BIZIDAY: Miercuri, 13 mai 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

11 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 13 mai 2015

 • anca
  Mai 14, 2015 la ora 23:49

  Aceasta crestere economica este cumva ca aceea SUA?,daca-i asa e o GOGOLITA.Chiar il credeti pe acest MITOMAN?Prostul nu invata nici din greselile lui.Pai daca avem asa o crestere economica mare putem sa primim toate popoarele carora l-i s-au distrus tarile ca africani ,sirieni,etc.slava cerului putem sa-i tinem pe masa,casa si ceva bani in buzunar! Asa e ,altii se infrupta din diamantele africanilor petrol,gaze ale sirienilor si noi sa platim.Da,trebuie sa fim omenosi.Ponta s-a infuriat ca doar si prietenii lui din Arabia Saudita vor si ei lemn,deci „Iohannis acum e randul meu sa fac ceva profit”.Da chiar nu au ce face la ei acasa,chiar trebuie sa platim toate junkurile de care ei nu mai au nevoie de ele?

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Mai 19, 2015 la ora 10:18

   Economiile dezvoltate nu inregistreaza ritmuri de crestere ridicate din motive organice. Spre exemplu, cel mai mare procent de crestere a PIB real in 2014 l-a avut statul Macau(11,9%), urmat de Insulele Caicos(11,2%) si Turkmenistan(10,1%). SUA s-au aflat pe locul 135 cu 2,4%. Altfel spus, daca astazi ai 1$ si maine ai 2%, se cheama ca ai crestere de 100%. Am auzit, de asemenea, ca PIB-ul Romaniei ar fi crescut dupa 1990 de 7-8 ori. In termeni reali a crescut de fapt doar de trei ori si ceva (chiar daca luam in calcul scaderea numarului de populatie samd). Patria noastra a cunoscut si nivele mai inalte de crestere a PIB decat cele de astazi, ori cele prognozate (5%), spre exemplu 7,1% in 2008, pentru ca in 2009 sa fie -7,1%, cel mai mare gap generat de criza economica dintre tarile UE. S-a intamplat in vremea in care economia duduia…

   Răspunde
    
 • popescu
  Mai 14, 2015 la ora 22:22

  Sa vina emigrantii, da nu ciorile , si arbetii care apoi isi pun bomba sub camasa. Asti sa stea la ei acasa ca ori cum nu le place democratia.

  Răspunde
   
  1. Stelian
   Mai 15, 2015 la ora 00:31

   Citeam o stire mai saptamana trecuta cum ca unii din cei veniti pe un vapor cu emigranti din Libia sunt cercetati de autoritatile italiene ca ar fi aruncat peste bord 15 crestini, tot emigranti si ei. Nu e ciudat cum fug in tarile crestine de prapadul in care se zbate islamul, dar nici nu ajung bine aici ca se si apuca de ucis crestini? Daca tot nu le place de crestini, eu le recomand sa nu plece din tarile islamice.

   Răspunde
    
  2. Constantin
   Mai 19, 2015 la ora 10:43

   Ceea ce spuneti dumneavoastra este cat se poate de natural, chiar daca are nuante xenofobe. Daca pentru romanii de astazi este un subiect inedit, statele occidentale, mai ales fostele puteri coloniale, sunt obisnuite cu el. Este buna sau nu imigratia? Romania ar putea deveni o tinta pentru imigrantii UE? In perioada de prosperitate interbelica, imigrantii in Romania au fost bine primiti si au contribuit la dezvoltarea tarii gazda. Cei care vin astazi nu sunt atrasi de bunastarea din Romania, ci de cea din Germania, fiind fortati sa se stabileasca in tara noastra, iar calitatea lor profesionala si morala nu este neaparat la nivelul celei a pietrarilor italieni veniti in Romania interbelica, spre exemplu. Dar, in contextul apartenentei la UE, colaborarea Romaniei la rezolvarea problemei imigrantilor africani poate reprezenta un avantaj important in relatiile cu partenerii. Pe de alta parte, forta lor de munca ieftina poate ajuta la dezvoltarea tarii noastre.

   Răspunde
    
 • Cezar
  Mai 14, 2015 la ora 16:34

  Cum de ce nu mai e functional sistemul de plata prin sms la metrou? Ala nu produce spaga, ca e pe degeaba!!!

  Răspunde
   
  1. Stelian
   Mai 14, 2015 la ora 17:16

   Eu cred ca va inselati. Astia chiar sunt in stare sa faca spaga din orice. Chiar si din sistemul de plata prin sms.

   Răspunde
    
 • Dragos
  Mai 14, 2015 la ora 15:28

  Sunt unul dintre cei care au primit scrisorica de la anaf ca trebuie sa platesc 468 de lei pt venitul realizat din dobanda. Acum partea hilara este ca : 1 calculul se face pe 2012 (decizia de impunere este din 22 decembrie 2014- dar a venit prin posta dabia pe 27 aprilie anul acesta) – si din cate stiu unul dintre principiile dreptului spune ca legea nu se aplica retroactiv, si 2 . Dobanda pe intreg anul a fost de 450 de lei.
  Sunt de acord sa platesc impozit la bani, chiar si sanatate, dar nu plafoane minime.
  Deci eu am castigat 540 de lei si trebuie sa platesc 468 de lei. Mai bine tineam banii acasa si nu plateam nici impozit nici sanatate. Ma gandesc destul de serios sa scot banii de la banca si sa ii tin la saltea.
  Dar ce sa facem cand trebuie sa se adune bani la buget ca sa se creeze * spatiu fiscal * pentru viitoarele reduceri de tva, si mai ales pentru viitoarele pomeni electorale.
  Nu uitati anul viitor vor fi alegeri, asta inseamna ca firmele de partid anul viitor vor avea nevoie de contracte si deci bani de incasat pentru donatii catre partide.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Mai 14, 2015 la ora 06:44

  Pretul legumelor NU creste primavara, ci scade. Cel mai mare pret pentru aceasta categorie de alimente este iarna, cand sunt procurate din import, ori sunt cultivate in sere (tot din import, pentru ca Romania le-a distrus pe ale sale), scazand treptat pana toamna, cu o plafonare pe timpul verii.

  Răspunde
   
 • Anautoiu adrian`
  Mai 14, 2015 la ora 01:27

  In Romania este bine sa avem o economie in crestere ,dupa cum observam cu cat mananci(consumi) creste economia .
  daca sa face locuri de munca in care sa se respecte drepturile omului sa aiva un salariu mai mare decat in prezent , cetateanu sar duce mai cu spor si drag la munca pentru as intretine familia .
  In mare parte noi romani sunt cam disperati ca serviciile la privat nuti respecta dreptul la serviu , ( daca sti albi ii sclaveau pe negri din cauza culori lor ) asa am ajuns in prezent , deasta luom decizi sai parasim pe ce dragii.
  De ce nu vorbim de drepturile omului din cate observ cam nimeni nu mai aduce vorba de acest subiect .
  ECONOMIA este influentata tot de politicieni ( in mare parte si pozitiv si negativ ) de exemplu „euro” daca un politician se gandeste sa dea un presendinte jos de scaunul de la cotroceni si din cauza daca nu sunt intelegeri LEU o cam ia razna adica nu mai este stabil asa ca euro creste
  CLASA POLITICA -politicieni nu mai realizeaza de ce sunt pusi in functie ca doar se gandesc la ei si la buzunarul lor ca de exemplu ( doamna care zicea ca nui ajunge salariu pentru coaf) pardon , ar trebui sa i se ceara demisia .
  Din cate vedem in romania ca 9 milione de cetateni romani sunt saraci si clasa politica nu le da voie sa se ridice ,din cauza asta sunt clase sociale cu gandirea ridicata si alti scazuta ca in evul mediu .
  Din cate vad domnul ponta este chiar un om prefacut , adica creste si el mediu economic 5 lei/3,5leramai, acuma se agata de popor

  Răspunde
   
 • Uiuiuiuu
  Mai 14, 2015 la ora 00:23

  De ce nu mergeee….?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase