BIZIDAY: luni, 20 ianuarie 2014

Emisiunea poate fi urmărită și aici: http://www.seenow.ro

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

60 răspunsuri la BIZIDAY: luni, 20 ianuarie 2014

 • alexandru
  Ianuarie 28, 2014 la ora 20:38

  Roman, nu Roma, e din Neamt. Ai chiulit la ora de geografie.
  Angajatii de la TRW sunt platiti cu minimul pe economie, pentru ca asta a fost si ideea deschiderii fabricii la Roman. Eu le doresc tot falimentul din lume, sa-si caute sclavii in alta parte.
  ps: din ce am auzit, lumea nu se inghesuie sa se angajeze la ei.

  Răspunde
   
 • Ady
  Ianuarie 23, 2014 la ora 20:45

  Salariile oferite romanilor in Germania au inceput sa scada de cand cu … „invazia” de dupa 01 ianuarie deci, si ei au de castigat in urma acest decizii.

  Răspunde
   
 • claudiu
  Ianuarie 23, 2014 la ora 20:00

  Camera bune.. in Buzau la cel mai bun liceu, erau niste webcamuri nenorocite de 50 de lei.

  Răspunde
   
 • defrag
  Ianuarie 22, 2014 la ora 20:23

  eu NU sunt de acord sa contribui cu bani la scoala, ca principiu. Platesc prea multe taxe ca sa mai platesc in plus pt. orice serviciu al statului pe care il solicit trebuie sa platesc in plus. NU ESTE CORECT! mai bine emigrez.

  Răspunde
   
  1. dan onofrei
   Ianuarie 23, 2014 la ora 22:20

   raspuns rapid si cu majuscule :EMIGREAZA!!! da ai grija sa fi fericit pina la adinci batrinete in modul cel mai sincer :De reusit vei reusi sanatos sa fi..Si una sa sti si noi in Germania avem emigrantii nostrii,la fel si francezii sau italienii sau varii natii nu de ieri de azi ci din timpuri istorice -asa au rmigrat si sasii in Transilvania sau Svabii de pe Dunare,emigrantii in Buchenland (Bucovina ) sau multii Germani in America sau in varii tinuturi precum Canada,Austalia(E mai cald)sau multi pensionari satui de frig ca un fost sef de firma Stok elektronik al meu in Spania ,altii in Turcia .:Si eu am un strabunic (dupa mama mea buna ) emigrat prin anii 1850 in Romania intr-un tinut bogat in bovine pe mosia unui mare boier unde el a facut-o pe veterinarul si9 acolo a murit :DE aici cine pleaca pleaca ;nu mai are drepturi
   decit la pensie si aia in raport cu cit a cotizat NU ca am emigrat si ma bazez pe paminturile lui tata si mama :Ai emigrat :OK dar esti raspunzator de viata cu emigratie cu tot nu mai vi la miloaga in Romania (cunosc o finuta a parintilor adoptivi la Bucuresti care este pe moarte si are un nepot ,(nu are copii si sotul i-a murit),care e in Spania si asteapta sa o mierleasca tantisa sa ii ia mai repede apartamentul din Bucurestii NOi pe care a convins-o ,femeie in virsta si fara cap sa il treaca pe numele lui!”! Am intelels ca tipul a studiat inginer in Romania si e sofer in Spania!!halal emigranti cum zicea nenea IAncu halal murdar !).Una la mina :A doua daca tot emigrati in masa mai intii sa platiti statului roman scoala incepind cu cea primara sau mai precis si gradinita ca si acolo se incalzesze tot cu energie fosila care costa COMUNITATEA (impozitele!!!°)altfel miorlaiti ca e frig in scoli (Noi vrem pamint de Cosbuc )nu mai zic studiile care necesita timp si material didactric sau cadre bine platite (daca nu aveti bani sa stea familia pentru voi in picioare):DAca tot vreti sa va faceti straini e foarte OK atunci sa va taxeze statulroman care v-a finantat scoala ca si pe strainii care studiaza de decenii pe bani in Romanica adica un student la medicina strain care paraseste tara cu diploma admisa in occident plateste .deci asa platsti si matale si apoi emigreaza si saia sincer dar sincer succes deplin :S-or gasi ceva chinezi harnici care sa pretuisca avantajele vietii sanatoase in Romania :Poate cu timpul si germanisau multe valötew natii.Lumea este deschisa SI ISTORIA ARATA CA ROMANIA A FOST GAZDA BUNA MEREU/ PENTRU ZECI DE ETNII CARE S-AU SIMTIT MAJORITATEA FF.BINE ACOLO PINA SA FACA HARCEA PARCEA COMUNISTII NAtionalisti .NU se duce tara de ripa de indivizi cu mentalitatea matale si a multora de aici.Si asa daca nu ai chef sa traiesti acolo nu ai nici randament nici impins de la spate :DAr sa stiiinca una :_Revolutionarii si raii de guira nu au cautare nicaieri si de necalificatzi si prostime e plina lumea :Nu de blogari are nevoie lumea ci de oameni puternic calificati si pretntii fff.mici <(Mai ales la salarii).Timpul dokerilor s-a dus au fost inlocuiti de logistici complet automatizate in marile porturi(vezi portul HAmburg -COMPLET automatizat macar sa inveti cum se programeaza transponderele si poate sa ai vre-o sansa:!!!)

   Răspunde
    
 • George
  Ianuarie 22, 2014 la ora 10:13

  Roman este in Neamt, nu Bacau.
  Investitia este binevenita si ma bucur ca ai dat aceasta stire.

  Răspunde
   
  1. dan onofrei
   Ianuarie 23, 2014 la ora 22:36

   Din judetul NEamt a fost si bunicul Dumnezeu sa il hodineasca (bunicul dupa tata bun ) acu se hodineste pe o parte cu fata la Muntii Stinisoarei-exact peste munti fata de cimitirul unde e ingropata de prin anii 76 e Sfinta MInastirea NEamtului:
   ADevarul e caamaritii de soldoveni ce au vazut si ei pe timpul lui Dej ceva investitii in industrie de aceea au si emigrat in toate regiunile tarii .PE timpul lui Ceasca s-a investit mai mult in Oltenia ca deh era la el acasasi la Lenuta acolo stejarelul din Scornicesti si stejarica din Gaiesti :E drept si aia tot romani sint dar ei mai mult cu prazul si comertul la cobilitza.Au fost f.buni gradinari e drept inainte de razboi:DEci pe Soldova au uitat-o industrial cam toti.De fapt chiar rau nu este asa a ramas mai curata natura dar nu mai este ce a fost odata cel putzin ce am trait ca si copil (UN PARADIS PE PAMINT!!!)in anii 50-60 in vacante la bunici cind beai apa din Risca (Afluent al Moldovei) ca dintr-un izvor:Acum de fapt din anii 80 Risca copilariei cu stioalne si cleni e o cloaca ,a secat dupa ce s-au facut barajele pe Trotus is Siret!!! :MAcar sa nu isi vinda pamintul arabil strainilor:SAu l-au dat de mult cu muieri cu tot:La italieni?Sau la tuirci?

   Răspunde
    
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Ianuarie 22, 2014 la ora 08:28

  Pentru EUROPA FM.
  Da politicienii sunt urgenta. Cel mai bun exemplu este TEO TRANDAFIR, care a fost tratata de pancreatita in Austia pentru ca era in parlament. IAr in Spatalul judetean Galati, Dr. BAcalbasa, a omorat cativa oameni pe care i-a deschis pentru a vedea poza , apoi inchide pacientul la loc. Pentru unii se poate, pentru altii NU. Ca noi suntem oameni de rand, nu suntemin parlament, nu avem functii, nu suntem actori, nu suntem jurnalisti suntem singuri oameni muncitori si vrem o viata mai buna.

  Răspunde
   
  1. dan onofrei
   Ianuarie 23, 2014 la ora 22:51

   stimate domn -pai daca sinteti… oameni muncitori….. ???(asa glasuiti) unde sint roadele muncii???
   Unde se munceste cu cap si pasiune se vad si roadele.
   Uitati ,bunicul dupa tata bun ,taran simplu far pic de scoala nu bogat ci putin avut si dupa ce i-au luat totul in 1962 CAP-ul, in dragtostea si pasiunea lui de taran de animale acolo intr-o coasta a Moldovei izolat ca un papuas si fara mari pretentii tot contracta cite un tauras uneorisi doi pe care PRIN MUNCA (nu munca de agitatie ci la ora 5 noaptea la rinit pe linia grajdului)Scotea tauirasul la 450 Kg,ii tesala zilnic desi eara om de cac 80de ani atunci deja-e rept de asa viata a murit cu aproape suta!!!!SA traiesti mos IOane vesnic pt:mine ramii singurul roman OK pt.mine nu am sa iti reprosez nimic !!! : Ii dadeau aiade la contractari in final sare in ochi adica prea putin pentru o munca grea tare:DEci si-au batut joc de oamni propagandistii cu planuul realizarilor vla zootehjnie ca matale buni de gargara pe blog:Hei RUP HEI RUP .-secera si ciocanelu.

   Răspunde
    
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Ianuarie 22, 2014 la ora 08:16

  Daca in FRANTA un francez care nu este din PAris, intreaba 10 oameni pe strada in franceza, nu ii raspunde nimeni in franceza doar in limbi straine? HAI SA FIM SERIOSI. EU LA ASTA M-AM REFERIT. Si la Bucuresti se vorbesc, 200 de limbi diferite si daca intreb un taximetrist sau un om pe strada imi raspunde in romaneste, pa cand in cele trei judete este alta tara in interiorul Romaniei, asta nu intelegeti voi astia corcitiii, ca aici este si va fi ROMANIA si trebuie sa vorbiti romaneste pe strada.
  IN Viata trebuie sa alegi, alb sau negru, nu gri, nu roz, nu rosu bombon.
  Mai bine sa fiu de joasa speta, decat prost toata viata.

  Răspunde
   
  1. Teo
   Ianuarie 22, 2014 la ora 10:54

   „Ipocrizia este lubrifiantul societatii”stimate comentator.Va intreb insa ,asa din simpatie:Fata aceea care comenta prin decembrie (Kristina sau asa ceva) a ramas gravida cu Bella un cetatean sudanez stabilit cu multi ani in urma in tara dv.Romania(probabil ca femeii nu ii placuse prea mult poezia lui Eminescu).Belarmin,baietelul care se va naste pe la sfarsitul lunii iulie va fi fara doar si poate mulatru .Dv.cum spuneti ca ar trebui transat acest subiect cat se poate de gri:Kristina fata cea alba ca nu i-a placul poezia eminesciana,BELLA cel negru care a adus bani in Romania sau micutul Belarmin?care deranjaza cel mai mult la vedere in tara dv.Romania?

   Răspunde
    
 • Constantin
  Ianuarie 21, 2014 la ora 20:32

  Este amuzanta cerinta unor parinti grijulii cu copilasii lor de a avea imagini si sunet de inalta rezolutie/ fidelitate din salile de clasa. In afara orelor de curs s-ar putea sa asiste la „ore de sex”, dar asta este alta chestiune. Asta reflecta nemultumirea cu privire la actul pedagogic. Ceva imi spune ca nu se gandesc ca la plozii lor sunt cauzele nemultumirii, ci vina pentru ca nu au copii mai destepti apartine cadrelor didactice. Eu cred ca in cercetarile acestor parinti nu ar trebui excluse cauzele genetice. In fine…Ceea ce vreau sa spun este ca sunt gata sa garantez, desi nu vand nici um mod in care as putea s-o fac in mod real, ca daca ar avea imaginile cu sunet mult dorite ar fi mult mai nemultumiti. Copilasii lor ar fi mereu nedreptatiti. Colegii lor ar primi de fiecare data intrebari mai usoare atunci cand le-ar fi evaluate cunostintele si ar fi favorizati tot timpul. Invatatorii nu ar folosi niciodata in procesul de predare metodele corecte, iar la evaluare ar gresi mereu. De fapt, nu pe copii doresc parintii sa-i supravegheze, ci pe profesori. Bazaconia asta chiar este ridicola…

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 20:40

   de ce la o „inspectie”, cadrul didactic se comporta cum ar trebui iar atunci cand nu este inspectie totul e aiurea? raspunde-mi te rog. Dupa cum vb faci parte din sistem.

   Răspunde
    
   1. Constantin
    Ianuarie 21, 2014 la ora 22:35

    Se comporta pe naiba „cum ar trebui”! Domnule TiberiuC, oricine se comporta cu trac, cu emotii s.a.m.d. atunci cand este inspectat modul in care isi desfasoara activitatea. Cu atat mai mult cu cat de cele mai multe ori inspectiile didactice au rol de evaluare si de rezultatul evaluarii depinde evolutia veniturilor amaratului care sta in fata elevilor. Daca ati fost pe la sedintele cu parintii, imaginati-va, insa, stimate domn, urmatorul dialog. „Doamna invatatoare, baiatul meu este mereu persecutat. La lucrarea la artimetica a luat nota 4 desi stia de 7”. „ Doamna Georgescu, nu a facut nimic la lucrare, ati vazut corecturile daca v-ati uitat pe ea, nu stie nici cat fac 2+2.” , „Da, doamna invatatoare, pentru ca nu sunteti capabila sa-i invatati, ca de aia-i trimitem la scoala, iar la numarul „I” unde a fost Gigel al meu le-ati dat foarte greu. Pe altii i-ati favorizat, le-ati dat mai usor!”. „Le-am dat la fel de greu la toti, dar am dat subiecte diferite, ca sa nu copieze. Iar Gigel al dumneavoastra in loc sa se pregateasca pentru lucrare in ziua presedenta, mi-a spus ca s-a dus sa joace fotbal.” „Adica vreti sa spuneti ca noi l-am invatat pe copilul nostru sa fure?! Noi suntem hoti, nu-i asa?! Ce-i lipsa asta de bun-simt?!” „Nu doamna, dar este mai practic sa fie utilizate subiecte diferite.” „Practic, nepractic, la numarul „II” le-ati dat mai usor.” Aici intervine domnul Ionescu: „Nici la numarul „II” nu a fost usor, ca baiatul meu a fost la „II”, la „III” a fost usor, pentru ca la numarul „III” sunt aia care aduc cadouri la invatatoare, stim noi!”. Imaginati-va ca orele de curs ar fi difuzate in direct parintilor.

    Răspunde
     
    1. Cozma Stefan
     Ianuarie 23, 2014 la ora 00:17

     raspuns corect domnule Profesor …….recent am terminat liceul si chiar in clasa a 12-a unde oameni au peste 18 ani mamica si taticul vin la scoala si zbiara la profesoara ca plodul lor este Enstein si ca profesoara este incapabila ……. elev fiind m-au dezgustat profund acum sunt la facultate si surpriza aici se intampla ca la numarul III ai dat bani la prof sa treci examenul …….. prostia este la orice pas dar dumneavoastra cum credeti ca ar trebui rezolvata aceasta problema…. si eu personal sunt de acord cu vizualizarea orelor online ca un viitor parinte doresc sa vad ca plodul meu isi face treaba este responsabil si golurile care nu le acopera profesorul sa o fac eu sau viitoarea mea sotie ca si noi am trecut prin scoala.

     Răspunde
      
     1. dan onofrei
      Ianuarie 23, 2014 la ora 23:12

      cel mai bine ar vfi rezolvat problema cu teapalui Vladutz a lui Intepatu zis si Dracula in Occident:
      Dupa reclama :LA tara lui Dracula ,inghetata Dracula adica …pe bat:Si batul sa fie lung si ascutit in virf cu multe noduri pe parti.

       
    2. dan onofrei
     Ianuarie 23, 2014 la ora 23:08

     Costica draga ,aici jos palaria ai de 10 ori LIKE .CA in domnul GOIE strins de oua de mamita dupa saedinta cu parintii_Goie mama ce facu-si mamita iara la teza ?:O noua piesa a lui nenea Ian ??cu Domnisorul Goie fata cu reactiunea potrivnicului sistem didactic romanicesc post 89:HAlal murdar :MAmitooo.Tre s-o aducem pe conitica Veta di la emigrazione scurta la Milano unde tocmai schimba pamparsurile , sa puie treburilii la orinduiala asa cum s-a scolit dinsa in calificata munca italieniceasca :Cite-un strop cite-un strop:Cite-un pic cite-un pic :Pina n-o mai raminea ninic.

     Răspunde
      
   2. dan onofrei
    Ianuarie 23, 2014 la ora 22:56

    domnu Tiberiu apreciez mereu minunatele dvs commentarii:Romania a avut mereu cadre didactice EXCELENTE (Vorbim de majoritate):CA toti si oriunde pe lume :NU au avut ce le trebuie mai ales in timpuril emoderne cu mari pretentii la material didactic.

    Răspunde
     
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Ianuarie 21, 2014 la ora 18:34

  Daca vor aceste reguli sa le afiseze ca eu nu ghicesc in stele. Daca nu sunt acceptat nu ma supar.
  SI DA. Am ceva cu voi unguri, pentru ca sunteti nesimtiti in alta tara. In care se vrbeste ROMANESTE, nu ungureste.
  Am fost la SF. GHEORGHE si cautam o pesiune. Intreb frumos 2 unguri, imi raspund in ungureste ca nu vb romaneste. MAi intreb Doi unguri daca ma pot indruma, apoi ma intor cu spatele si spun: „Sa-i s… p.. LUI Stefan cel mare”, iar ei raspund in romaneste de ce le vorbesc asa, dupa care am scos bastonul si le-am tras o mana de bataie de moldovean. ACUMA ACESTI DOI UNGURI MA RESPECTA SI MA SALUTA PE STRADA. Este normal ca eu in tara mea sa intreb 10 persoane si sa ma injure in ungureste, ca eu sunt un prost de roman?
  Noroc de o receptionera de la Hotel Mures, care m-a indrumat.
  Acum un UNGUR ne interzice sa ne exprimam parerile pe un site, blog, unde nu sunt afisate niste reguli scrise.
  DA SUNT UN NESIMTIT. SI DACA TE PRIN IN MOLDOVA TI-AS TRAGE O BATAIE DACA TE-AS INTREBA CEVA SI MI-AI RASPUNDE in UNGURESTE.
  MERGI LA TINE IN TARA SI LASA-NE SA NE SPUNEM PUNCTELE DE VEDERE, PENTRU CA NOI TE LASAM PE TINE.
  iAR DACA LUI MOISE GURAN NU-I CONVINE COMENTARIILE NOASTRE SA LE CENZUREZE SI CU ASTA BASTA.
  SANATATE.

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 19:20

   de acord cu tine, oameni de genul sunt niste oameni de joasa speta. Eu am fost la gradinita romaneasca, scoala romaneasca. Nu mi se pare normal sa nu sti romaneste in Romania, mai ales daca esti nascut aici. Insa nu sunt de acord nici cu bataia si nici cu parul. Aicite cobori si tu la un nivel destul de jos.

   Răspunde
    
   1. TiberiuC
    Ianuarie 21, 2014 la ora 19:24

    PS si noi (ma refer la familia mea) suntem la a 6a generatie in Romania, asa ca, chestia „dute la tine in tara” nu prea tine, pentru ca sunt la mine in tara.

    Răspunde
     
  2. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 19:41

   iar chestia cu „sa vorbeasca romaneste peste tot, ca doar de aia e in Romania”, tine de o mentalitate inapoiata. Nu ai fost in viata ta intr-o capitala gen Paris /Londra si sa vezi cate limbi auzi in jurul tau in autobuz/metrou te crucesti: de la Chineza pana la Araba, Romana, Engleza, Franceza, Coreeana ETC. Si nu se da nimeni cu fundul de pamant.
   Da, intr-adevar, in Franta la hotel ti se va raspunde oricand in franceza, aici tine si de bun simt, cum spuneam mai sus. Iar chestia „sa moara toti ungurii si tiganii” este lipsa totala de bun simt si de proasta mentalitate, sorry 🙁

   Răspunde
    
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Ianuarie 21, 2014 la ora 18:21

  De ce nu te revolti si la adresa lui PONTA? Acolo ciocu mic ca pune jandarmii pe tine?

  Răspunde
   
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Ianuarie 21, 2014 la ora 18:19

  NU ma simt cu musca pe caciula. Ca nu-mi da-i sa mananc. Asta este opinia lui Cris si trebuie sa o respecti, fie ca-ti convine fie ca nu. Nici mie nu-mi convin toate opiniile lui Moise si mi-a cenzurat si mesaje, dar tot il respect. pentru ca este parerea lui. Asa trebuie si tu sa-i respecti parerea lui Cris.
  Mai sunt doi oamnei Onofrei si care va, care scriu si de alte comentare in afara subiectelor, dar nu comenteaza nimeni. Cu toate ca nu scriu gramatical, dar nu i-a facut nimeni analfabeti, cum m-a facut pe mine cineva, care l-a doua zile a gresit.
  UITATI-VA INTAI LA GUNOIUL DIN OCHII VOSTRI APOI JUDECATII PE ALTIIIIIIIIIII.

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 19:31

   respect parerea oricui, iar tu, daca nu te simti cu musca pe caciula, cel putin te-ai bagat ca musca’n rahat intre mine si Cris. Ea nu a scos un cuvat, dar tu te-ai dat cu fundul de pamant. Poate a inteles mai mult decat tine ^^

   Răspunde
    
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Ianuarie 21, 2014 la ora 15:20

  Eu ala de la tara care ma duc la munca si plates taxe si impozite, sunt tratat ca un nimic. Iar cei care nu fac nimic, dar spun ca sunt Homosexuali, tigani sau alte chestii au o gramada de drepturi si avantaje. DAR PENTRU MINE OMUL DE RAND CE FACE ACEASTA TARA? Nimic. Da eu cetateanul de rand, sunt bacjocorit, injurat, discriminat facut analfabet, fara bun simt. Multumesc. VA LAS PE VOI ASTIA SUPERIORI SI SUPER DESTEPTI CARE LE STITI PE TOATE.
  NU STIU CINE SI CE M-A PUS SA-MI PIERD TIMPUL LA PALAVRAGEALA FARA NICI UN REZULTAT, IN LOC SA MAI REPAR CEVA. O zi buna si mai mult respect pentru altii daca aveti atata bun simt in voi.
  unu analfabetul si fara bun simt.

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 16:40

   Imi pare rau ca te-ai simtit cu musca pe caciula. Toata chestia a pornit de la comentariile „copy / paste” ale lui Cris la fiecare subiect pus de Moise pe site.

   Răspunde
    
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 15:03

  Tu scrii despre ce vrei, daca vreau sa citesc citesc, daca vreau sa intru pe acel link intru daca nu, este alegerea mea.
  Mereu ne intereseaza CAPRA VECINULUI, sa nu mai vorbesca altu pentru ca eu sunt mai destept. De asta nu progresem, pentru ca ne credem superiori. Suntem mai destepti ca alte natii, dar de fapt suntem mai prosti, pentru ca ei o duc mai bine ca noi, chiar daca noi ne credem superiori.

  Răspunde
   
 • Claudiu
  Ianuarie 21, 2014 la ora 14:56

  Roman e in Neamt 🙂

  Răspunde
   
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 14:56

  NU SUPORT TIGANII SI UNGURII, care este problema? Este alegerea mea. FIecare sa stea in tara lui, sa munceasca in tara lui nu sa-mi puna mie piciorul pe grumaz si sa-mi ceara bani ca este strain. Nu-mi spune un strain in casa mea cand am voie sa umblu la frigider si cand nu, da, sunt xenofob.
  Daca se aplica aceste reguli de care spui iti garantez ca Moise si alte blog-uri si site-uri mor de foame.
  Englezul are voie, eu romanul nu am voie.
  Englezul este civilizat, eu sunt doar un taran de la Moldova.

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 16:32

   ai dat cu bata’n balta.
   Acest site, este site-ul lui Moise si al echipei Biz Bazar. Este PROPRIETATEA LOR, iar cand intri pe PROPRIETATEA CUIVA (chiar si cu acceptul lor) trebuie sa respecti anumite reguli, de genu, AICI NU SE FUMEAZA, te conformezi, da? Este acelasi lucru ca si cum Moise te-ar primi la el in casa, dar ii respecti regulile lui, te descalti (sau nu), nu fumezi (sau ai voie sa fumezi), vorbesti frumos (sau nu), daca nu respecti regulile esti binevenit sa pleci si daca mai esti si cu gura mare, da te poate da afara din casa.
   Acuma pricepi sau vrei sa-ti pun o poza?
   PS sunt si ungur, am dubla cetatenie, sa inteleg ca ai ceva cu mine care nici nu ma cunosti.

   Răspunde
    
 • Cris
  Ianuarie 21, 2014 la ora 14:54

  DEMISIA URGENTA A CIOCLILOR ECONOMIEI ROMANESTI !!!

  Răspunde
   
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 14:43

  Eu sunt rasist si xenofob TIBERIU C, inseamna ca nu am bun simt?
  Si englezul este rasist si xenofob si nu pateste nimic, nu spune nimeni ca nu are bun simt.
  Pe toate site-urile si blog-uri nu se vb la subiect, asta inseamna ca nu avem bun simt?
  Si tu ai vorbit alta data pe langa subiect asta inseamna ca nu ai bun simt?
  Atunci interzicene sa mai intram pe acest blog.
  Propune-i lui Moise GURAN sa ne interzica accesul la acest blog, site.
  Abuzez si de CAPS, asta inseamna ca nu am bun simt?

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 16:35

   daca ai bun simt doar cu anumite categorii de persoane pe criterii etnice inseamna ca ai o problema destul de grava.

   Răspunde
    
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 14:22

  Oricum la conducere sunt numai incompetenti. Avea dreptate interlocutorul ca ministrul de interne daca dadea cateva telefoane sa se mobilizeze un pic fortele erau gasiti intr-un timp mai scurt. DEMISIA Prim-Ministrului, Ministrului Internelor si sefilor la institutiile mai mici, Jandarmerie, Politie. Este mai bine in birou decat in padure prin zapada.
  Sunt curios ce se va intampla in caz de un cutremur major in Romania? CHIAR DOMNULE MOISE GURAN, puteti face o emisiune despre ASIGURARILE OBLIGATORII LA LOCUINTE si masurile(primele) pe care le i-au statul si firmelele de asigurari in cazul unui cutremur ca in anul 1977?

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 16:47

   Chestia cu asigurarile de locuinte este o gluma la noi… O japca pe fata. Eu stau la bloc in Timisoara la et3. Sansele ca sa pice blocul la cutremur tind catre 0 (cum zicea profu de mate, pentru ca sunt intr-o zona seismica care genereaza cutremure de max 5-6grade). Inundatiile, nici o sansa in zona in care traiesc (de exemplu, daca ninge mult si se topeste zapada, si iti uda toti peretii la et 4 si 3 cei de la asigurare nu considera acest lucru inundatie^^). Practic eu dau 20E impotriva unui risc inexistent

   Răspunde
    
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 13:41

  Puteau mobiliza populatia din imprejurimi. Un simplu telefon de la PONTA catre autoritatile locale, platiti tot din banii publici.
  La satelitii militari nu are acces orice gasca din NATO. Si acesti 100 km patrati trebuiau parcusi la picior cu cateva mii de oameni.

  Răspunde
   
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 12:35

  TIBERIU, de ce o cenzurezi pe Cris? Este dreptul ei la libera exprimare. Chiar daca bate campii sau nu iti convine tie despre ce scrie si idei. Ce spunea ION RATIU: „VOI LUPTA PANA LA ULTIMA PICATURA DE SANGE CA TU SA AI DREPTUL DE A NU FI DEACORD CU MINE”. Tot cenzura este. Chiar si atunci cand MOISE GURAN ma facut pe mine postac si nu i-a convenit ce am scris eu. TOT CENZURA ESTE.

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 12:47

   nu o cenzurez deloc, am inteles pozitia ei decand a inceput sa comenteze la Moise pe site. I-am dat un sfat „prietenesc”. Si de obicei, oamenii devin plictisitori daca nu comenteaza la subiect. E ca si cum eu as comenta ceva la aceasta emisiune despre…Formula 1 sa zicem.

   Răspunde
    
   1. TiberiuC
    Ianuarie 21, 2014 la ora 12:56

    Libertatea de exprimare se supune acelorasi drepturi ca si democratia, adica, trebuie sa respecti anumite reguli, de BUN SIMT MACAR, de genu:
    1. abuzul de CAPS LOCK nu este tolerat pe niciun forum (de la warning se ajunge la bannare pe forum)
    2. limbajul licentios nu este acceptat
    3. injuriile nu sunt acceptate
    4. limbajul rasist si xenofob nu este acceptat
    5. moderatorii forumurilor isi permit sa stearga comentariile off topic ca sa nu creeze haos pe forum
    6. link-uri sunt acceptate doar cateva, ETC ETC
    Asta nu inseamna CENZURA, inseamna reguli de bun simt

    Răspunde
     
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 12:19

  IN Romania acum in acest moment tot totalitarism este.
  Totalitarismul este un regim politic în care puterea aparține în mod total unei persoane sau unui grup de persoane

  Răspunde
   
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 12:18

  Bune argumentele tale TIBERIU pentru sistemul video.

  Răspunde
   
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 12:17

  @tiberiu, dar Adrian Nastate este dovedit de 2 ori si tot nu se crede hot sau escroc?
  IAR Ponta spune ca este condamnat politic. Asa ca ……………. praf in ochi cu acest stat de drept si alte chestiiiiiiiii. Ne trebuie un om care sa se impuna, faci asta ci cu asta, cui nu-i convine sa emigreze. Dar vine EUROPA si spune ca est dictaror, vin jurnalistii si spun ca ai un sistem totalitarism.
  Dar intr-o firma unde sunt multi actionari se ajunge la faliment in cel mult 10 ani. Unde este un singur actionar care taie si spanzura ajung in top miliardari. ASA CA…………….trage o concluzie.

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 12:34

   intr-o democratie poti sa faci ce vrei, cu conditia de a respecta legea.
   Nu am zis nimic de Nastase, toti cei care au comentat din jurul lui sunt subiectivi, persoane cu care a colaborat o viata.
   Din pacate sistemul judiciar (nu doar cel romanesc, se intampla si la case mai mari) este un sistem care nu este 100% eficient, apar si erori. Din cauza acestor erori, poti sa-ti dai cu parerea despre ce si cum a hotarat instanta (daca nu am comenta despre astfel de lucruri, ori am fi intr-o lume ideala in care justitia nu are nici macar o singura eroare judiciara, ori toti avem ochelari de cal).
   II usor sa comentam si sa zicem „nu ai voie sa-ti dai cu parerea despre justitie”, pana nu o pateste o persoana foarte apropiata care este supusa unui abuz al sistemului judiciar.
   Tin sa-ti readuc aminte, daca am fi avut un sistem judiciar puternic si eficient, nu am mai fi avut acel MCV. MCV-ul este pe JUSTITIE, nu inseamna ca monitorizeaza doar efectele legislativului asupra justitiei ci monitorizeaza si acul de justitie in sine, iar daca noi am fi avut un act de justitie care tinde spre acel 100% corectitudine, iti spun ca nu mai aveam MCV.

   Răspunde
    
   1. TiberiuC
    Ianuarie 21, 2014 la ora 12:43

    PS La noi cea mai des intalnita „eroare” judiciara din pacate este „NUP-ul”. Si asta, nu pentru ca e Ponta / Nastase /Boc /cine mai vrei la putere ci pentru ca avem procurori incompetenti si CORUPTIBILI. Aici degeaba urlam la Ponta / Basescu (si la ei este justificat sa urlii, ca doar au cativa oameni bine pusi ca sa „apere justitia independenta” sa-si faca de cap cu ei, DAR in primul rand ar trebuii sa urlam la sefii justitiei si in speciaal la cei din CSM, ai de Haineala etc.

    Răspunde
     
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 12:11

  DEcat perdele la clasa mai bine dau bani pentru sistem video.

  Răspunde
   
 • Cris
  Ianuarie 21, 2014 la ora 11:29

  REDUCEREA URGENTA A TUTUROR TAXELOR ABUZIVE SI ILEGALE CARE MENTIN ACEST POPOR IN FOAME SI SCLAVIE

  JOS ELITISMUL SI SCLAVIA !!!

  TOTI ESCROCII LA PUSCARIE !!!

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 11:36

   Draga Cris, ne obosesti cu aceleasi comentarii la orice topic 🙁 iti inteleg frustrarea, dar intr-un „stat de drept” (daca tot se bate toba cu statul de drept) hot / excroc esti daca esti DOVEDIT.
   Din pacate, urlam la cine nu trebuie tot timpul. Toate protestele ar trebuii mutate in fata INSTITUTIILOR DE JUSTITIE, dar nu, noi urlam ca justitia este independenta si nu cumva sa aducem modificari ca atacam statul de drept… cat de penibili suntem?

   Răspunde
    
 • TiberiuC
  Ianuarie 21, 2014 la ora 11:16

  In legatura cu sistemul CCTV din scoli.
  Este o idee foarte foarte buna. Insa, ca sa fie sistemul complet trebuie sa functioneze si partea audio. La audio, este mai complicat, deoarece iti trebuie aprobare speciala de la SRI/Politie (da, SRI), insa castigul ar fi imens.
  1. ar scade drastic nivelul abuzurilor facute de profesori
  2. ar scade drastic nivelul abuzurilor facute de catre elevi asupra profesorilor.
  3. Parintii ar putea face monitorizarea copilului lor de pe internet/telefon/tableta (s-ar ajunge si la excese stiu asta din practica, imi imaginez parintele cum o sa-l sune pe copil non stop sa-i spuna ca „de ce alergi prin clasa, nu stai corect pe scaun, de ce nu esti in clasa la fix, de ce ti-ai dat jos bluza, de ce joci ping pong pe catedra, de ce ai tras scaunul colegului de banca cand s-a asezat, de ce te scobesti in nas etc etc”
  4. Un astfel de sistem poate sa ajute, de exemplu cand copilul este bolnav, trebuie sa stea acasa, atunci poate urmari cursurile LIVE si sa tina pasul cu clasa (si scapa de stresul de a fi ascultat ::), doar se uita cum „sufera” colegii lui :)).

  Si mai ceva, eu nu m-as zgarcii la un asfel de sistem. Un sistem digital IP, cat decat demn de anul 2014, care sa fie utilizat in felul acesta costa, si da, costa muult. Doar un server licentiat costa aprox 3000 – 5000EUR, plus doar 1 camera CCTV in jur de 1000EUR.
  Un sistem de 6000RON sunt convins ca nu permite nici macar conectarea simultana a 10Useri, daramite toti parintii dintr-o scoala sa fie conectati la el…

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 11:31

   Va pot da un singur argument (sunt mai multe) de ce majoritatea profesorilor/invatatorilor nu doresc acest sistem. Va mai amintiti cand se anunta „maine avem inspectie, tabla trebuie sa fie oglinda, in cos sa nu fie mizerie, nu alergati in pauza de dinainte sa nu fie praf etc etc” si profesorul facea o lectie unde interactiona doar cu cei mai buni din clasa „sa fie bine ca sa nu fie rau”.
   Ar scoate la iveala ca, multe cadre didactice isi fac meseria din „scarba” si sunt submediocrii dpdv al performantei si adaptabilitatii cerintelor din anul 2014.
   Cand l-am auzit ieri pe profesorul de religie care a intrat in direct la Moise la Europa FM, mi-a venit sa sparg radioul :))))))) cat de inapoiat sa fi ?!

   Răspunde
    
  2. Teleorman
   Ianuarie 21, 2014 la ora 12:50

   Tiberiu,
   habar nu ai despre ce vorbesti legat de sistemul CCTV de mii de Euro ! La alte scoli din judet s-au montat camere WEB, da, ai auzit bine, camere web ! Mi-au povestit alti profesori din sistem ca NICIODATA nu a fost vorba de a putea sa intre parintele de pe internet sa verifice odrasla ci au fost montate pentru a supraveghea abuzurile de la bacalaureat si pentru siguranta elevilor, NICIDECUM pentru a intra parintii de acasa ci doar interiorul scolii ! Ca si cadru didactic a trebuit sa semnez pentru aceasta japca pe fata si am citit ce am semnat, deci, documenteaza-te inainte sa scrii ceva.

   Răspunde
    
   1. TiberiuC
    Ianuarie 21, 2014 la ora 16:58

    Eu nu vorbeam de sistemul de camere a lui Funeriu (ca el a montat prima data camere impotriva fraudei la BAC), vorbesc de proiectul expus de Moise a lui Liviu Pop de anul trecut in valoare de 20 mil RON. Si am zis, nu stiu ce s-a montat in scoli, dar ti-am spus cat costa un sistem CCTV performant care sa faca aceste lucruri (parintii sa intre live etc)

    Răspunde
     
 • Dacul liber
  Ianuarie 21, 2014 la ora 11:11

  rusine nu i satat de drept dar bordel multenational

  Răspunde
   
 • Teleorman
  Ianuarie 21, 2014 la ora 10:45

  Imi pare foarte bine ca ati adus in discutie problema camerelor de supraveghere din scoli insa nu ati pus problema costurilor si va dau un singur exemplu prin care la zimnicea un astfel de sistem a fost achizitionat cu peste 50.000 ron in conditiile in care se pretul pietei era intre 3000-6000 ron insa toata treaba a fost facuta cu firma primarului din PSD ! Ne-au obligat sa dam banii din scoli pentru aceste camere luate la suprapret cand se puteau face alte lucruri cu ei … Ar fi bine sa incercati sa faceti si astfel de dezvaluiri ca ati fi surprinsi ce ati descoperi.

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 10:55

   Eu vin din sistem (sisteme de securitate) si pot sa va spun ca o camera performanta de ultima generatie ajunge si la pretul de 2000 -2500EUR. La pretul de 4000RON va puteti monta un sistem SUBMEDIOCRU cu 4 – 5 camere NO NAME. La 6000RON nici macar de un sistem BRAND nu va apropiati.
   Nu stiu ce sisteme au fost instalate in scoli, de la Moise am inteles ca sunt montate camere in fiecare sala de clasa / coridoare/curte.
   Si nu mai calculati va rog preturile dupa preturile „de pa net”, acolo se adauga si manopera / instruirea / mentenanta / service etc, asa cum cere legea la un asfel de sistem

   Răspunde
    
 • CE NE ASTEAPTA
  Ianuarie 21, 2014 la ora 10:43

  mai bine de doua decenii talharii-capitalisti fura inseala si mint , care voluntariat mai daca pestele de la cap se stica ce sa faca coata valuri intr o baltoaga cu noroi

  Răspunde
   
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 10:12

  Ne este lene si sa mancam, dar sa facem ceva cu viata noastra. CEL MAI BUN EXEMPLU ESTE TRAGEDIA AVIATICA IN CARE AU MURIT 2 oameni care vroiau sa salveze viata altora. Voluntariatul in Romania este zero. Ne-am invatat doar sa ne bage cineva ceva in traista, noi sa stam acasa sa huzurim si altii sa ne plateasca.
  ASTA ESTE ROMANIA, DOAR VORBE IN VANT. Nu suntem in stare sa ne mobilizam si sa facem ceva pentru noi si tara noastra. DOAR VORBIM, DAM DIN GURA SA TREACA TIMPUL, SA TREACA LUNA SI SA INTRE BANII PE CARD.

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Ianuarie 21, 2014 la ora 10:49

   nu contest ce spui, voluntariat nu prea exista la noi.
   Din pacate, prea multa lume este ocupata cu supravietuitul de pe o zi pe alta.

   Răspunde
    
 • unu analfabetul
  Ianuarie 21, 2014 la ora 09:49

  Promisiuni si atat. Vorbe in vant. FAPTE NU VORBE, CA DE VORBE SUNTEM SATUI.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase