BIZIDAY: marți, 4 februarie 2014

Emisiunea poate fi urmărită și pe www.seenow.ro.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

18 răspunsuri la BIZIDAY: marți, 4 februarie 2014

 • anca
  Februarie 6, 2014 la ora 03:47

  Dl.ciuca chiar nu are elementarul bun simt.Acesti detinuti de ce nu-si platesc cheltuielile in penitenciar prin prestarea unor servicii ca de politicienii ca nastase,fenechiu,deci toata floarea cea aleasa a vestitului guvern,sa-si plateasca din banii furati ca tot nu le-au fost confiscati.Dl.Isarescu a procedat cu euro(imi pare rau nu am tasta pentru aceasta moneda)asa cum i s-a dictat de acolo de sus’ cineva ma iubeste”.Toate sunt calculate,bancherii nu vor pierde niciodata

  Răspunde
   
 • gogu
  Februarie 5, 2014 la ora 22:43

  Nu va mai merge de 2 zile difuzarea live a emisiunii pe http://www.tvrplus.ro/live-tvr-1

  Răspunde
   
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 5, 2014 la ora 18:30

  Ungaria a redus TVA-ul. In Romania de ce nu se poate? Mai ales ca au ramas bani necheltuiti. De ce ne cresc taxele daca nu le cheltuiesc, nu mai inteleg nimic din ce face acest guvern.

  Răspunde
   
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 5, 2014 la ora 18:16

  CRIS, Reducerea urgenta a tuturor taxelor, mai ales ca este an electoral.
  Dar noi pe cine votam anul asta?
  Sa auzim idei si pretendenti?
  Chiar ar putea face Moise o emisiune.
  Se ieftinesc porcii la unguri.
  Dascal roman arestat la tiraspol, ce facem noi?

  Răspunde
   
  1. care va
   Februarie 6, 2014 la ora 00:40

   „Dar noi pe cine votam anul acesta? … Ca s-au ieftinit porcii..” Trebuie sa zimbesc? Umor romanesc sau doar o coincidenta? Chestia este ca ar fi ridicol sa asteptam ca Moise sa invite candidate. Cine vrea sa candideze trebuie sa se autopropuna – cine indrazneste cu un popor nehotarit sau infricosat?

   Răspunde
    
 • Cris
  Februarie 5, 2014 la ora 16:26

  Reducerea urgenta a taxelor abuzive pe mancare !!!

  Răspunde
   
 • cornel
  Februarie 5, 2014 la ora 13:45

  Cine citeste comentariile de pe acest blog a vazut problemele cu care eu ma confrunt de aproape 4 luni de zile. Eu obisnuiam sa imi fac majoritatea cumparaturilor in Liberty Mall Rahova. Vorbeam cu ceva timp in urma, tot aici pe blog, cum sunt terorizat la mine in apartament cu diverse echipamente pe baza de unda (instalate in apartamentul de deasupra apartamentului meu si in cel de sub apartamentul meu) cu ajutorul carora mi se provoaca disconfort si diferite probleme de sanatate.
  Se pare ca de aproximativ 5-6 saptamani acest tip de echipamente au fost instalate si in Liberty Mall, magazinul in care eu obisnuiam sa imi fac cumparaturile, in complicitate/cu cunostinta firmei de paza „OK Guard”. Sunt dispozitive de inalta tehnologie si de precizie si cu ajutorul carora se pot produce diverse daune/senzatii de disconfort corpului uman (vezi aici comentariile mele anterioare). Aceste echipamente sunt accesibile folosind o tehnologie moderna ce include controlarea acestora de pe un telefon mobil sau calculator. Cine poate instala si detine astfel de echipamente in Romania? Din cate am constatat, cu aproape un an de zile in urma, acest gen de echipamente (mai intai aceste echipamente au fost folosite doar pentru supraveghere) au fost montate la cel putin un vecin de la mine de la tara de la bunici din judetul Teleorman (cel care detine un magazin si de acolo se emite mai multe tipuri de unda, nu continuu ci doar atunci cand se doreste lucrul asta [comandat sau telecomandat de la distanta din alta locatie], care provoaca diverse afectiuni corpului uman). Cei care au instalat aceste echipamnete au obtinut bunavointa acestor vecini (li s-a spus, cred eu, vrem sa vedem ce se intampla ca avem niste banuieli ca se intampla ceva ciudat in curtea bunicilor mei si nu stie/verifica nimeni ce fel de echipamente am instalat noi aici) spunand tot felul de minciuni despre mine, cred eu.
  O alta chestiune interesanta pe care am observat-o in ultimul timp e faptul ca sunt supravegheat/urmarit in timpul deplasarilor mele, continuu. O mare parte din cei care ma urmaresc, se fac ca tin mainile in buzunar si cu diverse echipamente in buzunar, indreptate spre mine cred eu, imi provoaca durere la nivelul corpului probabil cu ajutorul unor echipamente pe baza de unda sau pe baza de soc electric de intensitate medie, foarte bine focalizat.
  Intrebare : „Cine sunt aceste persoane, sunt angajatii cui si care este scopul lor avand in vedere faptul ca in acest moment ei lupta impotriva unui om simplu, fara aparare, si care are probleme locomotorii (ma deplasez cu ajutorul unui cadru metalic acum) cauzate de 2 accidente ciudate?”
  Cred ca aceste persoane, daca sunt angajate in diferite institutii ale statului roman ar trebui sa fie preocupate de dusmanii adevarati ai tarii (iar Romania nu duce, cred eu, in acest moment lipsa de asa ceva) si sa nu urmareasca nenorocirea unor simpli cetateni din Romania, care cateodata isi mai spun din cand in cand parerile, opiniile, ideile lor referiotare la politica si economie manifestand buna credinta si creand valoare adaugata la ceea ce ni se intampla noua tuturor din societatea romaneasca.
  Este bine de aflat si parerea doctorului Litu Catalin de la Spitalul Floreasca, care m-a operat la piciorul drept, in luna septembrie 2013, in urma primului accident pe care eu l-am suferit si care probabil obligat (nu stiu de catre cine – va las pe voi sa faceti supozitii sau presupuneri) mi-a montat in picior, in os deasupra rotulei aproximativ, un dispozitiv care e posibil sa imi genereze probleme de sanatate in timp (echipament de inalta tehnologie, cred eu). La fel este bine de aflat si parerea domnilor doctori de la Spitalul Colentina la care am apelat dupa accidentele suferite – dr. Bahrin Gabriel, dr. Irina Gordon dar si de la alti angajati ai spitalului unde eu am fost.
  Cam asta e.
  Va doresc o zi buna.

  Răspunde
   
  1. Cris
   Februarie 5, 2014 la ora 14:11

   S-ar putea sa fie vorba de Chitzoiu sau de Liviu Voinea… iar arma se numeste „arma fiscala cu unda”. Nu scapa nimeni. Se ia pielea de pe om. E cea mai inalta tehnologie. N-o intelege nimeni, dar toti ii simt efectele.

   Răspunde
    
  2. care va
   Februarie 6, 2014 la ora 01:02

   Aveti in Romania asa ceva (http://www.edinet.ro/), este un lant de firme de data recenta. In Canada ii spune Enclosure direct Inc. si printer alte chestii domestic se ocupe si de Aerospatiale. Au multi parteneri printer care si Universitati.

   Răspunde
    
 • Catalin
  Februarie 5, 2014 la ora 10:23 Răspunde
   
 • Cris
  Februarie 5, 2014 la ora 10:18

  Demisia urgenta a tuturor escrocilor politici care nu scad drastic toate taxele !!!

  REDUCEREA URGENTA A TVA LA MANCARE !!!

  Răspunde
   
  1. dan onofrei
   Februarie 5, 2014 la ora 21:40

   @cris-stimate domnule Cris -nu cred ca atitia specialisti in politica acelei tari sa nu realizeze ca oriunde in lume taxele de impozit exagerat de mari nu numai pe alimente ci pe orice fel de produsc mai ales din productia interna sint nocive pentru societate .Daca mai pot intelege impozite mai mari la produse de lux sau import :Mu inteleg cum la asa o tara in care cum vad si din discutii bietii oameni abia isi trag aerul caci le-e ajuns apa la gura ,nu se renunta la impozite exagerate la alimente:CA sa fiu sincer mai ales la alimentele livrate de producatorii interni de alimente ar trebui taxat maximal cu 7 % adica nivelul Germaniei actual.E drept ca acolo ,sa zicem palinca sau vin se poate merge la ceva mai sus 10 % dar un procent de 24 % la alimente este absolut exagerat si nu poate fi suportat de o p
   populatie care in supermarketuri cumpara alimente la pret vest in timp ce au salarii de rasarit ( DE aceea au acei investori vestici acolo caci accepta salarii de mizerie !!!) CA atare desi nu impartasesc multe din comentariile dvs.revolutionare (Au plecat ai nostri au venit tot aia .punct si de la capat ), dAr aici la impozitarea alimentelor aveti DEFINITIV !!!! dreptate:DAR !!!Si mereu este un dar cred ca ambii aminmdoi si eu si dvs.daca sintem intrebati de acesti politicieni.. ei bine va reducem aceste impozite dar de unde acoperim GAURA la buget???!nu stim sa le dam raspuns coerent ,nu de gen jos ciocoii etc ..etc …:Nu cred ca acea gaura ar putea fi astupata din alae dari de la o populatie saracita cu o economie nu prea independenta care si asa cauta sa jongleze cu munca la negru si altele necurate cu fiscul!!!,iar o indatorare la infinit la FMI va tiri mai departe tara in mizerie pe durata si o va vinde pe vecie strainatatii asa cum este planificat de multi mari si tari.Deci daca vretri scadere de impozit sa facem si propuneri de astupat golul.Poate cumva s-ar mari consumul deci si productia si mai multe locuri de munca intr-o minunata si eficienta ramura economica _INDUSTRIA ALIMENTARA (CARE TRAGE DUPA EA SI ACEEA A A MASNINILOR SPECIALE SI UTILAJELOR-procesare ,ambalare ,logitsica ,tehnica frigului ) MAI ALES cu o baza PUTERNICA de materie prima ECOLOGICA si foarte diversa (Cum am mai comentat capra sau vaca in west de exemplu la olandezi sau germani maninca furaj la grajd chimicalizat sau iarba-fin de un singur sort .iar in Romania si BUlgaria capra si oaia are acces liber la pasunat ECOLOGIC -aproape UNIC !!!!!! in Europa caci pe linga iarba paste o multime de mirodenii crescute natural la tot pasul .Dar acolo este totul un imprevizibil.Cel mai sanatos(pina sa faca politicienii ceva pentru dvs) ramine …stringeti-va in asociatii de ferme mici si cumparati-va teren agricol in comun (CAre nu aveti ) si faceti-va singurei mincarea :SA ave-ti minca si sanatos si ocoliti impozitzele statului(aici in Germania de cca 5 ani este un trend puternic si la orase mari se formeaza asociatii de gradinari hobysti care inchiriaza anual parcele si si isi fac singuri totul ecologic :Multi sint tineri dar este un entuziasm general, caci este o lupta directa cu marile concerne alimentare !!Care isibaga unghia in git ca pierd clientii!!!!!!Este un trend pe care nu il mai pot stopa concernele mari urite de toti de afaceri multe necurate pe sanatatea clientului caci püunj putrina matetrie prima si multi aditivi ce nu au de a facae cu alimentul in sine traditional ,sau a producatorilor locali (FERMIERII) pusi in genunchi de cartele mari care stabilesc preturi de neaccceptat pentru o munca de robi -munca la pamint sau cu animalele !!!):CLAr vor pierde marile concerne alimentare la si asa imensul cistig care peste tot in lume e de domeniul miliardelor!!! dar cumva tre sa traiti si dvs:Eu practic aici in Germania de 25 de ani hoby gradinaritul si ii suntez cit pot:DEci consum mult din ce facem singuri in micutele de altfel gradini :_Nu mai zic ca dvs acolo puteti creste pasari de curte si multe animale mici caci aveti o bogatie de tara dar sinteti cam fara initiativa(vorbim de treaba serioasa nu de revolutii si spart vitrine cu bolovani) si cei tineri si cam puturosi intre timp si de aceea v-o trag altii cum vor (strainii mai ales daqr si clanurile dvs ) si dvsw. va miorlaiti pe bloguri:E un fel de timp risipit ,nu prea aduce solutii concrete pozitive :Dar daca va vindeti si pamintul agricol la straini.-Atunci mincati mai departe la marile retele si milogiti reducere de impozite la polöticieni care nu au marja de acoperire la gol caci s-a distrus economia traditionala nationala.Personal vad singura dvoastra sansa sa va salvati punind mina pe treaba si unindu-va in asociatii chiar hobyste .Sint pirloage destule neaccesate chair si in orasele mari!!!NU mai spun ca faceti din tara o floare care o sa va placa si dvs.si copiilor dvs daca sinteti harnici si nu miorlati numai toata ziulica :HAi liberare :_Vorba lui dom Cornel

   Răspunde
    
   1. care va
    Februarie 6, 2014 la ora 01:09

    Danut, vroiam sa pun niste ardei si rosii in curte. Am semintele mele, niste produse grozave. Cind eram in Romania, puneam semintele direct in pamint si nu aveam nici o problema. Pe aici din cauza frigului se pun in pamint plantutele gata crescute. Cit timp le ia sa se invigoreze din saminta, in casa? O luna sau doua? Ca mai trebuie sa mai si plec.

    Răspunde
     
 • Chirita Aurelian Stefan
  Februarie 5, 2014 la ora 10:00

  Este adevarat, serviciile au avut succes in cele doua operatiuni enumerate de catre presedintele Basescu datorita colaborari cu alte servicii secrete, in special americane.Trebuie amintit ca primul stat care a reusit extragerea unor prizonieri din mainile talibanilor a fost cel italian -vezi cele doua maicute si uciderea agentului secret italian de fortele americane.Nu cred in existenta unei institutii complet profesionalizate, cum ar trebui sa fie serviciile secrete chiar daca sunt conduse de doi ardeleni,cred ca lantul slabiciunilor persista in Romania de sute de ani si este una din cauzele regresului acestei tari.Il vedeti pe afabilul d-n Melescanu, o persoana a protipendadei bucurestene, refuzand pe cineva important spunand ca singurile criterii in institutia sa sunt cele profesionale?Ma indoiesc.Diferenta dintre Germania si, Grecia si Romania pe de alta parte, consta in faptul ca angajatul german nu are nevoie de telefonul sefului si nici nu stie unde locuieste acesta, spre deosebire de Romania , unde relatiile personale prevaleaza in fata celor profesionale.Peste 50 de ani puteti masura progresul in scaderea numarului de convorbiri dintre sefi si subalterni.Acum, lasate de izbeliste de catre specialisti straini ,institutile au realizat celebra batuta romanesca tot pe loc,pe loc,pe loc pt ca nici un sef nu vrea sa se deplaseze dintr-un loc caldut, fie el si de prim-minstru sau presedinte.Nu este imposibil ,ca acest tragic eveniment sa fi luat aceasta intorsatura numai din dorinta Copilasului de la Victoria de a schimba seful S.T.S.Daca este asa, ar trebui sa isi ia jucarile (ministri, mai putin unul) si sa ne lase!

  Răspunde
   
  1. teo
   Februarie 5, 2014 la ora 11:20

   As incerca o singura intrebare:Acest „respectabil premier”cu numele de PONTA VICTOR,a avut o ascensiune politica demna de invidiat pentru varsta si pregatirea dumnealui.cunosc membrii fondatori din celebra formatiune PDSR,care au fost „eliminati” cu eforturi din partea PSD-ului(li s-a luat dreptul de membru de partid pentru nesupunere).CREDE CINEVA CA SERVICIILE NU AU HABAR ?ATUNCI DE CE SE MIRA,CA SUNT NEDREPTATITE?”CULEGI CEEA CE SEMENI”.L-au promovat pe VICTOR PONTA,nu au decat sa se supuna lui.

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase