Ora de Business: joi, 22 noiembrie 2012

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-66632 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

56 răspunsuri la Ora de Business: joi, 22 noiembrie 2012

 • VictorL
  Decembrie 1, 2012 la ora 16:12

  @SanduCu.Multumesc pentru sfaturi.Deocamdata stau acasa ca e bine aici.Poate dupa 2014…Am intentionat cind a plecat fie-mea in Olanda la faculta sa-i fiu prin preajma s-o ajut dar se descurca singura,si inca bine.Nu mai trimit CV-uri de mult doar mai primesc mail-uri cite odata insa de la firme interesate sa vina ele aici.Asta e bine dar aici iei bani buni daca vii ca expath adus tot de ei de afara.Altfel dupa o vreme incep sa-ti caute ,,nod in papura” pentru a-ti reduce salariul.Atunci deja e timpul pentru schimbare sau renegociere,daca se merita.Cred ca e buna tehnica aceea cu revenirea la CV dar eu personal inca nu am fost nicaieri angajat in baza unui CV.Doar intr-un loc mi-au cerut CV sa fie dar eram de mult angajat acolo.Acum mi-au cerut cei la care sunt ca subcontractor,dar inca nu le-am dat si nici nu cred le dau.Stau bine unde sunt si nici nu m-a deranjat nimeni cu nimic.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Decembrie 1, 2012 la ora 15:41

  „Lasind la o parte sau trecind peste faptul ca nimeni in acest lant nu este interesat in realizarea ta profesionala…”_Nici nu este acesta rolul lor, dupa cum vad eu lucrurile, in primul rand pentru ca nu tu, candidatul, angajezi agentia. Agentia cred ca trebuie sa rezolve in primul rand o problema a companiei, oferind cea mai buna solutie pentru necesarul de forta de munca al acesteia. Ori, tocmai asta spuneam, agentiile nu fac ceea ce este necesar pentru a oferi companiei cea mai buna solutie, dovedind de prea multe ori lipsa de profesionalism din partea propriilor angajati.

  Răspunde
   
 • elena
  Noiembrie 28, 2012 la ora 01:37

  felicitari pentru emisiuni, dar legat de emisiunea in care se dadeau sfaturi pentru persoanele din categ de varsta 45-55 care vor sa impresioneze angajatorul la interviu, am aprecia daca se poate sa primim sfaturi despre CUM SA FI CHEMAT la inerviu 🙂
  din nou felicitari pt emisiuni !!!!

  Răspunde
   
 • sanduCu
  Noiembrie 27, 2012 la ora 18:34

  @victor L – Scuze, abia acum am dat peste comentariul tau.
  Ca ai conturi la citeva agentii, nu e rau dar nici altceva. Si asta din doua motive primordiale:
  1 = dupa 3 luni (ei spun ca 6, dar crede-ma sint 3, am lucrat asistent in network administration si vai – sa nu spui la nimeni – cite aplicatii vechi de 3 luni am sters, nici nu le numaram, luam un bloc de memorie si-l curatam, normal nu de capul meu – eu eram mic nu stiam ce fac; iar in computere memoria e cam totul)deci ai inteles unde este CV-ul tau.
  2 = si asta e mai important decit „1”, cind aplici la o agentie aplici cu o versiune de CV. Ai fost pe afara si stii ca nu se mai poarta de mult. Pentru fiecare job aplici cu un CV specific si la obiect. Concluzia = nu ma luati, a-ti pierdut.
  Acuma, daca i-mi permiti, o sugestie (e verificata pe pielea mea, cere ceva munca dar merita). Intra pe internet, si cauta-ti firme care se ocupa sau au tangenta cu ce te intereseaza. Esti pe site-ul lor si purica-l. Chiar daca nu cauta, confectioneaza un CV si un cover letter pentru managerul departamentului care te intereseaza (cind ii scrii direct si intelege, din ce-i scrii, ca stii cu ce se ocupa – impresioneaza). Pe o hirtie (hirtia e sfinta) noteaza-ti unde, cind, cui si pozitia pentru care ai aplicat. Acum un trik nemaipomenit, nici n-ai tu bani pentru asa un trik. La fiecare 2 luni revii, faci referire la aplicatia din data respectiva (prin asta reactualizezi data anterioara, el e obligat sa aduca aplicatia de acum 2 luni – si o salveaza de la macel) si ii faci o confesiune (ce om nu se topeste la o confesiune): tocmai am citit sau am vazut – nu auzit – ca concurentul tau face ce si eu puteam sa-ti fac.
  Ai sa inoti in oferte. Eu nu am reusit sa o invat pe fiica mea sa inoate, asa ca nu pune baza pe mine.

  Răspunde
   
 • VictorL
  Noiembrie 27, 2012 la ora 08:15

  @DanOnofrei.Hotelul se cheama Max ,dupa el urmau o groaza de tarabe si terase,camingul de casute si la ultima terasa linga plaja era o trupa tiganeasca de cinta in fiecare seara ,,La chilia in port”.Mai in stinga tabara de copii era distrusa,exceptind vreo trei pavilioane si o cantina iar la poarta avea o circiuma cu terasa.Plaja e lunga si frumoasa iar marea fara bolovani pe fund.O controlam tot la doua zile pentru ca intr-o zi faceam toata treaba la eoliene iar a doua zi eram pe plaja, ca sa nu beau apa calda pe cimp degeaba.Daca aveau treaba cu mine stiau unde ma gasesc si venea un ingineras cu Loganu-l.Pina la urma si pe ala l-am corupt de ma ducea seara in Mamaia unde cinta Nea Nelu Ploesteanu la terasa vis-a-vis de Cazino,sau daca era simbata ,,la Office” in discoteca,caci eram liberi dumunica.M-a apucat iarna pe acolo caci dupa eoliene am intrat la Petromidia.E frumos dar acum primarul din Navodari e arestat pentru ce a facut pe acolo caci pe vremuri cind veneau copiii la tabara era si mai frumos,dar ,,business is business”.

  Răspunde
   
 • dan onofrei
  Noiembrie 27, 2012 la ora 00:43

  @Victor L-da Victoras este intrarea pe mliounga un hotel mic la strada vopsit in rosu:Apoi se intzrav inmtr-unm mic camping a unui galatean era atunci (acum 5 ani ) si apoi e si unj nvapmping ´mai m,are tot de casute era plinde basarabeni si rusnaki:Dar eu ma fost la loa amic 😮 minune ndirect linjga PLAJA oi nwebunie nu pot decxit swa il recomand lui Sandu Canadianu :E o nebunie si palfja ca sinmt copii mai mult deec la tabatra dec cvoüpi;Mamai acoüpilarie mele e o tiganmela au terminat-o au stricat faleza:Mama a avut un frate (Mama adoptiva ) la Conmstanta statea pe Ecaterina nTeodoroiu linga plaja Muncitorulo toata copilaria ma facut-o acolo in vacante rea ca a doua mea patreeie :Dar am, fost pe acolo acum 5 ani si mi-a venit sa pling toata Conmstanmta veche era in ruina totul o bataier dee joc :Nu s e4mai compara cu ce stiam dsin copilaqrioe cind veneau fericiti nmii de turisti starini pe litoralks i era totulöo cinvilizat:De aia pre3fetr NAvodariul si de fapt eu venionmd cu masina dinspre baragan nu ttr5ec vsa nmai intru in conmstanta si s aii plkatescf luzi MAzare taxe -e bataie de joc :O iua inainte de oaras pe linga canalöulm facut de CEaussdecsu si ajung ditrectz la plaja si campinga;In orice caz ii trebuie maSINA

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase