BIZIDAY: JOI, 05 mai 2016


Au probleme încă nerezolvate cu legea, dar din iunie vor să fie primari şi să hotărască cum sunt investiţi banii publici. Dosarele cu acuzaţii sau chiar sentinţe de abuz în serviciu şi conflict de interese nu sunt un impediment pentru unii din candidaţi. Spre exemplu, cei din Constanţa, Botoşani, Târgu Frumos şi Paşcani.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

12 răspunsuri la BIZIDAY: JOI, 05 mai 2016

 • Paul_
  Mai 7, 2016 la ora 22:36

  Domnule Guran, inainte de a face judecati de tipul ce trebuie sa stie un absolvent de liceu la matematica (nu scoala profesioanala!) cand termina liceul, va sugerez sa va informati despre care sunt cerintele si in alte tari. Puteti chiar sa realizati analize comparative cu subiecte de bacalaureat din diferite tari.

  Un exemplu din Franta:

  http://www.studyrama.com/revision-examen/bac/les-sujets-et-corriges-du-bac/bac-s/sujet-et-corrige-mathematiques-bac-s-96743

  Răspunde
   
 • VM
  Mai 7, 2016 la ora 14:09

  Nu reusesc sa identific candidatul din Botosani pe care il mentionati (Spuneti „Spre exemplu, cei din Constanţa, Botoşani..)
  Il puteti mentiona ?
  Va multumesc mult pentru raspuns.

  Răspunde
   
 • cici
  Mai 6, 2016 la ora 15:00

  Referitor la penalii care mai vor un mandat la Râmnicu Valcea e de toata jena primarul cu 2 condamnari care a si executat pedeapsa candidează si se declara castigator

  Răspunde
   
 • Paul_
  Mai 6, 2016 la ora 14:05

  Domnule Guran, v-as ruga sa incercati sa va reganditi rationamentele cand vine vorba de primari cinstiti care isi „dezvolta” localitatile pe baza banilor redistribuiti de la bugetul central. S-ar putea sa propovaduiti o utopie.

  Ca sa il citez pe domnul Nichita de la Iasi: „Rolul guvernului este sa redistribuie averea nationala!”.

  Răspunde
   
 • cristi
  Mai 6, 2016 la ora 12:06

  @C, urmaresc zilnic online si merge fara probleme (atat pe laptop – browser Chrome, w10 cat si pe mobil – browser Chrome, adroid 6.0)…

  Răspunde
   
 • C
  Mai 6, 2016 la ora 10:14

  Playerul este execrabil, nu se poate urmari emisiunea online 🙁

  Răspunde
   
 • stefan
  Mai 6, 2016 la ora 09:58

  Dl.Moise imi place optimismul tau dar atata timp cat mai bine de 60% din populatie ori este inactica ori asculta muzica „Orientala” si satisfactia in viata include bere si seminte educatie fix 0 crezi ca vor vota oameni fara dosar penal? Eu nu cred cand populatia va fi educata atunci vom scapa de capuse.

  Răspunde
   
  1. stefan
   Mai 6, 2016 la ora 10:01

   scuze analfabetismul.

   Răspunde
    
 • Adrian
  Mai 6, 2016 la ora 01:46

  CEC-ul nu poate creste dobanda la creditele in derulare date persoanelor fizice. In urma ordonantei 50 dobanzile sunt fie fixe pe toata durata contractului fie exprimate in functie de un indice la care se adauga o marja fixa. Cum indicele a ramas fix (ROBOR) dobanda nu poate creste.
  In schimb dobanda pentru cei care vor accesa credite noi va creste.

  Răspunde
   
  1. Cristian
   Mai 6, 2016 la ora 03:48

   Adrian, am intrat special sa spun acelasi lucru. Moise, nu prea cunosti legile, inca te crezi in anii in care bancile puteau face ce vor in Romania, indiferent cat de abuziv si anti-capitalist (da, anti-capitalist am spus, pentru ca in capitalism, bancile, ca orice alt business ar trebui sa suporte parte din risc, ca si partenerii lor, in speta clientii. Nu sa-l transmita pe tot in carca clientilor, cum au facut bancile in anii „de glorie” ai creditarii din Romania). Nu e de mirare ca le iei mereu apararea, mai ceva ca un avocat 🙂

   Răspunde
    
  2. Sorin
   Mai 6, 2016 la ora 11:21

   Si eu am fost socat cand l-am auzit aseara pe Moise cu aceasta gogomanie. Sper ca a facut-o din nestiinta si nu cu intentie. In orice caz, ar trebui sa vina public sa rectifice.

   Răspunde
    
  3. Mihai_
   Mai 6, 2016 la ora 14:00

   Corect! Eu am credit la ING si nu exista posibilitatea de a creste dobanda decat din variatia Euribor-ului.

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase