BIZIDAY: Joi, 23 aprilie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

36 răspunsuri la BIZIDAY: Joi, 23 aprilie 2015

 • alex
  Aprilie 27, 2015 la ora 22:01

  Dl Constantin,
  Am lucrat multi ani pt o multinationala in telecom. M-am simtit sclav tot timpul pt ca asa eram tratati si salarial, exceptand doar 3 luni din toata perioada de 9 ani,cand s-a decis asignarea la un brand strain sub care s-au aplicat regulile de acolo. Acele 3 luni au fost cele mai fericite din viata mea. Am muncit cu drag si am castigat pe masura muncii mele. Inclusiv orele suplimentare erau platite 200%. Am muncit foarte mult dar si salariul a fost peste dublu si pot spune ca a meritat. Dupa 3 luni de la branduire insa, vazand managerii ca am ajuns sa castigam mai mult decat ei, ne-au pus bete in roate si am revenit la „normalul” romanesc:blocarea posturilor care ar fi trebuit ocupate in urma normarii muncii prestate(fatza de francezi noi nr oamenilor era la noi la jumatate deci munceam cat 2), scoaterea platii orelor suplimentare, reguli mai stricte, mai multa biroctatie, salariul de baza.Consecintele majoritatii care au fost?Plecarea din firma sau capul in jos, tristi si deprimant….A trebuit sa plec pt ca atmosfera era spre binele sefilor si a firmei.Le-am si spus sefilor la plecare:priviti in jur chipurile oamenilor, de ce sint asa de chinuiti?Au spus ca asa e in brand….Nenorocitii…….
  Dl.Constantin dati-mi exemplu de o firma romaneasca in care oamenii sint fericiti si vin cu drag la munca…Foarte rare cazurile….

  Răspunde
   
 • Constantin
  Aprilie 27, 2015 la ora 15:04

  Intre capitolele tratatului sau de economie, J Stiglitz (& C.Walsh) a introdus paragrafe intitulate “Gandind ca un economist”. Printre numeroasele opinii liberale, as intitula comentariul acesta “Gandind ca un socialist”. Unii considera ca a munci pentru o firma private este echivalent cu sclavia. Un sfert dintre angajatii romani lucreaza in sectorul bugetar, iar statul este cel mai mare angajator in aproximativ jumatate dintre judetele din Romania. In cele mai sarace. In acelasi timp, angajatorii privati se plang de lipsa fortei de munca, de marimea salariului cerut de candidati si chiar de existenta salariului minim pe economie. Opinia mea este ca firmele private ar trebui sa multumeasca statului pentru salariul minim. In absenta acestuia, oferta lor ar fi probabil sub nivelul minimumului actual. Salariatii ar declansa conflicte de munca, in conformitate cu legea, in vederea cresterii veniturilor la un nivel la care sa poata supravietui. In consecinta, pentru a fi comeptitive, cel mai probabil firmele ar fi nevoite sa creasca productivitatea muncii, sau ar da faliment. Angajatorii romani privati cresc competitivitatea produselor lor prin reducerea costurilor cu forta de munca, NU prin marirea productivitatii, nu prin diversificarea ofertei, nu prin aport de capital. Asemenea guvernului, ei nu fac investitii in tehnologie, in know how,in formarea de capital fix etc. Nu exista viziune, ci forta de munca ieftina, privita ca oportunitate pe termen scurt.

  Răspunde
   
 • alex
  Aprilie 27, 2015 la ora 13:03

  Moise nici eu nu caut de lucru pt ca nu mai vreau sa fiu sclavul nimanui. As fi deschis o firma dar a munci pt stat jumatate de an e tot o forma mascata de sclavie. Am ceva bani asa ca ma bucur de viata….Succes in continuare cu emisiunile….

  Răspunde
   
 • Jilaveanu Mircea
  Aprilie 27, 2015 la ora 11:40

  Celelalte tari, foste comuniste,au facut restituirile pana la maxim 100000 euro,iar la noi s-a dat legea-restituire in integrum-,zicea aseara la TV domnul Chirieac Bogdan.Ca in totdeauna,conducatorii din teritoriul carpato-dunarean,au dat si de data aceasta legea pentru ei si acolitii lo
  r.Ei n-au treaba cu poporul decat in vorbe,dar si acest popor e de vina ca-i accepta,asa ca ei isi fac interesele la vedere fara teama.
  Ne dam seama ce teritoriu bogat este acesta,din care s-a furat ca-n codru(inclusiv codrii)timp de 26 de ani si tot mai ieste de furat.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Aprilie 26, 2015 la ora 21:53

  Doamna Udrea este suspectata de utilizare frauduloasa a fondurilor pe care le-a administrat pe când ocupa funcţii publice. In prezent zburda cu veselie pe ecranele tuturor televiziunilor FRUNZA indelung blamata in „Gradina Carpatilor”, finanţata de doamna Udrea, împreuna cu un spot publicitar destinat cetatenilor străini, dar difuzat enervant de des in România. Pentru romani. Nu l-am văzut la CNN, nu l-am văzut la Euronews, iar daca l-a văzut altcineva pe undeva, il rog sa-mi spună. Presupun ca cetatenii străini nu urmăresc programele televiziunilor romane, in limba romana, etc. Cum se explica atunci risipirea banilor mei cu difuzarea acestui clip publicitar? Si cum de ceea ce a făcut d-na Udrea la Ministerul Turismului si a fost aspru criticat cu puţin timp in urma este acum bine/util?

  Răspunde
   
 • Andreea
  Aprilie 25, 2015 la ora 13:59

  Dintr-o perspectiva sociologica a normelor sociale care influenteaza puterea persuasiva, tot timpul un mesaj formulat intr-un mod pozitiv va fi mai eficient decat unul formulat in mod negativ. Deci conceptul spotului este bazat pe ani de studii in acest domeniu si nu doar pe common sense knowledge. Daca el functioneaza ori nu pe un target atat de special ca romanii, asta ramane de vazut. Trivializarea si negativitatea cu care sunt atat de obisnuiti in campaniile romanesti nu denota o eficienta a persuasivitatii mesajului (poate doar pe termen scurt), ba mai mult ele cresc riscul de a forma un public sceptic si fara perspective pozitive de viitor sau incredere in sistemul.

  Răspunde
   
 • Dan
  Aprilie 25, 2015 la ora 12:58

  Nu prea inteleg, Moise, de ce te deranjeaza asa de mult acel spot publicitar. Dupa cum ai spus, banii au fost platiti in cea mai mare parte de UE, iar o campanie pozitiva este intotdeauna de preferat uneia negative. Ok, criteriile dupa care s-a stabilit difuzarea sunt cam trase de par, dar in rest…
  Nu te poti adresa romanilor – dupa parerea mea – in stilul vechi militienesc „Ba, daca nu platesti, te bat de te ia mama …” (hopa, era sa-mi scape si mie!). Aspectul negativ il gasesti oricum pe toate posturile, la urma urmei nu se mai vorbeste despre nimic altceva decat DNA, ANAF si arestari. Poate ca nu e rau sa se sublinieze din cand in cand si aspectul pozitiv al lucrurilor, cat de putin, nu de alta, dar daca nu vedem decat negru peste tot, sa nu ajungem sa murim de suparare.
  De furat se fura peste tot (banii statului), mai mult sau mai putin, in functie de tara, bineinteles; daca acesta ar fi singurul considerent (sa nu se fure) atunci nu s-ar mai plati nicaieri taxe si impozite.

  Răspunde
   
 • Jilaveanu Mircea
  Aprilie 25, 2015 la ora 10:21

  Inainte de a se naste,Dumnezeu il intreaba pe copil:
  Unde ai vrea sa te nasti?
  Ori unde Doamne,dar in lumea lor.
  Desi nu se nascuse,copilul stia de piesa de teatru OUL.

  Răspunde
   
 • Adrian
  Aprilie 25, 2015 la ora 05:16

  Având in vede ca o mare parte din romani nu dor sa se angajeze sau aștepta serviciul să-l i-l caute , eu personal am dedus din propria experiența si chiar se in intampla in general, ca romanul care lucrează nu poate sa reziste la un loc de munca deoarece sunt prea multe abuzuri si santaje fata de angajat, oricât ai spune ca iti încalcă drepturile eu zic personal ca sistemul este corupt de la mama natura ( STI la ce ma refer.)adică vine cei de la ITM sau DSV ul si primesc plicu ca si cum nu s-ar intampla nimica , problema este alta de cand zice ca suntem europeni si avem mai multe drepturi , este o mare minciuna ( reclama sunt cetățean european)normal ca in romania se fura cand majoritatea banilor pleacă din tara sub forma de euro sau dolar , chiar daca ar fi ar avea grija de ei săi cheltuiască cum se cuvine , etc.
  Partea cu moldoveni sunt chiar discriminăti , guvernu nu are nici un interes sa investească ca locul moldovenilor este cam in pustiitate nu prea dorește nimeni sa stea in Moldova încearcă sa evadeze ca sa aibă un străini mai decent , dupa cum știm cu toți ca pe timpul lui tovarășul Ceaușescu Țărani erau bogați in resurse alimentare , pământul era muncit si animale pe câmp , acum totuleste pârloaga totul.
  Partea a treia ca systemul e ca si cum creierul dar e condus de servici , statisticile arată ca guvernul PSD este o mare din el comunist si chiar gândirea lor de probaganda ,exemplu ANAF .

  Răspunde
   
  1. Adrian
   Aprilie 25, 2015 la ora 05:37

   Parte ca guvernu daca ar investi si mari salariile peste tot si la privat si la stat , si ar face locuri de munca ar avea de câștigat , adică statul româna , statisticile arată ca locurile de munca la stat sunt prea puțin si locurile de munca la privat sunt 20 suta , dar salariile nu fac mare diferența la cât Muncește unui roman

   Răspunde
    
 • anca
  Aprilie 24, 2015 la ora 22:54

  Dar tot Dumnezeu a spus „dar sa vezi ce popor o sa pun peste aceste bogatii”.Daca guvernul este plin de PLAGIATORI si cumparatori de diplome cum sa fie nevoie de tineri cu o pregatire buna?, daca facultatea nu a a fost „particulara”.Statul nu vrea sa se complice cu investitii,guvrnul trebuie sa aiba bani doar pentru pensii si salariile bugetarilor,in rest e treaba”COMPANIILOR STRAINE”! DACA _I ORDIN CU PLACERE!Poporul este de vina ca de 25 de ani ,guvernele care s-au perindat la conducere,FURA,JEFUIESC tara si poporul.

  DL.MOISE imi pare rau ,m-ati dezamagit cu comentariul referitor la Rusia si Ucaina.
  Un sfarsit de saptamana placut!

  Răspunde
   
 • anca
  Aprilie 24, 2015 la ora 22:27

  Cum sa accepte GUVERNUL sa-i ajute pe ieseni cand acestia s-au adunat in demonstratii impotriva CHEVRON,ponta nu uita.Pai,OK oamenii trebuie sa plateasca taxe ca asa scrie la constitutie,dar amarata asta de constitutie este valabila numai pentru oamenii de rand?,ce se intampla cu Hotii ca udrea, base,vozgazian,valcov,etc.dar Companiile straine,super marketurile,slava domnului ca sunt o multime de colosi care nu platesc taxe.Cine a gresit ca au inventat”ASISTENTA SOCIALA”,nu, n-au gresit au vrut sa fie siguri de voturi,asta-i GUVERNUL minunat care-l avem.

  Răspunde
   
 • R.E.I.
  Aprilie 24, 2015 la ora 11:46

  Fantastic, înainte sa plec ieri de la birou chiar citisem ceva de noua campanie publicitara ANAF. Am printat acel articol despre subiect (fiindcă nu reușisem să-l citesc integral, ci iarăși în diagonală).
  Am fost uimită să constat și eu, la o primă lectură rapidă, că dintre posturile cu o audiență relativ mare lipseau TVR1 și PRO TV (cel puțin asta a fost una dintre primele ”uimiri” personale…). Nu am înțeles sub nicio formă cum a fost ales TVR2 în defavoarea celui mai important canal al Televiziunii Publice (TVR1). Și, de fapt nu am înțeles și nu înțeleg eu multe altele – nu numai legat de această nouă campanie…
  În esență, ideea campaniei și conținutul spotului (publicitate pozitivă, de data asta) mi se pare ok, nu știu dacă un alt tip de publicitate sau promovare ar fi fost mai percutantă și eficientă (dar eu nu am o mare experiență practică în publicitate, din punctul acesta de vedere – modesta mea experiență în publicitate e de altă natură, deși mă interesează și acest domeniu din mai multe persective…).

  Am fost realmente surprinsă să văd că emisiunea a început cu acest subiect – se pare că moderatorul are capacități telepatice, citește anumite gânduri câteodată 🙂

  Răspunde
   
  1. R.E.I.
   Aprilie 24, 2015 la ora 12:19

   erată: perspective* – scuze,câteodată mai ”mănânc litere” 🙂

   Răspunde
    
 • George
  Aprilie 24, 2015 la ora 11:27

  Toti prietenii din Iasi pe care ii stiu zic „Iasiul” si nu „Iasul” cum sustineti d-voastra. Dar, asta e cand generalizam… 🙂

  Răspunde
   
  1. Gina
   Aprilie 24, 2015 la ora 19:20

   Fara suparare, eu sunt ieseanca get-beget si spun „Iasul”. Si sufar ca iesenii si moldovenii sunt ignorati de Bucuresti…

   Răspunde
    
 • Patulea Marius
  Aprilie 24, 2015 la ora 11:24

  Legat de cei 6 milioane de persoane de varsta activa care nu isi cauta un loc de munca am putin alta perspectiva. Stim toti ca piata fortei de munca se ghideaza dupa aceleasi principii- cerere si oferta- ca orice alta piata. Si mai stim ca echilibrul acestei piete este dat de bilantul dintre salariu si asteptarile persoanei cu privire la salariu. Nu cumva cei 6 milioane de oameni nu muncesc din cauza ca la momentul actual salariul pe care il pot incasa nu este suficient de atragator? Este drept ca salariul nu este atragator datorita faptului ca nu sunt prea multe locuri de munca disponibile. Este o spirala periculoasa ce poate fi remediata doar cu investitii in locul de munca.

  Răspunde
   
  1. Maria Bumbea
   Aprilie 24, 2015 la ora 11:48

   Eu nu sunt convinsa ca toti cei care nu muncesc sunt „comunisti”.Mai „comunist” mi se pare colegul domnului Guran care isi valideaza bonul de la loteria bonurilor fiscale doar ca sa trimita ANAF-ul in control.

   Răspunde
    
 • George
  Aprilie 24, 2015 la ora 11:23

  Nu inteleg de ce sustineti atat ca ANAF-ul nu poate controla 9000 de case marcat sa vada daca bonurile alea le apartin…. la mine in judet citeam ca sunt 190 bonuri castigatoare (si cred ca media judeteana este pe la 200 si ceva) – este o bagatela pentru fisc sa verifice intr-o saptamana in un judet 200 si ceva de case de marcat…. Nu e inspectie fiscala completa, este doar o verificare a casei de marcat… Daca in loc de 6 lei iesea la tombola 16 lei sau 116 lei atunci erau MULT mai putine bonuri… Eu zic ca sistemul este bun asa cum este, nu cred ca matematic mai este posibil sa iasa 2 cifre de zero la inceput din cele 3 cifre (si acum am indoieli ca asa a iesit )

  Răspunde
   
  1. Maria Bumbea
   Aprilie 24, 2015 la ora 11:44

   De ce trebuie validate acele bonuri?Doar sunt emise de o casa de marcat fiscalizata.
   Oare nu cumva pentru a da o amenda celui care a emis bonul?Doar trebuie sa suporte cineva „premiul”.Mi se pare o mare marlanie.

   Răspunde
    
   1. George
    Aprilie 24, 2015 la ora 12:45

    Trebuie verificate ca toate corespund cu memoria unei case de marcat pentru ca altfel ele ar fi extrem de usor de falsificat.

    Răspunde
     
 • elena
  Aprilie 24, 2015 la ora 11:19

  Buna! Am si eu o intrebare legata de concurenta. Daca am intr-un complex un raion in care desfasor o anumita activitate(vaznare cu amanutul ptr. un anumit produs), iar vechimea mea acolo este de peste 10 ani, este normal ca in cadrul aceluiasi complex(la intrare) sa vina o noua firma cu aceeasi activitate ca a mea, cu preturi mult sub piata(pentru acelasi produs), care culmea sa mai profite si de reclama si de clientii mei. Se numeste asta concurenta loiala? Va multumesc mult daca imi puteti raspunde!

  Răspunde
   
  1. Stelian
   Aprilie 24, 2015 la ora 12:13

   Da, este legal si corect atat timp cat firma concurenta nu face nici o ilegalitate. Asta este economia de piata. Seamana cu o jungla, dar este cea care reglementeaza preturile. Altfel ele ar exploda.

   Răspunde
    
   1. Elena
    Aprilie 24, 2015 la ora 16:06

    am inteles, dar treaba e ca eu vand produsul cu putin sub pretul recomandat de producator in timp ce el vinde cu 50% mai putin decat este recomandat, chiar specifica – la pret de producator. nu mi se pare corect.daca preturile s-ar regla dupa cum spuneti dumneavoastra, eu as mai scadea el ar mai urca cu pretul. dar paractic nu face altceva decat sa strice piata…

    Răspunde
     
    1. Stelian
     Aprilie 24, 2015 la ora 17:37

     Daca acel comerciant nu este producatorul acelor produse atunci el nu va reusi sa faca profit, decat daca prodcatorul i-a vandut produsul mai ieftin. Caz in care cu producatorul aveti o problema. Oricum un pret cu 50% mai mic este foarte greu de obtinut, daca nu imposibil. Tind sa cred ca la aceasta diferenta de pret, concurenta dvs nu joaca cinstit.

     Răspunde
      
    2. Constantin
     Aprilie 25, 2015 la ora 19:27

     Am avut reţineri sa răspund, pentru ca părea retorica; întrebarea nu are adrisantul precizat. Economia concurenţiala este o condiţie a progresului. Preţul [de piaţa al] unui produs este preţul la care el este vândut/ cumpărat efectiv si fluctuează in funcţie de cerere si oferta. Atât timp cat aţi fost singurul ofertant pe o anumita piaţa, aţi avut un adaos comercial pe măsura raritatii produsului vândut. Atunci când a apărut o firma concurenta, cumpărătorii au beneficiat de o oferta mai bogata, iar cererea lor s-a distribuit la cei doi ofertanţi. Totodată, adaosul comercial a scăzut, pentru ca fiecare vânzător a dorit sa fie cat mai competitiv, inclusiv prin preţ. Astfel, ati ajuns sa vindeţi mai puţine produse si munciţi mai mult.Clienţii au de castigat, ganditi-va ca si dumneavoastră sunteţi client, la furnizorul de utilitati, spre exemplu, unde fiind cvasimonopol, pretul este ridicat.Ce puteţi face? Prezentaţi/vindeţi produsul mai bine decât concurentul, asta tine de abilitatile dumneavoastră de marketing, dar calitatea serviciilor atrage clientii.Contactaţi un alt furnizor, concurent, pentru ca daca dumneavoastră nu beneficiaţi de exclusivitate de la furnizor, nu aveţi nici obligaţia sa-i acordaţi exclusivitate.Discutaţi cu furnizorul.Mai mulţi vânzători/distribuitori ai aceluiaşi produs pe o piaţa mica, creează canibalism. Chiar daca vinde mai mult, vinde mai ieftin. Pe de alta parte exista riscul sa piardă pe unul sau pe amândoi clienti, in beneficiul concurenţilor săi.

     Răspunde
      
  2. Stelian
   Aprilie 24, 2015 la ora 12:18

   In aceasta economie de piata afacerile nu merg din inertie, e nevoie de o gandire activa si de anticiparea mutarilor celorlalti din piata.

   Răspunde
    
 • Stelian
  Aprilie 24, 2015 la ora 10:53

  Buna dimineata!
  Sa va povestesc cum din cand in cand Moise ma mai altoieste cu cate o scatoalca peste cap.Am ajuns sa vad inregistrarea emisiunii cand nu am copii pe langa mine ca sa nu-i pocneasca si pe ei.
  Cum ma uitam eu asa linistit la emisiune, iese Moise din ecranul calculatorului si poc, ma altoieste cu o scatoalca de raman ametit intrebandu-ma daca nu visez. Noroc tot cu el, cu Moise, caci imadiat imi cere scuze. Ma mai linistesc, zacandu-mi ca n-am inebunit si ca isi da seama si el ca m-a lovit peste urechi de mi-a lezat timpanul. Iau scuzele, le fac mici cat sa intre in ureche, si tamponez leziunile. De ce vizionez emisiunea lui Moise fara copii? Pai e simplu. Ca sa le protejez timpanul si mintea.
  Moise, atunci cand aveam 3-4 anisori ma apucasem si eu de dracuit. Ii multumesc si acum mamei, chiar daca nu mai e, ca dupa ce a vazut ca nu o ascult sa nu mai dracui, m-a altoit peste gura o singura data si de atunci nici n-am mai pronuntat cuvantul asta. Traind aici departe de tara, am si uitat acest tip de dracuitura/injuratura. Va rog eu frumos, daca tot tineti asa mult la educatie, respectati-ne (banuiesc ca suntem mai multi in aceasta situatie) dorinta de a asculta macar aceasta emisiune cu placere, fara sa ne ascundem de copii. Va multumesc!

  Răspunde
   
  1. Roxana I.
   Aprilie 24, 2015 la ora 11:20

   I-a scapat, fiti si dvs. intelegator, de regula nu vorbeste asa…:) – asta e o replica pt. dl. Stelian (fiindca cine poate sti pe unde o sa apara, de data asta replica…)

   Răspunde
    
   1. Stelian
    Aprilie 24, 2015 la ora 12:07

    Stiu si inteleg ca „i-a scapat”. De aceea pana acum la toate „scaparile” n-am spus nimic. Dar consider ca facand-o cu imima deschisa si din dorinta ca sa pot spune ca Moise reprezinta si gandirea mea, pot atrage atentia asupra acestui fapt. Moise de cele mai multe ori face acelasi lucru in emisiune, incearca sa le sugereze guvernantilor si oamenilor de rand cam ce sa faca, sau la ce sa gandeasca.

    Răspunde
     
 • Jilaveanu Mircea
  Aprilie 24, 2015 la ora 09:49

  SA NE GANDIM SI LA FRUMOS.
  Mi-a placut tenisul de cand eram copil,desi eu am jucat volei.
  Urmaresc cu placere meciurile(cu sotia) si consideram tenisul ca un sport elevat.Am fost suparati cand s-a dat voie ca jucatorii sa se imbrace in diverse culori(pai putin la wibledon),totusi tenisul este sportul alb.
  Acum suntem suparati, ca se permite unor jucatoare sa tipe ca disperatele(parca ar face sex)de cate ori lovesc mingia.In primul rand ca deruteaza adversarul,in al doilea rand, ca in timp ce toata lumea din tribune face liniste ele tipa ca apucatele.Ce s-ar intampla daca in timpul jocului ar incepe o replica de tipete si in tribune?Domnule Guran,PUTETI INTERVENI LA W.T.A.?

  Răspunde
   
 • roman
  Aprilie 24, 2015 la ora 09:48

  cum se fura la autostrazi prin ardeal si muntenia, stati sa ajungeti voi la moldoveni sa vedeti costuri pe km de autostrada…

  Răspunde
   
 • Constantin
  Aprilie 24, 2015 la ora 06:49

  Domnule Vacarus Valentin, opinia mea este ca intr-o campanie de curatenie socio-economica avand printre obiective cresterea gradului de conformarea a agentilor economici si sporirea veniturilor la Buget, ansamblul masurilor este necesar sa cuprinda pe langa unele punitive (sanctiuni in urma controalelor), unele masuri stimulative (loteria bonurilor spre exe.) si actiuni de informare si educare a contribuabililor. Ce NU inteleg este rostul unei campanii „Vizitati gradina Carpatilor” desfasurata in Romania, al carei continut si format par a fi concepute pentru cetatenii straini. Cati bani a costat (a risipit) campania despre turism care este total inadecvata turistilor romani?! De ce nu este ea difuzata in strainatate, ci in Romania?

  Răspunde
   
 • Alin
  Aprilie 24, 2015 la ora 01:48

  Autoritatea tradițională a formelor de învătămînt consacrate – școli, universități – este în declin nu numai în România ci și în străinătate. Este timpul pentru E-learning, mai ales în România.

  Răspunde
   
 • Vacarus Valentin
  Aprilie 24, 2015 la ora 00:46

  salut,
  as vrea sa fac o precizare: conceptul nu a costat 1,3 mil ron ci in aceasta suma sunt cuprinse:
  – productia spotului TV si 4 spoturi radio
  – 40 panouri mari in toata tara timp de 2 luni
  – spoturi la radio. 2 spoturi x sute de difuzari
  – presa locala si centrala. sute de aparitii
  – cateva milioane de afisari in online
  – 5-6 evenimente si dezbateri publice
  – 125 promoteri care distribuie pliante x 7 zile
  – 120 000 pliante + 120 000 brosuri
  cred ca puteti avea o alta perspectiva a lucrurilor acum.Multumesc

  Răspunde
   
 • stefan
  Aprilie 24, 2015 la ora 00:03

  exista cursbnr.ro
  ma uit tot timpul pe el

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase