BIZIDAY: Marţi, 7 octombrie 2014

stiri verificate
Categoria: ÎNREGISTRĂRI
Etichete:

Comentarii prin facebook

15 răspunsuri la BIZIDAY: Marţi, 7 octombrie 2014

 • Croix
  Octombrie 9, 2014 la ora 17:46

  Mi se pare foarte OK idea cu business angels. Sa vedem unde ii gasim?

  Răspunde
   
 • anca
  Octombrie 8, 2014 la ora 22:59

  Cum poate sa creada cineva ca nu se stiu persoanele implicate in afacerea ROMPETROL?
  Nu stim noi talpa tarii dar SRI,guvern evident ca stiu tot.La asa tzepe date in bugetul statului,Justitia nu stie sa dea pedepse decat in jur de doi ani si aproape toate cazurile cu suspendare si sa nu mai vorbim de nastase care a stat si a scris o carte dupa care a plecat acasa.Pai cu asa o justitie sa tot fure caracatita.

  Răspunde
   
 • hahne
  Octombrie 8, 2014 la ora 18:21

  Io n-am inteles faza cu Rompetrol. Si m-am pregatit intens de inteles (si am avut ceva timp la cat s-a „pregatit” subiectul in emisiune 🙂 ). N-am pornit cu „hai sa intelegem cu totii”? Cum de nu scrie nicaeri cine e actionar si cu cat la Rompetrol si de ce nu s-a explicat in emisiune de ce conteaza?

  In rest, emisiunile sunt bune atata vreme cat prezentatorul nu aluneca pe panta propriei admiratii si dezvolta involuntar complexe de superioritate.

  Răspunde
   
 • CristiC
  Octombrie 8, 2014 la ora 14:46

  Subiect !! de risu’plinsu’

  Premierul: Reducerea TVA la paine a fost un succes! Consiliul Fiscal: Reducerea TVA la paine a fost un esec. Pe cine sa credem?

  de Dan Popa HotNews.ro
  12:26 Economie | Finanţe & Bănci

  Răspunde
   
  1. Cris
   Octombrie 8, 2014 la ora 15:57

   Cantareste, de curiozitate, o punga de faina si vezi e faina in ea cat scrie pe pachet? Fa o incercare.

   Răspunde
    
 • Cris
  Octombrie 8, 2014 la ora 13:40

  Ponta a stopat personal investigatiile la LukOil pe motiv ca rafianria „a dat locuri de munca la oameni”…

  Daca locurile de munca sunt o scuza pentru infractiuni sa tot faci afaceri in Romania.

  Cine spunea ca Ponta nu e agent sovietic?

  Răspunde
   
 • Ovidiu
  Octombrie 8, 2014 la ora 10:45

  Sa fie clar, nu-s oltean !! Doar INTREB !

  De ce se vorbeste de Craiova-Pitesti (ca si prezumtiva autostrada) si nu de Craiova – Rm. Vâlcea ? Mie mi se pare ca ocolirea Valcei e o tampenie ! basca ca se vitalizeaza relatia Tg.Jiu _ Horezu-Valcea

  Răspunde
   
 • Dragotoiu Mihail
  Octombrie 8, 2014 la ora 10:15

  Afacerea Rompetrol s-a realizat cu siguranta cu implicarea unor persoane din conducerea tarii de la acea vreme, ij speta din preajma guvernului Nastase. Dar cum Patriciu nu a lasat sa „rasufle” nimic acele persoane vor ramane nepedepsite.

  Răspunde
   
 • Cris
  Octombrie 8, 2014 la ora 10:10

  O noua gaselnita a UE – activitatile ilegale ale statelor trebuie incluse in calculul PIB.

  Implicatia directa este una fiscala. Cheltuiellile publice se dimensioneaza raportate la PIB, un PIB mai mare (chiar stabilit din burta) inseamna cheltuieli publice mai mari de finantat, rezulta un deficit mai mare si, prin urmare, impozite mai mari de stabilit si colectat pentru echilibrarea deficitului.

  Deci, practic, e o schema financiara prin care, cei care nu platesc taxe, desfasurand activitati ilegale, sa nu le plateasca in continuare, dar sa plateasca pentru ei, cei care platesc deja taxe. Adica o escrocherie.

  Cine mai pune botul?

  Răspunde
   
 • Raul
  Octombrie 8, 2014 la ora 09:58

  Referitor la piata berii, datorita reducerilor de consum (stim noi datorita cui) momentan doar Heineken are o capacitate de productie(cca. 10 mil. hectolitri) mai bine de jumatate din consumul actual anual din Romania(cca. 17 mil. hectolitri), practic daca se continua asa si Heineken si alti producatori vor inchide portile multor unitati de productie.

  Răspunde
   
 • cici1800
  Octombrie 8, 2014 la ora 09:26

  sincer sper ca transportatorii sa reuseasca sa repuna ca prioritate autostrada Sibiu-Pitesti; Daca ar avea b0lls ar putea aduce 50-100 de tir-uri in Bucuresti si discuta altfel;)…

  Mi-ar fii placut sa ii spuna ministrului Rus ceva de genu: „uite draga Rus cum facem sa fim toti fericiti: voi furati direct partea voastra -probabil 40-60% din valoare- si de restul va apucati sa faceti ce trebuie adica Sibiu – Pitesti. Deal?”

  Răspunde
   
 • Ovidiu
  Octombrie 8, 2014 la ora 09:14

  Domnule Guran, pana la urma cine s-o fi încurcat „în taxele astea” ca ba e vorba 60 milioane de euro ba 60 milioane de lei, în privința pierderilor la acciza. Cum o fi totusi ?

  PS. O alta idee, discutata de mine cu colegii in lungi deplasari 🙂

  Varsta de pensionare e 65 ani acum. Deci, un pălmaș poate merge la muncă până la 65 ani dar un pușcăriaș e dat afară din pușcăreie (!) la 60 ani ? E normal să i se aplice reducerea pedepsei la 60 ani ? Nu e mai corect să se facă la 65 ani, eventual ?

  2) E normal să fie eliberat condiționat fără să fi achitat prejudiciul ? Apropos, Năstase a plătit până la urmă ?

  Răspunde
   
 • Un Roman
  Octombrie 8, 2014 la ora 01:37

  Eu nu sunt prea sigur ca Patriciu ala e mort de-adevaratelea …O fi corupt vre-un doctor si pe-acolo ca la banii pe care i-a furat isi permite si rade de noi de prin Caraibe .Noi am vazut ca au adus rudele doar un borcan de cenusa .Prea brusc a disparut averea lui si imediat dupa aia si el ….

  Răspunde
   
  1. Edmund Eross
   Octombrie 8, 2014 la ora 12:44

   Tot asa am crezut si eu din prima clipa cand am auzit vestea.

   Răspunde
    
 • Alin Duciuc
  Octombrie 7, 2014 la ora 22:55

  Eu mai cunosc o situatie in care o institutie de invatamant foloseste studentii pentru bucatarie sau curatenie. Diferenta e ca la Iasi studentul e platit direct, iar cu banii face ce vrea, iar in cealalta parte studentii beneficiaza indirect de beni. Nu sunt angajate persoane in plus pentru curatenie, deci taxa de scolarizare e mai mica.
  Interesanta si foarte buna ideea. In Anglia se practica de mult.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase