BIZIDAY: MARȚI, 10 mai 2016


Hexi Pharma a plătit primăriei Capitalei 60 de mii de euro pe un spaţiu comercial de 200 de metri pătraţi, ultracentral, lângă piaţa Unirii, acolo unde este sediul central al companiei. Preţul tranzacţiei este de trei ori sub cel al pieţei – după cum susţin specialiştii, iar cumpărarea acestuia a avut loc în 2004 şi poartă semnatura primarului de atunci, Traian Băsescu.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

7 răspunsuri la BIZIDAY: MARȚI, 10 mai 2016

 • Alexe Emilian
  Mai 11, 2016 la ora 21:32

  Moise, afla pentru noi cine deține offshore-ul din cipru care importa substantele. Si asa aflam politicianul din spatele crimelor.

  Răspunde
   
 • George
  Mai 11, 2016 la ora 11:47

  Eu sper ca macar acum sa intelaga unii ce fel de om este Basescu… Daca nici acum nu este clar, atunci admiratorii sai nu pot fi decat fanatici sau pur si simplu mai simpli asa din punct de vedere intelectual (ca sa ma exprim elegant).

  Răspunde
   
  1. andipanda
   Mai 11, 2016 la ora 21:04

   Asta e tot ce ai inteles?

   Răspunde
    
 • Cris
  Mai 11, 2016 la ora 08:25

  Ministrul Fondurilor Europene ne vorbeste de masuri, legate de fondurile europene care trebuiau luate acu o suta de ani in Romania – simplificarea birocratiei, a ghidurilor de finantare, a accesului in sistemul informatic pentru accesarea de proiecte, etc.

  Daca nu am sti ca si acu o suta de ani s-a vorbit (vorbe goale) despre acelasi lucru, chiar am pune botul.

  Răspunde
   
 • Alin
  Mai 11, 2016 la ora 07:41

  Domnule Băsescu,

  Dacă un medic prost nefăcând ceva omoară un pacient sau dacă un profesor prost din greșeală și la nervi rupe în bătaie un copil, ce le facem, îi sancționăm disciplinar?

  Cum să susții că un funcționar prost care greșește cu erori de un milion de Euro sau mai mult trebuie doar sancționat disciplinar?! Păi să nu mai greșească, domnule, că jar manâncă!

  Știți ceva domnule Băsescu, vă rugăm să ne scutiți! Dumneavoastră doriți să legiferați dreptul individului de a fi tâmpit pentru ca pe urmă să vă apucați cu toții să faceți pe tâmpiții. Succes cu PMP-ul, partidul PiMP!

  Răspunde
   
 • Raduko
  Mai 11, 2016 la ora 03:57

  …ce-l mai arde pe Baselu’ pe matze abuzul in serviciu… L-a fermecat Nutzi rau de tot!

  Răspunde
   
 • Popescu
  Mai 11, 2016 la ora 00:30

  Si prostia se plateste : daca un prost nu estimeaza corect si face o depasire care duce la accident, atunci soferul prost trebuie sa plateasca. Si chiar plateste, in functie de pagube.
  La fel si functionarul prost, trebuie sa plateasca.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase