BIZIDAY: Miercuri, 23 septembrie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

14 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 23 septembrie 2015

 • radu
  Septembrie 24, 2015 la ora 19:33

  mă bucur că pot urmări acuma în regulă emisiunea pe net,eu uitându-mă rar la TV.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Septembrie 24, 2015 la ora 19:06

  Absurd, dl. Hollande nu intelege ca un grad ridicat de integrare ar fi evitat tensiunile, iar discursul sau este dezintegrator. Eu cred ca vorbind despre excluziuni se referea la britanci, singurii care au programat un referendum pentru ramanerea in UE. Croatii si sarbii inchid frontierele. Francezii si germanii se manifesta autoritar fata de celelalte state membre UE. Ungurii construiesc garduri. Ne indepartam de federatia pe care tot ei declara ca o doresc. Pagubele dezbinarii sunt mai mari decat dragostea fata de migranti, ori aroganta de a nu purta negocieri inainte de a adopta decizii care-i privesc pe altii. Chiar si prietenia cu statele arabe care refuza sa se implice, cu Turcia, care s-a saturat sa intretina 2 milioane de refugiati, ori cu dl Putin, care raspunde sanctiunilor economice pe care Vestul le-a aplicat Rusiei, palesc in fata stupiditatii comportamentului Occidentului in conditii de criza, subminandu-si propriile interese.

  Răspunde
   
  1. Stelian F
   Septembrie 24, 2015 la ora 19:29

   Foarte corect ceea ce spuneti.

   Răspunde
    
 • Laurentiu D
  Septembrie 24, 2015 la ora 11:43

  Ce parere aveti despre scandalul cu schema de Minimis? Pe cand o interventie a voastra in acest sens mai ales de cand in 21.09.2015 s-a hotarat anularea efectiva a acestei scheme de finantare si lasarea beneficiarilor de finantare complet pe dinafara? Va rog sa vorbiti si cu d-na secretar de stat Anca-Laura Ionescu, la Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri. Cu toata bunavointa dansei se pare ca interese contrare mediului de afaceri romanesc doresc atat distrugerea acestui program cat si a conceptului de ajutor de stat in Romania.

  Răspunde
   
 • R. Daneel Olivaw
  Septembrie 24, 2015 la ora 10:31

  VIZIONAREA DE PE SITE MERGE AL NAIBII DE GREU…. SERVERUL NU „DA” LATIMEA DE BANDA NECESARA.
  Se incarca greu, greu de tot.

  Răspunde
   
  1. HD
   Septembrie 24, 2015 la ora 12:28

   dezactiveaza HD si banda necesara se reduce la un sfert

   Răspunde
    
 • Alex
  Septembrie 24, 2015 la ora 06:15

  Felicitari pentru emisiune si pentru newsletter. E bine sa pot urmari emisiunea in reluare 🙂 multumesc,

  Răspunde
   
 • Stelian F
  Septembrie 24, 2015 la ora 04:00

  Moise nu ai mai rezistat cu telefonul simplu, ai trecut pe smart? Ne cam contraziceai acum 2-3 ani cand noi spuneam ca e bun :).

  Răspunde
   
  1. Bogdan
   Septembrie 24, 2015 la ora 06:06

   si cine anume a spus ca e bun?

   Răspunde
    
   1. Stelian F
    Septembrie 24, 2015 la ora 14:44

    Eu

    Răspunde
     
    1. radu
     Septembrie 24, 2015 la ora 19:30

     @Stelian F,nu se pune pb. dacă un smart e bun sau nu ci dacă îți este util cu adevărat sau nu,mai precis dacă folosești constant în mod folositor măcar 60% din caracteristici.Mai pe românește dacă îl iei pe post de banal gadget(jucărie cu sclipici) sau ca ustensilă utilă.Apropo,ținând cont că Moise a văzut o relativă inutilitate în smart acum 2-3 ani și că în industria IT 6 luni e o perioadă de „învechire„ a produselor majoră,înseamnă că el a spus asta „acum multă vreme„ și după o evoluție semnificativă tehnologică a „adoptat și el un smart. P.S.Iar în cazul lui chiar cred că folosește multe din abilitățile aparatului,față de marea prostime care-l folosește doar pt, prostii banale precum facebook, mesagerie și muzică(cam puțin și inutil) dealtfel direct proporțional cu nr. neuronilor.

     Răspunde
      
     1. Stelian F
      Septembrie 24, 2015 la ora 20:53

      Definiti-mi va rog caracteristicile telefonului, ca sa imi dau seama cam la ce va referiti cand spuneti: „mai precis dacă folosești constant în mod folositor măcar 60% din caracteristici”.

       
 • Stelian F
  Septembrie 24, 2015 la ora 03:25

  Imprumutul dat de guvernul englez pentru studii este, dupa cum spuneam si mai acum cateva zile, o forma de subventionare a invatamantului universitar. Nu stiu daca cineva ajunge sa-si plateasca vreodata acest imprumut. Probabil foarte putini. Nu numai ca pana la salariul de 21.000 £ nu se plateste nimic, dar plata peste aceasta suma este de numai 1% din ce depaseste 21.000 £, deci foarte putin. Dar fara aceasta subventie multe universitati ar ramane fara studenti.

  Răspunde
   
 • Andrei T
  Septembrie 24, 2015 la ora 02:24

  Ma bucur de televiziunea aleasa pentru transmiterea emisiunii din aceasta toamna, totusi… mai ratez ora difuzarii… faptul ca apare abia a doua zi pe internet, sau cine stie cand, e foarte dezamagitor…
  Traficul si engagementul obtinut pe site vor scadea dramatic… sper sa tina audientele macar la tv, ca altfel mi-ar parea foarte rau sa nu se mai poata face emisiunea deloc…

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase