa le dau ungurilor nici un cent. Calatoriile mele spre Vest vor fi organizate astfel incat sa evit teritoriul maghiar si gardul lor de sarma ghimpata. Avem spirit umanitar de compasiune si inteolegere fata de migranti?! Pai, avem! La fel ca toti europenii care condamna utilizarea cainilor si a tunurilor de apa impotriva refugiatilor cu copii in brate. In spiritul relatiilor fratesti cu vecinii maghiari, romanii nu vor sa raspunda barbarilor cu aceleasi cuvinte obraznice, ci isi pastreaza calmul in fata violentei celor care utilizeaza gaze lacrimogene impotriva femeilor cu copii in brate. Dar orice ar fi, la gulas si palinca nu voi renunta. La vizitarea statului vecin in care civilizatia nu a ajuns inca, voi renunta cu siguranta; securitatea mea ar putea fi in pericol intr-un stat brutal , dupa ceea ce se vede la TV.

  Răspunde
   
 • Elena Popa
  Septembrie 16, 2015 la ora 16:11

  In legatura cu necesitatea meditarii copiilor. Spuneti ca nu sunt bine pregatiti la scoala. De ce nu puneti problema altfel. O clasa de elevi este formata in medie din 30 de elevi.Cum poate un profesor oricat de bun ar fi sa se ocupe de fiecare elev in parte (cu fiecare la nivelul lui)?

  Răspunde
   
 • Cristi
  Septembrie 16, 2015 la ora 15:15

  Nu merge inregistrarea pe Chrome.

  Răspunde
   
 • Stelian F
  Septembrie 16, 2015 la ora 15:04

  N-ati gasit solutia tehnica corecta, nu pot vedea emisiunea decat daca as avea multe ore la dispozitie la cum se intrerupe. 🙁

  Răspunde
   
  1. Roxana I.
   Septembrie 17, 2015 la ora 12:44

   O să se rezolve și solicitările dvs. la un moment dat :).
   Eu am altă curiozitate/întrebare acum: ați mai spălat ceva și în timpul edițiilor de marți sau miercuri ale emisiunii Biziday? Fiindcă chiar mă frământă această întrebare…
   O zi cât mai plăcută în continuare 🙂

   Răspunde
    
   1. Stelian F
    Septembrie 19, 2015 la ora 01:19

    Da Roxana I, marti am spalat mocheta de pe scari si de pe holuri. Nu era prea veche, numai 2 ani, dar a iesit prea bine covorul ca sa nu-mi incerc muschii si cu mocheta :).
    Ati vazut ca n-a purtat Moise cravata rosie la emisiunea cu Arsenie de marti asa cum i-am spus, dar joi n-a mai scapat. Ma gandesc de ce o fi pariat exact pe cravata rosie :)?

    Răspunde
     
  2. Roxana I.
   Septembrie 17, 2015 la ora 12:46

   O să se rezolve și solicitările dvs. la un moment dat :).
   Eu am altă curiozitate/întrebare acum: ați mai spălat ceva și în timpul edițiilor de marți sau miercuri ale emisiunii Biziday? Fiindcă chiar mă frământă această întrebare…
   O zi cât mai plăcută în continuare 🙂

   E un mesaj/replică pt. Stelian F. – în caz că apare comentariul în altă parte…

   Răspunde
    
 • roman
  Septembrie 16, 2015 la ora 14:56

  degeaba au fost izolate blocurile, romanul de rand, fiind prost de fel, nu e nici macar in stare sa inchida geamul corect (pana la capat) astfel defectandu-se feroneria.

  aparent chiar daca iti pune dumnezeu in traista tot esti prea prost sa ai.

  Răspunde
   
 • Florin
  Septembrie 16, 2015 la ora 13:46

  Minunat!

  In sfarsit un format video care imi functioneaza si la serviciu. 🙂

  Răspunde
   
 • raluca mascasan
  Septembrie 16, 2015 la ora 13:30

  muuult mai bine 🙂

  welcome back!

  spor si multumim pentru ca ne luminezi mintile

  Răspunde
   
 • alex
  Septembrie 16, 2015 la ora 12:51

  „Cum stau românii cu educația financiară”

  salut daca poti comenta si acest subiect intr-o editie, respectiv cateva exemple concrete de a muta economiile in afara depozitelor bancare, ce solutii exista si ce ai recomanda. merci

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase