Contribuie la Barometrul afacerilor de familie din România!

header_imag-newDragi antreprenori,

Ştiaţi că afacerile de familie reprezintă cel mai vechi şi cel mai des întâlnit model de organizare economică din lume? Cele mai multe dintre afacerile active la nivel mondial pot fi asimilate unei afaceri de familie, de la magazinul din colţ până la multinaţionalele cu venituri de miliarde de euro.

EY România a studiat în ultimii trei ani preocupările antreprenorilor români, adunate în cele trei ediţii consecutive ale Barometrului antreprenoriatului românesc.

La 25 de ani de când firul antreprenoriatului românesc a fost reînnodat, a venit timpul ca vocea afacerilor de familie dezvoltate în acest sfert de veac să fie auzită.

De aceea, va invităm să ne răspundeţi la un chestionar online, iar răspunsurile dumneavoastră vor fi prezentate în studiul Barometrul afacerilor româneşti de familie.

Vă mulţumim pentru participare!

EY România

image002

stiri verificate

Comentarii prin facebook

2 răspunsuri la Contribuie la Barometrul afacerilor de familie din România!

 • Dan Cartas
  Septembrie 24, 2015 la ora 15:05

  Catre echipa Biziday. Referitor la cotizatia pt.pensie. Sunt convins ca multi romani angajati la stat sau la privat au cotizat la fonduri private de pensii in Romania in perioada interbelica insa, dupa razboi, au stat toti la mila autoritatilor comuniste.Asadar fiecare persoana fizica va cauta o solutie pt. agonisirea unor valori materiale cu implicarea cat mai redusa a autoritatilor de stat sau a entitatilor private.Se pare ca terenul si casa au ramas singurele optiuni pentru multi romani cu venituri modeste . Cred ca aceasta reprezinta certitudinea materiala a fiecarui roman sarac, nu te ajuta prea mult dar nici nu te omoara !

  Răspunde
   
  1. Stelian F
   Septembrie 24, 2015 la ora 19:26

   Aveti dreptate. Am colegi la pensie care mai lucreaza 20 de ore pe saptamana. Una dintre cauze este si faptul ca acum multi ani au cotizat mai mult de 10 ani la un fond privat de pensii care a disparut. Deci de poate si in UK.

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase