Lacrimi şi imunitate… Propun să o scoatem de tot… Atâta suferinţă!

de Moise Guran

L-aţi auzit pe Varujan? L-aţi văzut cu ochii în lacrimi, îmbrăţişat de colegii care ar fi trebuit să-i ridice imunitatea? Poza e de la B1, dar ascultaţi-i puţin bla-bla-ul patetic de la tribuna Senatului.

Circul pe care senatorul Varujan Vosganian l-a făcut în Senat, pentru a-i convinge pe colegii săi să nu-i ridice imunitatea, este absolut jenant. Dincolo de lacrimi, de acatiste, de tămâie, de mir şi, evident, de penibilul situaţiei, întâmplarea face că eu chiar cred sincer că domnul Varujan Vosganian a picat ca musca în lapte, într-o afacere mult mai mare, o afacere prin care noi toţi, ca nevinovaţii, i-am subvenţionat gazele cumpărate de la statul român miliardarului Ioan Niculae. Ştiam de atunci, din vremea în care Vosganian era ministrul Economiei, ceea ce ne confirmă, acum, tuturor imaginile din Senat – senatorul nostru o fi poet, dar nu are nicio urmă de coloană vertebrală. Venit după discursul bărbătesc sfidător al Elenei Udrea, Varujan face regnul masculin de râs. O fi nevinovat, sau poate doar vinovat că a închis ochii, ceea ce, ca ministru, nu e puţin lucru.

udrea blogDin păcate, însă, pentru domnul Varujan Vosganian, nu sunt eu cel chemat să-i judece vinovăţia sau nevinovăţia în actele şi faptele pe care le-a întreprins. Eu pot avea o părere, la fel ca dumneavoastră, toţi ceilalţi şi, atenţie!, la fel ca senatorii, colegii săi, cei care au decis să îi păstreze imunitatea. Sunt la fel de habarnişti ca noi toţi, în materie de vinovăţie, dar pentru asta există Justiţie. Pentru asta există judecători, specialişti integri, care se pronunţă asupra vinovăţiei oamenilor, indiferent că sunt simplii cetăţeni, ca mine şi ca tine, sau dacă sunt miniştri, parlamentari sau oameni mari, precum domnul Varujan Vosganian. Ridicarea imunităţii nu ducea neapărat la arestarea domnului Vosganian, nici la condamnarea acestuia la puşcărie, îl ducea doar în faţa unui judecător, adică a unui specialist integru.

Şi atunci, iertaţi-mă dacă nu înţeleg, dacă nu accept şi dacă mă revoltă, înainte de a mă face să râd, un parlamentar care miorlăie în faţa colegilor săi şi care face paradă de evlavie, pentru ca aceştia să nu-l trimită în faţa unui judecător, aşa cum s-ar fi întâmplat cu oricare dintre noi, dacă am fi fost suspectaţi de fapte penale.

Am scris, am vorbit, am dezbătut, am comentat de nu mai am ce să mai spun în legătură cu aceste situaţii. N-a trecut decât o lună de când credeam că ne-am lămurit în legătură cu imunităţile parlamentarilor. Aceşti oameni, din păcate, sunt incurabili.

Eu unul sunt gata să susţin, în calitatea mea de cetăţean şi de jurnalist, şi îi cer preşedintelui Klaus Iohannis să facă imediat o iniţiativă de modificare a Constituţiei, în sensul desfiinţării totale a imunităţii parlamentarilor şi miniştrilor.

Nu se mai poate aşa. Nu le mai putem lăsa parlamentarilor puterea de a se ridica deasupra legii. Exact ea, Constituţia, prevede că toţi ar trebui să fim egali.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

47 răspunsuri la Lacrimi şi imunitate… Propun să o scoatem de tot… Atâta suferinţă!

 • Viorica
  Februarie 15, 2015 la ora 09:22

  Ideea de a apara locurile de munca din Romania a fost foarte buna, pacat ca a fost aplicata foarte prost. Ar fi interesant sa aflam despre modul cum se face constientizarea, inca de la gradinita, a populatiei din celelalte state din Europa sa achizitioneze produse fabricate in acele state (chiar daca sunt mai slabe calitativ) pentru ca sa existe progres in statul respectiv. Dar toti, de la vladica la opinca trebuie sa fie patrioti si sa detina gena bunului simt si a masurii.

  Răspunde
   
 • Alex Desdea
  Februarie 14, 2015 la ora 21:42

  Nu stiu daca a observat cineva dar Varujan Vosganian poarta costume Tom Ford de 3000 $ bucata, asta de cind era ministru de finante. Am vazut intr-un inverviu in timp ce statea la biroul sau intr-un costum gri, si apoi s-a ridicat si s-a vazut eticheta pe interiorul buzunarului stinga de la piept.
  Daca Varujan este de clasa medie in costume de 3000$ atunci Romania merge mai bine decit UK, unde un costum facut la comanda pe Savile Row costa doar 2000$.

  Eu credeam ca EU sunt de clasa medie, afacere cu 5 angajati, darn nu-mi permit costum Tom Ford si nici Secuiana macar, eu imi cumpar de pe internet la redureri.

  Răspunde
   
 • aura
  Februarie 13, 2015 la ora 22:57

  De ce mi-au fost sterse cele 2 comentarii? Si aici se cenzureaza ca pe Romania Curata?

  Răspunde
   
 • Crisoyi
  Februarie 13, 2015 la ora 16:34

  Off topic, dar nu stiu unde sa strig.

  Un nou proiect de modificare a Codului Fiscal, pe care l-au obtinut cei de la Capital, contine niste modificari la impozitul pe venitul microintreprinderilor care, practic, reintroduc forfetarul lui Pogea, pentru microintreprinderile care nu au salariati (venituri exclusiv din dividende).

  Practic o astfel de firma, fara salariati, va plati asa:

  3% la venituri (dezi ZERO deduceri)

  1530 lei pe trimestru x4 trimestre = 6120 lei pe an ( forfetar, taxa pe blana ursului din padure)

  16% la dividende in caz ca omul vrea sa ia bani din firma

  Practic la cat ajunge, in acest fel, nivelul de impozitare la o microintreprindere fara salariati ????

  Cine mai pune botul, in anul 2015, intr-o tara de rahat ca Romania la un astfel de sistem criminal de impozitare ???

  Răspunde
   
 • Delia
  Februarie 13, 2015 la ora 13:26

  Am spus acelasi lucru de mult, ca parlamentul si guvernul au format un sistem care lucreaza pentru membrii lor si nu pentru Romania, am fost catalogata drept ratata si invidioasa. Ma bucur ca in sfarsit adevarul se vede negru pe alb. Multe comentarii de aici le-as fi putut scrie eu, pentru ca exprima perfect ceea ce gandesc. Eu lucrez in alta tara, nu mi se recunosc calificarile, dar…. sunt tratata mult mai bine decat in Romania, nimeni nu urla la mine ca sa-mi arate cine e seful, si mai important, sunt platita in conformitate cu muna depusa, nici mai mult nici mai putin. Si este colosal de bine, si ma simt foarte bine. Ma doare sufletul pentru ai mei ramasi in tara, dar asta e o alta poveste.

  Răspunde
   
  1. Crisoyi
   Februarie 13, 2015 la ora 16:25

   Bravo Delia! Cum ai facut de ai descoperit apa calda? Ai fost singura in acest demers sau te-a ajutat cineva? Noi, restul prostilor, credeam ca guvernantii actioneaza in interes public, pentru noi toti, pentru tara si nu pentru buzunarele lor. Iti multumim ca ne-ai deschis ochii.

   Răspunde
    
 • Crisoyi
  Februarie 13, 2015 la ora 13:04

  Lasati-l pe Vosganian…

  SE REINTRODUCE FORFETARULUI LUI POGEA, CITITI CODUL FISCAL !!!

  Răspunde
   
 • Crisoyi
  Februarie 13, 2015 la ora 13:00

  Atentie !!! Se reintroduce forfetarului lui Pogea ???

  Capital a intrat in posesia unui nou proiect de modificare a Codului Fiscal care contine urmatoerele prevederi:

  „Proiectul de modificare a Codului Fiscal prevede cote diferite de impozit pe veniturile firmelor care îndeplinesc criteriile de microîntreprindere în funcție de numărul de salariați.

  1% pentru microîntreprinderile cu mai mult de 2 salariați inclusiv

  Astfel, cota de impozit va fi de 1% pentru microîntreprinderile care au peste doi salariaţi inclusiv şi de 3% pentru microîntreprinderile care au un salariat.

  Microîntreprinderile care nu au salariaţi vor plăti o cotă de 3% la care se adaugă 1.530 lei trimestrial. Această sumă va fi actualizată prin ordin de ministru în funcţie de evoluţia salariului de bază minim brut garantat în plată.

  Vor plăti 3% şi microîntreprinderile care nu au salariaţi şi care se află într-una dintre următoarele situaţii înscrise la registrul comerţului sau în registrul ţinut de instanţele judecătoreşti: dizolvare urmată de lichidare, inactivitate temporară, declaraţie pe proprie răspundere că nu desfăşoară activităţi la sediul social sau la sediile secundare.”

  Răspunde
   
 • shutdown
  Februarie 13, 2015 la ora 12:55

  Varu jan, seamna cu Concita de la Eurovision.

  Răspunde
   
 • Crisoyi
  Februarie 13, 2015 la ora 12:48

  Basescu e agent american sub acoperire… De asta nu-l salta Justitia sa-l bage alaturi de partenera lui de zbenguiala politica – Elena Udrea.

  Răspunde
   
 • Florin Bărbuț
  Februarie 13, 2015 la ora 11:19

  Saba, te rog n-o lua ca pe un afront și nici măcar ca pe ceva fin-antagonic ci pur și simplu ca pe o opinie constructivă: Și eu scriu mult și prolix dar nu citez bibliografic pe larg scriind la decimetru pătrat, pt că nu este nici locul și nici momentul, ci încerc să mă exprim sintetic pentru ăi de pricep (nu chiar prin sofisme, dar un compromis între ideea principală și câteva date și evenimente relevate asimptotic ar trebui să fie suficient zic eu). De ex.: „Cum e turcu și pistolul”, respectiv un popor slab și incoerent, va avea o justiție, o economie, o conducere, și un nivel de trai – toate – în consecință, și viceversa. De fapt peste tot prin lume este la fel, diferența făcând-o în mod dramatic „cât de mult reușesc să mulțumească cei de sus nu doar pe sine ci simultan și pe cei de jos”, deci nu-i nici pe departe relevantă valoarea sumelor deturnate sau numărul celor care deturnează, ci modul în care se desfășoară acest lucru, cei ce fură fiind și ei la rândul lor slabi și incoerenți sau nu… în funcție de popor.

  Răspunde
   
 • Matache VOICU
  Februarie 13, 2015 la ora 09:39

  ► Înainte de 1990, industria chimică și petrochimică funcționa, ca oriunde în lume, integrat cu capacitățile de materii prime, țiței și gaze. Aceste lanțuri tehnologice au fost rupte în PRIVATIZĂRI model: ”DIVIDE ET IMPERA” – de nu s-a mai înțeles om cu persoană. Chiar și Petrom fabrica îngrășăminte, la Doljchim-Craiova, închis în post-privatizare – și-așa s-a ales praful de locurile de muncă LĂSATE DEMOLATORILOR și câștigăm zero la sută dintr-o sută care a devenit zero 3:)

  Răspunde
   
 • Florin Bârbuț
  Februarie 13, 2015 la ora 08:43

  Mda, și mie expresia „un judecător adică un specialist integru” îmi sună cam din Peter Pan dar… nu poți să faci omletă fără să spargi ouă. E clar că nimeni nu vrea să aibe deaface cu justiția românească dar mă gândesc că acolo unde este binoclul presei și al opiniei publice ațintit, respectivii domni justițiari își dau silința ca să se afirme cu miza mare sau pur și simplu pt că sunt prea „la vedere”. Însă ce-i drept aș institui „imunitatea amărăștenească” ca să ne ferească pe noi „plebea” de aceiași „specialiști integri” în zecile de mii de cazuri ce nu reprezintă mize de interes public.

  Răspunde
   
 • anca
  Februarie 13, 2015 la ora 01:52

  Pur si simplu imi este greata de clasa politica.Cat timp mai inghitim,suportam aceasta tabara de hoti care ei fac legea in tara asta pentru ei.Sunt revoltata de cum se aplica legile-unde este desfiintarea imunitatii propusa de noul presedinte-?Toata lumea se face ca ploua si aceste haimanale de parlamentari isi fac de cap pe banii nostri,pe nervii nostri,pe viata noastra.Nu mi-am imaginat ca aceste haimanale sa fie induiosate de lacrimile unui hot.Pentru copii si batranii suferinzi haimanalele nu au sentimente umane?Sa ne fie rusine noua la toti ca mai acceptam aceasta cloaca cu guvern cu tot.ASA NE TREBUIE,alegem mereu”raul mai putin rau”.

  Răspunde
   
 • Bogdan
  Februarie 13, 2015 la ora 01:39

  După ce tata a ajuns în închisoare pentru, citez, „deranj la imagine”, nu mai am încredere în nici un om al justiției așa-zise „integre” din această prostie de țară.

  Am 21 de ani și cu prima ocazie voi pleca de aici. Ce am scris mai sus nu este motivul principal, este doar picătura care a umplut paharul.

  Răspunde
   
  1. ggggggg
   Februarie 13, 2015 la ora 09:13

   Ai dreptate! Tara asta a inceput sa fie condusa de juristi (care intorc legile ca porcul dovleacul) – avocati, procurori, judecatori, si altii-, jurnalisti. Specialistii – inginerii, fizicienii, artistii, matematicienii, doctorii si altii care au doxa – sunt luati pe gratia de straini care se distraeaza pe baza circului de la noi. Cei care conduc distrug totul si sunt cei mai corupti, incepand cu presedintele – pana la ultimul politai. Si sunt bine platiti sa ne arate pisica. Regimul polietenesc a depasit prin rafinament si mijloace cu mult epocile anterioare pe care acestia prin propaganada denigratoare le scot in fata.In privinta d-lui Guran, credeam ca are coloana vertebrala, dar a inceput sa ma dezamageasca.

   Răspunde
    
   1. georgep
    Februarie 13, 2015 la ora 10:49

    trebuie sa intelegi ca la nivelul la care a ajuns guran, nu se poate sa mai ai coloana vertebrala. el activeaza intr-un domeniu 100% corupt, artificial si nu poti avea pretentia sa vina un guran si sa ia apararea poporului, nu are cum.
    la fel cum nu poti astepta sa avem politicieni corecti. sistemul este conceput astfel incat daca esti corect nu ai nicio sansa in politica. asadar, daca e politician este deja corupt, manjit, tradator, cacat imputit, jeg uman.

    Răspunde
     
 • cristi
  Februarie 13, 2015 la ora 01:23

  da imi spune si mie cineva de ce au astia imunitate ca nu sunt sub acoperire la niste traficanti sa trebuiasca sa faca ceva necuraturi nu fac ilegalitati pentru viitorul bine al tarii nu ? doar al lor si atunci iara ma gandesc oare e o caracatitza sau e doar ideea : „si eu exist deci pot, in felul meu, dar pot!”

  Răspunde
   
 • vasile
  Februarie 12, 2015 la ora 23:07

  Pai daca e nevinovat… de ce ii este frica sa i se ridice imunitatea.. ?
  Un cinstit nu are nevoie de imunitate..in fata justitiei..
  Ca nu o sa-i inventeze procurori probe la dosar..
  Hai Moise sa facem lista de semnaturi, de care zici (eu subscriu..)

  Răspunde
   
  1. LuciD
   Februarie 13, 2015 la ora 02:41

   Nea’Vasile, se vede că nu prea ai avut treabă în viața asta cu Justiția. Reține, când te judeci cu cineva ai cel puțin 50% șanse să pierzi, indiferent de ce-ți spun avocații și oricât de clare sunt prevederile legii. Totdeauna încearcă să te împaci și fugi de judecată ca Dracul de tămâie.

   Răspunde
    
 • Mitza Biciclista
  Februarie 12, 2015 la ora 22:44

  Art. 72 din Constitutie
  „(2) Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea şi trimiterea în judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.”

  Răspunde
   
 • Radu C
  Februarie 12, 2015 la ora 22:22

  Habarnist fiind, chiar ma intrebam azi care e faza cu votu leprelor alea din parlament pentru a putea incepe urmarirea unui jeg?? Adica DIICOT poate incepe urmarirea penala a unui mafiot ordinar, decat cu acordul colegilor lui mafioti jegosi?? WTF!?

  Răspunde
   
 • Marian Androne
  Februarie 12, 2015 la ora 21:47

  Faptul ca foarte multi sunt socati, revoltati, dezgustati, etc de intamplari cu politruci, ma socheaza la randu-mi…De 25 de ani varujanii conduc tara pe un sens unic, saracie poleita cu cancan. Solutia e tot unica, greva fiscala si demonstratii maraton.

  Răspunde
   
  1. m
   Februarie 18, 2015 la ora 13:42

   Greva fiscala ? Pai vor face confiscari din casele oamenilor cu jandarmii. Vor lua proprietatile cu japca. Vor suspenda Constitutia etc, gasesc ei o magarie.In 50 ii zicea nationalizarea si achitarea cotelor. Acum ii zice „buget de austeritate” pe sistem, cica „ordo-liberalism” neo-european. Si nu te baza pe Comunitatea Europeana sa te salveze. Si Europa e condusa tot de politicieni cu interese. Romania e codasa la retrocedari. Ce face Europa ? Pai latra si cam atat. N-am vazut niciun ministru sau demnitar care sa aiba interdictie in tarile din Vest. Pe ei ii cam intereseaza sa nu trecem la rusi, ca in rest suntem cam oaza intre pro-estici. Ungaria e la rusi, Ucraina se va duce 50% la ei, Bulgaria nu mai vorbim, Turcia iese prea bine cu pretul la gaze si vanzare de textile si cosmetice sa nu accepte. Asa ca treaba nu e bine deloc, suntem cam pe cont propriu…

   Răspunde
    
  2. m
   Februarie 18, 2015 la ora 14:02

   Si Marian Androne, la demonstratii te va astepta mereu cineva cu glont pe teava. Aici nu e UK sau USA, unde sa protestezi impotriva Razboiului din Vietnam. Si sa-l opresti. Aici e Bahrein. La nivelul asta suntem. Membra NATO, membra UE, tara democratica, ce motive ai sa te plangi ?(ironic, nu)

   Răspunde
    
 • agent de turism
  Februarie 12, 2015 la ora 21:44

  ,, in omeaza Media ax . ,,

  Răspunde
   
 • Alex
  Februarie 12, 2015 la ora 21:06

  Ce mincinos de K**at,ii santajeaza clar ceilalti hoti din parlament

  Răspunde
   
 • gorre
  Februarie 12, 2015 la ora 21:01

  atentie atentie

  Răspunde
   
 • Narcis
  Februarie 12, 2015 la ora 20:25

  Rușine am fost, suntem si din păcate vom fi condusi doar de hoti atâta timp cât nu se schimba întreaga clasa politica si bineînțeles constiutia! In 89 sa ieșit in strada pentru mai puțin, acum ce facem? Avem un referendum validat de constiutie, ce se întâmpla oameni buni?

  Răspunde
   
 • Florin Bărbuț
  Februarie 12, 2015 la ora 20:06

  Varujan trebuia anchetat. Dacă nu-i vinovat … fum fără foc nu iese, respectiv închisul ochilor e „foarte infracțiune” atunci când să stai cu ei deschiși e în fișa postului. Binențeles că imunitatea de orice fel în fața justiției este o idioțenie oriunde și oricând chiar dacă toți o discută ca pe „o mare speță”. Cică deminitarii în cauză nu-și pot exercita functiile dacă sunt stresați și fugăriți cu anchete ce pot fi declanșate și în urma unor interese și lupte politice și deci din motive nejustificate. Păi dacă respectivul e suspect, este anchetat și dacă e anchetat îs 2 variante: ori e vinovat și oricum nu vrea nimeni să mai exercite ăla nici o funcție nici o secundă, ori nu-i vinovat si întradevăr a fost fugărit degeaba, însă pentru a contracara aceste situații pe langă desfintarea completă a oricărui fel de imunitate în fața justiției, la varianta „nevinovat” eu aș institui niște pedepse penale mult mai consistente pt cei ce declanșază anchete din alte motive decât cele justificate, astfel instigatorii devenind brusc anchetați și condamnați, pentru a se gândi de două ori înainte de a face „măgării din înteres” împotriva celor cu adevărat nevinovați în situația dată.

  Răspunde
   
  1. Engy Nero
   Februarie 12, 2015 la ora 22:04

   Nu poate fi asimilat Vosga ca fiind „Printul Gazului” (ca tot se bat vecinii..). Urmarile deciziei lui politice au avut efecte in interior (locuri de munca, capital romanesc…). Parlamentarii trebuiesc protejati si la actiunile in justitie ale cozilor de topor. Oi fi eu naiv?

   Răspunde
    
 • Alex
  Februarie 12, 2015 la ora 20:03

  Conform constituției, nici parlamentarii, nici președintele nu au imunitate decât pentru declarațiile politice. Restul sunt invenții de-ale parlamentarilor prin regulamente pentru ei înșiși, respectiv de-ale lui Morar pentru președinte. Doar pentru arestare e necesar acordul. El poate fi judecat lejer.

  Răspunde
   
  1. Alexoi
   Februarie 12, 2015 la ora 20:24

   atunci de ce atita caz daca totul e simplu cum spui ?

   Răspunde
    
 • vali
  Februarie 12, 2015 la ora 19:52

  In momentul de fata politicienii sunt mai presus de lege. Ce calitati sau atributii ale acestora sunt invocate atunci cand voteaza o astfel de decizie, de a se impotrivi justitiei?
  In afara de smiorcaieli Varujan nu a adus nicio dovada ca e nevinovat. Ok si daca esti nevinovat du-te si dovedeste acest lucru si nu te ascunde in spatele colegilor tai care sunt la fel de corupti ca si tine.
  Noi ca si cetateni ce trebuie sa facem ca sa oprim aceasta bataie de joc? O petite prin care sa cerem ridicarea acestei imunitati?

  Răspunde
   
 • costin
  Februarie 12, 2015 la ora 19:48

  si se mai mira lumea ca tinerii ar refuza sa mearga in armata la o adica ca sa-i apere pe toti penalii astia….

  Răspunde
   
 • noi
  Februarie 12, 2015 la ora 19:21

  Am avut ocazie de doua ori sa il vad la Harlau, jud. Iasi(de unde sunt eu). De fiecare data si-a facut timp sa ajunga la o veche ferma a fostului IAS unde sa promită niște reduceri de impozite si desigur penalități care se adunaseră din rea credință adică omul chiar nu voia sa dea bani la stat iar V.V. il incuraja si susținea.
  P.S. Acolo se manca bine brânza si carne de miel si pleca si cu pachete.

  Răspunde
   
 • Stelian
  Februarie 12, 2015 la ora 19:04

  Sunt total de acord cu scoaterea imunitatii din Constitutie. Se vede ca aceasta Constitutie a fost facuta pe vremea cand justitia apartinea unor grupuri de interese.

  Răspunde
   
 • Mihai
  Februarie 12, 2015 la ora 18:49

  Dacă tot dai lecții de gramatică în emisiuni, ai grijă la „a-i” când te referi la „a îi” 🙂

  „Circul pe care senatorul Varujan Vosganian l-a făcut în Senat, pentru ai convinge pe colegii săi să nu-i ridice imunitatea este absolut jenant .”

  Răspunde
   
  1. Florin
   Februarie 12, 2015 la ora 19:03

   Mihai, fara suparare, comentariul tau chiar nu isi are locul aici. Conteaza ideea si contextul acestui mesaj! daca nea Guran a scris gresit, sa-i fie rusine! fara nici un atac la persoana, un gramatician ar fi in masura sa il corecteze dar, evident, o astfel de persoana nu si-ar etala cunostintele intr-un comentariu banal

   Răspunde
    
   1. gogu
    Februarie 12, 2015 la ora 20:21

    Florin, fara suparare, limba romana trebuie invatata corect oriunde si oricand. Eu nu m-as supara sa fiu corectat, greseala e omeneasca…
    Revenind la oile noastre…sau ale d-lui Guran…mi-e rusine cu alesii nostri..
    Un referendum cu ridicarea imunitatii parlamentarilor ar putea schimba ceva?

    Răspunde
     
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase