BIZIDAY: Luni, 15 iunie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

4 răspunsuri la BIZIDAY: Luni, 15 iunie 2015

 • Mihai
  Iunie 16, 2015 la ora 17:24

  Buna tuturor!Acum vreo jumatate de ora un politician spunea pe un tv de stiri,timp si plin de el,ca oamenii acestei tari inca n-au invatat ce-i aia democratie,ca fiecare face ce-l taie capul,asta la citeva ore dupa ce tot el isi vota pensia aia care o sa-i permita sa-si plimbe tirtita aia de neica nimeni printre idiotii care l-au trimis unde e acum. Eu cred ca totusi se referea la pesedistii care l-au ales si nu a generalizat!!Tot ceea ce se intimpla la noi(ca la nimeni!),e numai din cauza ca cei care ar putea schimba ceva stau in cochilia lor,crezind ca fac bine.Si asa parlamentul s-a umplut de gunoaie care se cred pepite si fac tot ceea ce vor si-i taie capul.Iar ast se va schimba la noi cind in parlament vor intra oameni deja realizati,oameni de afaceri curati(nu rideti,ca sint!),intelectuali,care vor intra in politica sa le ramina numele si realizarile pentru posteritate.Din pacate acum parlamentul e plin de rupti in cur si grevisti ai foamei,intrati in politica sa scape de puscarie si sa se capatuiasca. Si asa cum se intimpla de obicei,creaturile astea se cred deasupra tuturor,au impresia ca li se cuvine orice,fac ce vor,fara nici o jena(ca sa te jenezi ar trebui sa ai un minimum de bun simt!).Scirba,scirba cit cuprinde!

  Răspunde
   
 • adam
  Iunie 16, 2015 la ora 10:57

  de ce emrg oamenii la rivat? pt ca la stat nici macar o analiza nenoricita nu poti face.

  Dar nu e de mirare, cand membrii guvernului se trateaza peste hotare.
  Cata incredere mai are oare cetateanul de rand in sistemul ruinat de ani de zile de toate guvernele???!

  Poate o solutie ar fi sa avem o lege prin care toti angajatii la stat(de la tanti care matura pe holurile primariei pana la presedinte) sa fie obligati/obligate sa se trateze exclusiv in sistemul de sanatate public – (poate incluzand si rudele pana la gradul 2-3)? credeti ca ar mai neglija careva sistemul?

  Asi mai vrea o lege similara si pe educatie.

  Putem extinde sistemul si la managerii/angajatii regiilor de transport public.

  Stiu ca e SF sa avem asa ceva intr-o tara de hoti, de asta am ales acum 4 ani sa plec din tara si sa nu mai platesc impozite unor impostori.

  Răspunde
   
 • Dorel.
  Iunie 16, 2015 la ora 01:14

  Normal ca Ponta a ales sa plece sa se opereze in Turcia pentru ca Turcia nu este in UE deci procurorii care il ancheteaza nu au nici o putere in Turcia si aceasta operatie este de fapt o cale de a fugi de cei ce il ancheteaza.
  Asta e stilul lui Ponta si imi aduc aminte bine de anul 2013 cand colegii lui incercau sa strecoare in parlament o lege care sa îi scape pe penalii lor si Ponta a ales sa plece in Africa de Sud. Lasitatea este o trasatura de caracter a lui Ponta.

  Răspunde
   
  1. CocoJumbo
   Iunie 16, 2015 la ora 15:59

   Sa va traiasca alesul,1000 de ani ca morcovul !!!
   Mandrul ca e roman; a tulit-o din Rrromanica; in cel mai pur stil comunisto-pesedist !!!!Pfui !

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase