BIZIDAY: Luni, 23 martie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

9 răspunsuri la BIZIDAY: Luni, 23 martie 2015

 • Darie
  Martie 27, 2015 la ora 10:48

  Moise ! Sa stii ca eu chiar am un Logan nou luat de la Caremil Iasi cu EXACT 5 000 euro :))

  1. E model 2012 FARA servo/AC/casetofon

  2. A fost o reducere de 500 euro cumulata cu alta de 200 sau ceva de genu in perioada Decembrie 2012 + 3 cupoane rabla

  Da cu toate astea, 5000 a costat

  Răspunde
   
 • Vasile
  Martie 26, 2015 la ora 00:22

  Amsterdamul e un oras foarte frumos, curat si sigur.

  Răspunde
   
 • Dănuț
  Martie 24, 2015 la ora 23:47

  Despre marja de profit la Dacia, să știi că stă chiar foarte bine, dacă vorbim de procente:

  „Renault’s profit margin on every Logan
  that is sold in Western Europe is roughly 15
  percent. The only other automobile company to
  achieve a similar profit margin is premium manufacturer
  Porsche with its 911 Carrera model.”

  Răspunde
   
 • Dănuț
  Martie 24, 2015 la ora 23:33

  Știi, Moise, câte EcoSport-uri din-astea a vândut Ford în 2014 în Europa? 12.890. Iar dacă te uiți la concurență, Renault Captur de exemplu s-a vândut în 164.800 de exemplare. De 12 ori mai mult. Ce vreau să zic e că piață există cu siguranță pentru aceste „SUV-uri mici”, însă Ford nu prea pare că și-a făcut temele cum trebuie. Nu m-am uitat la vânzările de pe alte continente, nu știu dacă se pune problema, dar e clar că nu EcoSport e mult așteptata „salvare” a uzinei, ci în cel mai bun caz o soluție de avarie…

  Răspunde
   
 • Krisztina
  Martie 24, 2015 la ora 21:18

  Deci : cum ramane cu generatia asta de” tineret cabalin”(vorba tovarasului ILIESCU)care se dovedeste a fi prea paguboasa pentru Romania(40 de anisori :si Ponta,si Valcov,,,Sova,,,etc.)?
  Sincer,,nu vad de ce se mai insista pe o generatie atat de corupta(vanduta)?

  Răspunde
   
  1. Rolo
   Martie 25, 2015 la ora 00:00

   Nu stiu daca „se insista”. Pur si simplu, se pare ca nu exista altceva mai bun. Instinctiv oameni stiu ca tot aia este. Si atunci „vox populi, vox dei” ce-o vrea Cel de Sus. Multi vor sa iasa in strada sau sunt indemnati sa o faca, chiar si daca stii pentru ce iesi si tot nu poti iesi chiar mereu. Urmeaza exemplul sau da un exemplu ar fi o solutie – sa se forteze,odata, de doua ori, o pedeapsa exemplara. Cum ar fi confiscarea totala a averii, fara calcule si aiureli – sa greseasca si „prostu” din zicala olteneasca, macar odata ca lumea. Poporul stie de frica, sa stie si aia de frica. Si totusi, daca este sa fie strategie capitalista, sa fie pina la capat – pentru aceiasi cauza sa se mearga pe mai multe cai. In afara de treba cu „exemplara”, sa … se insiste, pe ceia ce ai. Ca oricum stim ca tot aia este. Dar sa insisti nu pe om ci pe ce face acel om – sa faca ceia ce i se cere. Si acuma revin la iesitul in strada si la faptul ca nu toata lumea stie exact pentru ce o face.
   Uite un exemplu. Il mai repet. Vrei o autostrada pentru Ford, pai atunci Ford sa si-o faca, macar asa din ce economiseste la salarii. Sa fie tot romanul multumit – are Ford asfalt dar si noi. Daca eu vreau o casa, eu ma imprumut pentru ea, si iaca-ta, inca o casa in oraselul meu. Pentru ca altfel, daca statul face pentru Ford, sa faca si pentru fiecare firma locala, din toata tara. Pentru ca altfel este discriminare si oricum n-are statul buget pentru toate … poftele. Deci iesi in strada pentru o regula care sa se aplice egal, nu iesi pentru fiecare autostrada.
   Pe urma, de ce sa iesi in strada? Ai deputati, delegati, senatori – o gasca de reprezentanti alesi. Iesi in strada pentru o alta regula: toti reprezentantii alesi sa aiba obligatia sa se consulte periodic (sa zicem saptaminal, ca nu le-o cadea rangul) cu alegatorii lui si pe urma sa le sustina doleantele. Pentru asta a fost ales, nu pentru … doleantele lui.
   Asta este. Ca altfel iesi in strada degeaba…

   Răspunde
    
 • TAIERI
  Martie 24, 2015 la ora 13:22

  D-le guran, va rog sa aveti in vedere pentru emisiunile viitoare (Ce cuminti ar fi TVR-ul sa va puna macar de la 21:30-daca ar avea cap si ar intelege ca sint platiti pe banii nostri!!)urmatoarele,despre ”taierile” lui Boc si sa le abordati mesertias:
  1.Taierea salariilor – s-a rezolvat, dar nu s-a recuperat.(Cu exceptia celor care au actionat in justitie)
  2.Majoraraea impozitului pe dobinzile bancare de la 1% la 16%. Masura nu s-a anulat sau rectificat in jos. Ii convine si la Ponta (Era sa scriu cu T)De ce oare??
  3.TVA majorat-Reducerea nu va fi in curind cu toate laudele lor>
  4.Taierea pensiilor-FALS. Va rog sa repetati in fiecare seara sa auda tot comentatorul de la toate Tv-urile.
  5.Penalizarea pentru pensionarea anticipata-majorata de la 0,5% pe luna la 0,75% pe luna. Duminica seara parca ministrul muncii R.P-habar nu avea de problema!! Cu o jumatate de gura zicea ca va vedea.Halal de asa ministru!!Va rog sa o mai intrebati si Dv o data.
  PARTEA II. Mai analizeaza putin problema francului elvetian.Peoblema are 2 capete, incercati sa o descifrati. De ce? Masura a fost cu un scop bine gindit pentru folosul cuiva, caci nimeni nu vorbeste de faptul ca economia Elvetiei are probleme, respectinv omul de rind. Aseara pe Euro nEws era o discutie si arata ca produsele si serviciile elvetiene sint mai scumpe si ca sa poata concura ce vor face:TAIEREA SALARIILOR. Tot proletarul!!!Asa ca poate se va regla problema, dupa ce-si vor face plinul cei care trebuie (Ma refer la jocul monedelor)
  Despre cursul leu/euro alta data.

  Răspunde
   
 • ion
  Martie 24, 2015 la ora 11:54

  Păi DA Moise asta a făcut Ponta a mai pus o sarsana pe măgar odată cu scăderea CAS-ului și apoi creșterea salariului minim. Ponta încasează tot atât sau mai mult. Sincer mă deranjează lipsa ta de seriozitate Moise când a scăzut CAS-ul tare l-ai mai lăudat.Ești neserios nu că l-ai lăudat ci pentru că nu ai spus lucrurilor pe nume. Mi-ar plăcea să fi mai ”gri” dar sigur ce este ”colorat” se vinde mai bine.Mă enervezi atunci când lauzi noul cod fiscal.Este izbitor de asemănător cu fenta salariul minim și CAS Cam așa stă treaba.Am vrut să-ți scriu mai de mult dar acu te-am prins.

  Răspunde
   
 • xman
  Martie 24, 2015 la ora 11:04

  ca o ultima distractie personala, incerc sa obtin un cod EORI! (ca veni vorba de cumparaturi online)

  Poate o idee de reportaj, cam ce trebuie sa faci la noi si cum procedeaza alte tari europene!

  Aia de la ANAF trebuie dati toti afara, fara discriminare (valabil pentru orice minister/administratie)…

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase