BIZIDAY: LUNI, 22 februarie 2016

 • Premierul Dacian Cioloș îi avertizează pe primarii de comune că bugetul central nu va mai putea susține cheltuielile locale, iar în următorii doi ani vor trebui să învețe să facă rost de bani. Cioloș a pus în discuție impozitele locale iar reacția primarilor a fost… surprinzătoare!
 • Liviu Luca, unul dintre cei mai influenţi lideri sindicali, condamnat deja în primă instanță s-a bucurat astăzi de vizita procurorilor DIICOT. Domeniul său din Prahova a fost percheziționat iar la această oră este audiat sub acuzația că ar fi deturnat 15 milioane de euro de la fosta PetromService.
 • Gigi Becali își poate lua adio de la numele Steaua București. Armata a evaluat brandul la 57,3 de milioane de euro, o sumă mai mare decât valoarea însumată a tuturor jucătorilor pe care îi are la acest moment FCSB. MApN va cere daune de la Gigi Becali pentru folosirea fără drept a numelui Steaua timp de zece ani.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la BIZIDAY: LUNI, 22 februarie 2016

 • alexe
  Februarie 24, 2016 la ora 01:28

  se trezesc acum sa mai ceara bani, nu stiu cum sa se ia de Becali? Sa le fie de bine, banii sa ii plateasca nu Becali, ci demnitarii care au dormit 10 ani si s-au trezit acum ca trebuia sa plateasca. Si in mod similar, si cei care nu au fost in stare sa ia banii de chirie de la Antene, sa plateasca ei in locul Antenelor chiria acum, dupa ce aia au parasit spatiile respective aflate in proprietatea statului.

  Răspunde
   
 • anca
  Februarie 23, 2016 la ora 01:21

  La zid cu toti TRADATORII VECHI SI NOI,evident si JUSTITIA,altfel ROMANICA VA DISPARE.
  Toate negocierile Sfintilor nostri sunt facute numai second-hand.
  Am ajuns „MAMA INDIA”americanilor.

  Răspunde
   
 • J Ciprian
  Februarie 23, 2016 la ora 01:18

  Valoarea mărcii Steaua e data de cerere și oferta, vor scoate la licitație și acolo se va vedea adevărata valoarea

  Răspunde
   
 • J Ciprian
  Februarie 23, 2016 la ora 01:14

  Evaluarea dvs este greșita, contează și puterea financiara a celor 6 milioane de suporteri. Comparația cu R.Madrid e penibila. Degeaba ai 6 milioane și joci pe stadioane aproape goale, suporteri care în afara de o punga de semințe și eventual biletul nu ar plătii un leu în plus pe ceva ce tine de Steaua. Pe ce criterii s-a stabil 6 milioane de suporteri, pe mine nu ma întrebat nimeni cu ce echipa țin. Eu colaboratorilor din Europa le spun suntem 20 milioane dar puterea de cumpărare o puteți compara cu o tara de maxim 5 milioane de locuitori din vest, pentru ca multe firme cu care intru în contact se raportează la numărul de locuitori și cer sume colosale pentru distribuirea unei mărci. Si nu cred ca o echipa de fotbal e profitabila, toate cluburile mari raportează pierderi uriașe.

  Răspunde
   
  1. Marius
   Februarie 23, 2016 la ora 10:34

   @J Ciprian
   Corect. Cam asta voiam sa punctez si eu. Moise a facut aici o analiza de craiovean frustrat, pentru ca nu-l banuiesc ca nu ar intelege partea economica. Pai care este venitul mediu pe suporter la Real si care este la Steaua? Cat e un bilet la un meci al Realului si cat e unul la un meci al Stelei? Cat ia din drepturi de televiziune Realul si cat ia steaua? Daca Real cumpara un jucator de 50 milioane isi acopera banii intr-o luna din vanzarea de tricouri cu numele lui. Daca Steaua ia un jucator cu 500 mii nu face nici 10 mii din tricouri cu el.
   57 milioane e o gluma proasta. Nu mai iau in calcul ca o parte din veniturile Stelei se datoreaza investitiilor facute de Gigi, asa cum e el. Nu vad sa produca mare lucru alte marci „consacrate” din fotbal,(Dinamo, Rapid, Craiova) in lipsa investitiilor. Ce poate sa produca marca asta ca sa amortizeze o astfel de investitie?
   Pe Moise il invit sa-si recunoasca greseala, dupa cum zicea in emisiune, pentru ca e barbateste sa recunosti cand gresesti. Daca zicerea asta se refera la toti, nu numai la ceilalti.

   Răspunde
    
 • Brutus
  Februarie 23, 2016 la ora 00:52

  Multumim si noi pentru emisiune!
  Cum nu se fac investitii la tara? Conacele astea „boieresti” ce sunt?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase