Ora de Business: vineri, 7 iunie 2013

aninoasa-insolventa

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-109307 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la Ora de Business: vineri, 7 iunie 2013

 • X X
  Iunie 10, 2013 la ora 12:33

  si despre egalitatea vest-romania
  In paris firma TOTAL are benzinarii chiar la parterul blocului 😆
  in loc sa te duci la alimentara, mergi la pompa 😉
  Nu cred in viitorul apropiat, sa vedem asa ceva si in Romania 🙂

  Răspunde
   
 • X X
  Iunie 10, 2013 la ora 12:31

  „promotiile” la creditele pentru agricultura, duc doar la un pret scazut al paminutului.
  Scaderea dobinzilor la jumatate, ar trebui sa duca la dublarea pretului paminutului [doar din dobinda]
  daca punem la calcul si alte „facilittai fiscale”, cresterea ar fi mai mare.

  Răspunde
   
 • Carmen
  Iunie 9, 2013 la ora 13:48

  O poveste cu final fericit despre … niste tarani!
  O zi frumoasa, calda si senina tuturor!

  Răspunde
   
 • Constantin
  Iunie 8, 2013 la ora 14:36

  Aninoasa (HD) este intr-o zona de o frumusete extraordinara. (Am mai scris despre periplurile mele pe traseul Hateg, Petrosani, Baile Herculane.)Iar locuitorii sunt oameni muncitori, obisnuiti cu greutatile traiului la munte, multi localnici, dar si veniti pe vremea cand exploatarea carbunelui era in plin avant. Intr-un alt comentariu vorbeam despre sprijinirea infiintarii de IMM-uri si crearea in acest fel de noi locuri de munca. Cum spuneam, zona este atat de frumoasa incat ar putea deveni un paradis turistic si un furnizor de produse agricole ecologice. Ceea ce lipseste sunt politicile guvernamentale.

  Răspunde
   
 • andrei grig
  Iunie 8, 2013 la ora 09:17

  „INOLVENTA” mai multa atentie la exprimare.Alta inadvertenta ,se comenteaza situatia insolventei localitatii Aninoasa din jud.Hunedoara si se dau imagini cu localitatea Aninoasa din jud.Dambovita.Se profita de faptul ca romanii nu au cunostinte de cultura generala? Dar nu toti……..

  Răspunde
   
 • Chirita Aurelian Stefan
  Iunie 8, 2013 la ora 08:06

  Posibilitatea achizitionari de suprafete agricole de catre straini ar fi in spiritul economiei de piata, daca agricultorul roman ar fi beneficiat de conditii similare cu cel di vest,nu indentice.Fermierul roman beneficiaza de credite cu dobanzi mari pe perioade scurte de timp spre deosebire de ani postbelici cand fermierul occidental a beneficita de credite cu dobazi mici,perioade lungi de creditare si subventii generoase ,nu este intotdeuna garantata achizitia unei parti semnificative din recolta pe cand la cei din vest adeseori este contractata inteaga cantitate iar nici pretul minimal oferit de angrosit nu se ridica la cel din vest in condiitile unor burse de produse agricole.Fermierul din vest reuseste o performanta pe care orice agricultor roman o poate obtine daca creditele ar fi acordate de banci din vest comparanad pretul scazut al pamantului si cresterea de consum-vezi fermieri romani care au obtinut credite in tarile vestice.Atat timp cat tehnologia agricola nu este aplicata in totalitate, este o speranta desarta sa credem ca tineri fermieri vor putea concura cu firmele din vest si sa contribuie la bunastare de la sate.Propunerea d-lui Valentin Lazea este nastrusnica si ingrijoratoare ,daca B.N.R.tinde spre un protectionism intern, solutia pentru invatamantul superior este reducerea numarului de studenti pe care economia nu poate sa-i absoarba-creste cuantumul bursei proportional cu scaderea numarului de studenti si diminuarea cheltuielilor studentesti(cazare,transport,etc)- si cresterea calitatii invatamantului ruaral printr-o reforma de substanta.

  Răspunde
   
 • BogdanP
  Iunie 8, 2013 la ora 06:29

  Pe ecranul de langa Moise la poza cu Aninoasa apare „INOLVENTA” :). Ii era foame editorului ?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase