Ora de Business: miercuri, 26 iunie 2013

sanatatea-pe-primul-loc

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-112590 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

25 răspunsuri la Ora de Business: miercuri, 26 iunie 2013

 • dan onofrei
  Iunie 28, 2013 la ora 00:53

  domnilor nu va mai certati pe spitalul din Drobeta ca in toat Europa este aceasi sitiatie daca ajungi pe mina doctorilor:DEci hai sa va spuna mosu ultimile stiri germane din domeniu:NEvasta-mea ,acum de 64 ani juumate are din iarna mari dureri la umarul drept:A fost la o clinica din Darmstadt de Orthopädie culmea unul chiar dr. orthopäd roman:Si a fost pusa in fata situatiei ori sa fie operat ori sa faca sedinte de ultrasunete(avea depuneri de calciu):Operatzia a refuzat-o iar sedintele 3 la numar le-a platit din buzunar propriou caci casa de asigurari preia operatia unde doctorii cistiga imens in totalitae dar la metoda mai blinda pentru pacient desi a ajutat-o nu da decit parte asa ca pentru 3 sedinte a platit 500 Euro dintr-un foc din buzunaR DESI plateste si ea si firma o suma m are lunarala asigurarea medicala:Deci IN Germania cum te duci la doctor si se pune cutitul de opüeratie la git chiar cind e nenecesar ba chiar daunator iar metoda blinda daca nu accepti operatia o iei pe piela ta::Un alt caz-Acum 3 saptamini am fost cu o carie la dentista:II zic doctorei da va rog sa imi puneti ca acum 3 ani din ceva care sa tina nu ca atunci sa imi cadea dupa fiece 3 zile:DA va pun dar ca tunci platiti:Am scos suta din buzunar si acum vad ca dupa 3 saptamini nu mi-a cazut:Eram copil .IN anii 58 la mica fabrica de medicamente TABLETA din Bucurestii Noi unde imi lucrau parintii .clasa muncitoare de atunci isi permitea cabinet de stomatologie si dentist propriu:DEntist era un evreu in virsta domnul Adelmann fata dinsulöui era operatoare atunci la TVR Edwiga Adelmannn:Dinsul mi- a facut cu amalgam cu plumb plombe care de atunci si pina acum deci peste 50 de ani ma zin si astia azi nu sint in stare nici pe bani grei platiti la casa sau daca vrei ceva extra dai bani seriosi:DECi cum spune si presa aici sistemul sanitar aici e de mult in colaps ca o gaina ametita iar cel jupuit este pacientul:Este ca si cu bancile dar nu ai ce sa zici tre sa taci si sa inghiti ce ti se ofera ,ba mai mult sa zici si sa traiti ,mersi:Este trist, trist adevar al unei sociewtati de mult depasite din multe puncte de vedcere si reforme din astea de pe o zi pe alta nu vor reuis nin veci sa schimbe un sitem deja puitred cu resurse pe terminate.
  Insa revenind la Drobeta si la fel sint sute de cazuri acolo numai cetatenii pot schimba ceva daca se unesc si cu bani dati mai mult la impozite de exmplu pe case si terenuri la tara pot finanta ceva din lipsuri:CACI am inteleas ca vin de la 100km pina LA spiatla si de la zone rurale unde au curtile pline de curcani,curci,gaini ,giste ,vite:Deci saraci nu sint sa isi vinda din produse si sa intretina spiatlul daca au nevoie de el.SI asta in solkidaritate adica sa participe si cei care nu au nevoie de spiatl ca asasfunctioneaza o socioetate libera si cu raspundere:DAr problemaqla romani este ca nu prea au raspundere de comunitate fiecare pentru el restul -dupa mine potopul si altfel dau vina pe pol,iticieni si dau cu bolovani daca e groasa.

  Răspunde
   
  1. Adrian D.
   Iunie 28, 2013 la ora 01:13

   Dle Onofrei, este asha cum spunetzi. Insa dvs. descrietzi o situatzie unde sotzia dvs (-multzi ani shi multa sanatate) a facut o alegere. a ales intre un tratament shi un alt tratament.
   Mi-e teama insa ca locuitorii din zonele cu spitale atinse de „reforma”, asha, ca cei de la Drobeta, nu prea mai au nicio alegere de facut.
   Mai ales cei care – shi din intamplare, sunt cei maultzi dintre noi – nu prea ishi permit clinioca privata din Viena.
   ma intreb shi acum – daca (-Doamne fereshte) spitalul din orashul unde locuieshte tata s-ar inchide, tata, care daca face un al doilea infarct, are nevoie de un timp de raspuns de ordinul a cateva minute, ce alegere mai are de facut… pana ar ajunge la el vreo salvare?
   Imi este foarte teama ca niciuna.
   Shi de fapt AICI e problema.
   ar noi ne facem ca nu o vedem shi tot da-i cu „reforme” shi alte alea, cand problema e a naibii de simpla.

   Răspunde
    
   1. dan onofrei
    Iunie 28, 2013 la ora 01:42

    domnu ADRAIN -VA MULTUMESC PENTRU URARI IN NUMele SOTIEI .daR MICILE CAZURI APLICATE NU AU FOST DECIT UN FFFFMIC ASPECT CE SE JOIACA SI AICIO LA NOI IN gERMANI SI ASTA NU DE AZI NICI DE ieri ci de deceniisi anume plasareac pisoiului mort deew la unul la latulo.Si aicio se rfeformizeaza treforma rfeformei sin t involövati toti-industria Pharma carte deecenii ca si cea a automo0bilului a trait in dolce farnioente si acum s- atreziut ca nu mai tiner:CAsele dee asiguarrai cu angajati peste angajati care de multe ori freaca hirtia dee la unmul la altul;Doctorii hapsini care uitind de mult juramintul lui Hypocrates l-au transformat in juramintul lui IN God we trust (Asa e baieti de daia sa aveti parete ) si…si ..si .sint multe ,problemele sint aceleasi:Stiti chiar la aceasi PRaxis de Orthopädie la care a fost sotia de curind si la acelasi medic tinar ,ajutorul mediculuzi cu experienta roman am fost si eu pentru nioste bataturi acum vreo 2 luni.Am avut o discutie nmai sincera cu el si mi-a zis direct da asaswetse ,am ajuns sa avem un sitem sanitar de nota 4 (cu 5 la noi esti repetent)-adica numai cionds esti pe moarte atrunci cauta toti ca corbii sa stoarca bani din tine.Am avut un coleg de munca al carei sotioe e medic la clinica urologica dinj HAnau .Mi-a spus DAne este o tragedie ce fac cu cei batrini cind sin t ope patul de moarte:VA rog sa imi permiteti sa nu balivernez pe caest blog asemenea tragedii.Domnule DArina sitemul este putred si nu ne facem usor bine:Atiota timp cit un sitem de sanatate pune inaintea pacioentului banul deja nu mai discutam:Totul costa dar sta e deja jecmanealöa ce se face cu pacientii cde se face aici inGErmani este medsiciona de cmai multe cclase ca la gtren pe timpuri clasa 1 adoua atzreia apatra samd:DE americani nu ´mai vorbim ca stiu nasa a mureit acolo si daca nu erau milionari si fara copii deci fara obligatii nu stiu cum ar fi tartat ultimii ani de tumoare la cap ca am inteles ca acolo mori cu zile dacxa nu ai bani.
    DAr cit il mpriveste pe tastic ,va dau un sfat -il salveaza numai una -sa nu se necajeasca (SWA nu il necajiti) Sa faca miscvare in aer liber si sa puna cvu nmesimtire totul dar absolut totul la fund:SI clar soarta ramine soarta indiferent dee sitem daca ti-a venit ceasul te duci :II dforesc numai bine si multa multa liniste e drept greu iontr-o tara febrila ca Romanica dar sa lase totul deopatrte si asasnoi piticiui löumii nu schiomnbam nimik.VA doresc un weekend linistit si püalcut aicvi avem o clima mizerabila vai de mine cu gradinile

    Răspunde
     
   2. sanduCu
    Iunie 28, 2013 la ora 23:06

    Draga AdrianD,
    De cind a aparut Moise cu „reforma” si spitalul din Drobeta Turnu Severin, nu am vrut sa comentez ca mi-ar fi iesit ceva de genu: voi va lasati calcati in picioare, asa va trebuie!
    Dar acum ca vii cu posibilitatea de alegere (nu intre un spital particular sau de stat, e clar ca cu amindoua iesi la fel) intre un tratament sau altul, te rog sa ma scuzi – aici nu este alegerea pacientului (exceptie o fac cei care cintaresc medicina clasica/moderna sau naturala – eu sunt cu ultima) ci ceea ce recomanda doctorul. La aceasta recomandatie, asigurarea medicala (care este 90% pe partea moderna) nu poate sa refuze beneficiul prevazut in polita, fara a produce o ilegalitate. Maximum poate sa te arda la reinoirea asigurarii, aici sunt multe lucruri pe care nu le stii si te poate juca, dar te tii de ultima lor reclama si nu iesi departe.

    Răspunde
     
    1. Adrian D.
     Iunie 29, 2013 la ora 00:09

     SanduCu, traind de mai bine de 30 de ani in Romania (sunt cam de varsta lui Moise), apucand sa ma maturizez in anii de „reforma” a statului care dureaza de 22 de ani (ce reformam azi este rereformat maine shi rerereformat poimaine)…
     cana aud de reforma, am cam aceiashi reactzie ca a lui Goebbels cand auzea vorbindu-se de cultura – imi vine sa pun mana pe pistol.
     m-am saturat sa se vorbeasca despre shi sa se faca „reforma”. cand tot reformezi la o chestioe 22 de ani, shi rezultatele sunt cele acre se vad, ar fi cazul sa o lashi balta shi sa te apuci de guvernat in mod serios. e clar ca e ceva in neragula cu „reforma” de dragul reformei. iar cand inchiderea unei spital sau a unei shcoli imi sunt prezentate ca reforma, cand crearea a 200k de sshomeri este reforma, cand violarea zilei de munca de 8 ora este prezentata ca reforma, cand vanzarea pe nimic a patrimoniului statului este prezentata ca reforma etc, atunci probabil ca reformatorii au nevoie de un serios examen psihic.
     in ce ma priveshte, vreau shi eu sa traiesc macar un an de normalitate.
     cat despre reformatori, nu au decat sa se reformeze pe ei inshishi, daca chiar le place atat de mult.

     Răspunde
      
     1. sanduCu
      Iunie 29, 2013 la ora 02:04

      …de aia am si pus-o in ghilimele, cunosc traiasca si infloreasca…Reformatorii vostri au nevoie de ceva cu nod, nu psihiatru. Va inteleg pe unii din voi, care mai iesiti, probabil sa vedeti ce este normal prin alte parti. Oricum n-o sa gasiti asa ceva, cel mult alta versiune. Dar hai sa zicem ca a-ti gasit, si v-ar place – ce faceti ca sa puteti trai acest „normal”, veti astepta? Zici ca ai 30, inca 50 va fi suficient sa asteptati sau atunci abia… n-o sa va mai intereseze. Moise la 50 vrea sa iasa la pensie – asta suna ca socoteala de-acasa… In 20 aproape ca sigur ca nu, dar in mai putin de 10 or sa va schimbe altii daca singuri nu puteti. Exista doua Vietnamuri, exista doua Corei, de ce n-ar exista 3 Romani. Astea nu sunt cuvinte incrucusate, osa va treziti cu Gorbaciovul romanesc de la Bruxel – atunci va fi vorba de dezgroparea securii. N-as vrea sa ajung sa o vad si pe asta. Sunteti cu totii grozavi, dar judecati din strada ceea ce ar trebui vazut de pe acoperis.

       
  2. sanduCu
   Iunie 28, 2013 la ora 22:48

   Danut draga,
   Nici nu vreau sa ma mai bag in chestia asta cu asigurarile medicale, am si lucrat pentru una, am si avut recent o ora de extractii (5!!!) si a doua zi am inceput sa ma ciorovaiesc si cu extractorul si cu asiguratorul – fiecare avea dreptate – si le-am demonstrat negru pe alb ca nu este normal ca eu sa pierd in doua situatii identice in care pozitia lor se schimba dupa vintul lor. Adica imi vreau paralele (nu-mi pasa cum va aranjati intre voi) sau imi veti plati avocatul. Astazi am primit de la asigurare diferenta, iar de la dentist o reducere substantiala. Cu dentistul am discutat pe radiografiile mele de pe computerul lui, cu toata istoria molarilor mei. Cind stii c-ai mincat usturoi, no sa-ti spuna nimeni c-ai baut ceai de menta.

   Răspunde
    
 • cornel
  Iunie 28, 2013 la ora 00:09

  Romania a avut si are un avantaj in plus fata de alte tari din UE si anume moneda sa nationala LEUL. Din pacate unii care au fost la „butoane” in loc sa se foloseasca de aceasta sansa au dat in cap economiei romanesti prin incercarea fortata de EURO-izare a economiei romanesti (o idee de strategie economica de nota 2, parerea mea). Acest fapt a creat niste anomalii in economia romaneasca si a saracit o mare parte a populatiei. Cine au fost cei care s-au imbogatit folosindu-se de aceasta EURO-izare? Cei care detin un oarece monopol in piata de produse si servicii din economia romaneasca.
  Ce au facut autoritatile care trebuiau sa apere interesele cetatenilor sai (vezi aici Protectia Consumatorului si alte institutii ale statului roman)? Au dormit, pe banii cetatenilor romani.

  Răspunde
   
 • cornel
  Iunie 27, 2013 la ora 23:28

  Lucian Isar, pe blogul sau, sustine ca anumite persoane de la BNR au influientat EURO-izarea economiei romanesti. Eu cred ca asa a fost si sunt de parere ca acele persoane trebuie sa isi dea demisia de la BNR si sa se apuce de alta meserie pentru ca s-a vazut si se vede unde ne-au adus aceste persoane cu idei „originale” si „marete”. Dupa parerea mea lucrul asta e o chestiune de bun simt si de onoare, asta bineinteles daca acele persoane au asa ceva.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Iunie 27, 2013 la ora 13:13

  „…nu era mai bine pentru economie daca raportul EURO/LEU si USD/LEU era fix?… Sunt tari unde asa ceva e valabil si e bine si frumos si nu se mai pierde timpul…”_Bulgaria este une dintre ele Si nu se mai pierde timpul, dar nici castiguri spectaculoase nu s-au aratat. Cel mai simplu mod de a ispravi cu rata de schimb EUR/LEU este adoptarea monedei unice, impreuna cu celelalte avantaje ce decurg. S-a discutat pe acest blog, inclusiv despre dezavanataje. La capitolul „altele” se inscrie spre exemplu, imposibilitatea utilizarii instrumentului monetar pentru masuri de ajustare macroeconomica. Bunaoara, cu un curs fix, inflatia ar fi tinuta sub control, dobanzile interne pot fi scazute, dar variatiile ratei somajului ar fi mult mai ample.

  Răspunde
   
  1. Adrian D.
   Iunie 28, 2013 la ora 01:08

   Nu e dragutz ca adoptarea euro are – in discurs – numai avantaje, iar despre dezavantaje – deshi, da, s-a discutat- nu spunem chiar nimic?
   una peste alta, cum o dai, cum o iei, cand 6 tzari din euroland de-abia mai sufla, iar 5 aau nevoie de „pachete de salvare”, iar cand restul candidatzuilor la euro (cu exceptzia letoniei) zic „pas, poate alta data”, cred ca a vorbi despre avantajele monedei comune este o gluma sinistra.
   shi nu ma inshel.
   discursul o fi frumos, a fost frumos, a ametzit pe multzi… insa experientza ultimilor 5 ani (la care nu s-a ajuns in mod intamplator) contrazice cu totul acest discurs frumos.
   insa unii oameni au o placere – ash spune feminina, fara nicio urma de misoginism- de fi „mintziztzi frumos”. shi, mai departte, de a-i mintzi shi pe altzii frumos. Despre „avantaje”.

   Răspunde
    
 • cornel
  Iunie 27, 2013 la ora 09:02

  Stai cateodata si te gandesti daca nu era mai bine pentru economie daca raportul EURO/LEU si USD/LEU era fix si stabilit de BNR. Fix, adica fix asa vreo 10 ani cel putin. Avantaje, dezavantaje – cred ca in final suma lor era constanta sau aproape constanta sau o situatie mai avantajoasa decat situatia de astazi (curs variabil, dat de piata – deci facturi variabile la produse si servicii unde preturile sunt calculate in raport cu o valuta straina, EURO). Sunt tari unde asa ceva e valabil si e bine si frumos si nu se mai pierde timpul cu intrebari de genul : „Ce face EURO sau USD, mai creste sau nu?”
  Avantaje :
  1. Nu se mai dau credite in valuta la persoane fizice cara nu au venituri in valuta, adica sa poata rambursa ratele in valuta la credit;
  2. Preturile la unele produse si servicii nu mai sunt stabilite intr-o valuta straina;
  3. Exportatorii vor fi avantajati de o asemenea masura;
  4. Altele;
  Dezavantaje:
  1. Nu se mai pot face bani usor din variatiile de curs valutar – vezi aici speculatorii si baietii „destepti”;
  2. Unii vor trebui sa se gandeasca la altceva in afara de cursul valutar, zilnic;
  3. Valuta, fizic, va fi mai greu de gasit de cumparat;
  4. Probleme, uneori, la cei care fac importuri de marfa;
  5. Altele.

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Iunie 27, 2013 la ora 18:14

   Draga domnule Cornel,
   Curs „fix”, stabilit de „BNR” si moneda unica – aspecte de care s-au izbit si multi apreciatii si dati de exemplu polonezi. Dupa o indelungata experienta capitalista, se pare ca au ajuns la ciudata ideie de …nationalizare a sistemului bancar!!! Niciodata nu mi-a suris ideia de a imita, de a urma pe altii, sa fii deschizator de drumuri, sa fii inaintas, parca e altceva. Acuma, Romania ar avea o ocazie, pe care in curind sa fim obligati sa o copiem: reinstaurarea monedei nationale, care este fixa pe termen la indemina natiunii si independenta de orice influente externe. Asa ceva cred ca sugereaza stabilitatea financiara (pe care se pare ca o cautati) dar care trebuie sprijinita de o evolutie economica pozitiva (pentru a ma exprima cit mai exact). Adica aceste doua decizii sunt indisolubil legate – trebuie sa demonstrezi ca vrei stabilitate financiara.

   Răspunde
    
   1. dan onofrei
    Iunie 28, 2013 la ora 01:02

    @CANADA _Bun raspunsul Sandule -Polonezii nu stiu la ora actuala cum sa o dea cotita vazind tragedia din zona Euro:Si cred ca au dreptate .DAr pentru a stabili o valoare fixa ai nevoie de evaluatori de meserie si si aceia la ora actuala nu ii gasesti:CAm toti citesc in stele(baba RAda) si inca sint pe piata numai forte speculative mai puternice decit economiile reale,asta e realitatea lumea e transformata numai in clanuri(cianuri) puternice de interese financiare de la puterea carora nu se pot sustrage decit cei fffffffbogati

    Răspunde
     
 • micutu de la 7
  Iunie 27, 2013 la ora 08:10

  Si apropo, BNR nu e in concediu, daca intervine stie de ce si cand si cat, daca nu intervine stie de ce, BNR nu e trader care actioneaza dupa feeling sau instinct.

  Răspunde
   
 • micutu de la 7
  Iunie 27, 2013 la ora 08:08

  Nu stiu cum poti sa spui ca in piata valutara e unu singur care face ce vrea 😀 Adica a luat jos la greu, a dat sus si uite asa a facut jde milioane. Suntem in filmele cu Michael Douglas? 😀

  Răspunde
   
 • cornel
  Iunie 27, 2013 la ora 02:39

  Moise, aprecierea LEU-lui s-a facut pentru ca cineva a vandut foarte multa valuta ca sa cumpere LEI. Este vorba de operatorii de telefonie mobila care sunt nevoiti sa plateasca cateva sute de milioane de EURO, in lei, statului roman pentru licentele 4G pe care le-au cumparat. Aia cu speculatiile pe curs de la Londra nu e valabila in acest caz.

  Răspunde
   
 • Adrian D.
  Iunie 27, 2013 la ora 00:44

  Moise, eu nu imi fac deloc griji pentru locuitorii din Drobeta. Ei, shi? Ce daca nu or sa mai aiba spital judetzean operatzional? Ce daca spitalul fusese subfinantzat shi de ce sa ne spargem capul sa aflam de ce? N-ar rost.
  E clar ca statul e un administrator prost, asha ca locuitorii judetzului Drobeta au o veste buna: daca vor fi inteligentzi shi competitivi, au sa aiba un spital privat. Care o sa le ofere servicii de calitate la pretzuri reduse.
  Shi totul va fi bine, fiindca, nu-i asha, managementul privat e mult mai competent decat cel de stat. Cum s-a dovedit de curana cu GFR care a cumparat CFR.
  Deci eu zic ca nu conteaza ca locuitorii Drobetei nu mai spital de stat.
  Or sa aiba in curand spital privat.
  iar pana atunci, vestea buna e ca se pot trata la Viena. Doar suntem in UE, nu?
  🙂
  Traiasca reforma!

  Răspunde
   
  1. Tony Gheata
   Iunie 27, 2013 la ora 09:37

   Domnule Adrian D. nu fiti ca „dreptacii” nu de mult criticati de dvs. atat de bine. Nu exagerati 🙂 Problema e ca genul asta de administratie e paguboasa cu banul nostru, public si personal si ca atunci cand tragi linie constanti cu stupoare ca costurile per interventie nu sunt mai mici decat la un spital privat.

   Costurile sunt mari datorita ineficientei, datorita proastei gestiuni si a curvasariei existente in onorabila noastra clasa functionareasca. Mai trebuie la toti acesti bani publici sa adaugati si banii personali dati pe medicamente, fese, perfuzii, plata suplimentara pentru portar, brancardier, asistenta, medic si chirurg ca sa intregiti tabloul. Incercati sa vedeti in ansamblu problema si astfel se pot scoate la suprafata costurile ascunse.

   Suma finala, asa cum am precizat, devine sensibil egala cu cea necesara tratamentului intr-un spital privat. Ei bine, daca lucrurile nu par a fi asa, este din cauza asigurarilor de sanatate existente in spitalele de stat si scoase sau doar partial existente in cele private. Culmea ambele institutii sunt publice! De ce aceasta discriminare doar „stangistii” o pot explica 🙂 (scuze de cacofonia existente in text).

   Desigur lucrurile nu trebuie sa stea asa! Insa ele asa stau, asta este realitate si fie o acceptam si atunci acceptam ca avem nevoie de spitale dotate indiferent de denumire (private sau de stat, repet ele sunt publice), fie traim intr-o utopie sau in alta tara si atunci ne facem ca nu vedem risipa si ineficienta. Eventual ii dam o coloratura politica si ne-am scos onorabil 😉

   Răspunde
    
   1. Adrian D.
    Iunie 27, 2013 la ora 10:33

    Eram ironic, dle Gheata. dar nu faceam decat sa urmaresc fir4ul gandirii comune despre spitale. Shi intocmai aicea era shi sensul shi rostul ironiei. 🙂
    Evident ca incetarea functzionariiunui spital judetzean este o drama pentru comunitatea locala – dar … cui ii pasa?
    In presa „economica” , dracia asta trece drept reforma.

    Răspunde
     
    1. Tony Gheata
     Iunie 27, 2013 la ora 11:07

     O parte din ironie am „prins-o”, insa nu toata… poate din cauza subiectului sau din cauza mea 🙁

     De pasat ar trebui sa le pese tuturor, insa nu stiu cine… scoala, familia, cultura? ne-a invatat sa stam cu capul plecat si sa nu facem valuri, greu de scapat de metehnele vechi…

     PS dl profesor nu ma luati cu domnule, va rog, ma intimidati, sau daca vreti sa fiti protocolar ziceti-mi… Sir Gheata macar sa stim una si buna 🙂

     Răspunde
      
   2. sanduCu
    Iunie 27, 2013 la ora 17:52

    …costuri reale egale, amindoua institutii publice, atunci de ce nu una singura de stat si …eventual gratuita? De ciubucurile cu care deja suntem obisnuiti, pentru moment pacat de timp pentru discutii…

    Răspunde
     
  2. Constantin
   Iunie 27, 2013 la ora 12:53

   „… asha ca locuitorii judetzului Drobeta au o veste buna…”_Locuitorii judetului Mehedinti, iar vestea este proasta.

   Răspunde
    
   1. Adrian D.
    Iunie 28, 2013 la ora 08:08

    ma bucur ca atzi observat.
    dar nu vad de ce va suparatzi, shi de ce vi se pare ca vestea este proasta.
    nu asta va doritzi? nu „reforma” statului shi „flexibilizarea” lui?
    atunci de ce e o veste proasta atunci cand se intampla?
    Cat despre povestea cu Drobeta vs Mehedintzi, m-am amuzat shi eu de scaparea mea.

    Răspunde
     
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase