Ora de Business: joi, 11 aprilie 2013

pensii-si-pensii

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-97108 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

21 răspunsuri la Ora de Business: joi, 11 aprilie 2013

 • Alexandru
  Aprilie 14, 2013 la ora 17:32

  V-as recomanda ca pe viitor sa nu mai poluati fonic monologurile sau dialogurile prezentatorului cu galagaia unor proteste, manifestatii…etc.

  Se intelege din imagini ce fel de proteste au fost, stim cu toti cum suna un protest, asa ca singurul efect in redarea acestor sunete este ca obositi telespectatorii 🙂
  Multa bafta in continuare!

  Răspunde
   
 • Florin
  Aprilie 13, 2013 la ora 00:22

  As adauga asa, ca o idee pe langa.. Pentru cei care sau ocupat de stirea cu windows8… Nu consuma mai multe resurse, ba chiar usor mai putine decat windows7.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Aprilie 13, 2013 la ora 15:16

   Comparatia era in raport cu WXP, care consuma mai putine resurse decat WVista si W7. Este un prag asemeena trecerii de la W2000 la WXP. O multime de device-uri nu mai functioneaza, o serie intreaga de aplicatii nu mai pot fi folosite, iar companiile lanseaza noi versiuni pentru care exista drivere in W8. Microsoft isi creeaza siesi si altora asemenea lui cerere si piata de desfacere.

   Răspunde
    
 • Constantin
  Aprilie 12, 2013 la ora 18:03

  Probabilitatea transferului productiei in Africa, este redusa, cu toate ca este vorba despre o tara membra a Procesului Barcelona, asemenea altor tari mediteraneene si are acorduri comerciale cu UE.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Aprilie 12, 2013 la ora 18:01

  Cred ca nu este cazul sa apara mustrari de constiinta la fiecare actiune sindicala. Nici nu sunt de parare ca este foarte mult ceea ce castiga un muncitor la Mioveni, respectiv o mie sase sute de LEI net.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Aprilie 12, 2013 la ora 17:44

  Masura taxarii suplimentare a salariilor de peste 1000EUR este o prostie care, eu inca mai cred, nu se va aplica. Certurile din coalitie au mai degraba drept cauza orgoliile, asemenea tuturor certurilor din toate coalitiile care au guvernat in patria noastra. In plus, ele se sprijina pe fundamente eminamente politice, nu de performanta si competenta. Semnalarea unor probleme bugetare de catre dl. Ponta ar confirma spusele d-lui Frunzaverde, care au provocat tensiuni in USL. Dar, ceea ce vreau sa spun este ca initiativa d-lui Frunzaverde a fost tocmai in scopul crearii de tensiuni, nu din ingrijorare pentru pensionarii militari, spre exemplu. Promisiunea facuta de Guvern FMI a fost, cred eu, in egala masura o asigurare a acceptarii de catre Fond a unor majorari de venituri ale populatiei care NU ar fi trebuit sa aiba loc, dar si o ocazie de a pune in aplicare o masura de stanga in concordanta cu cele adoptate in Franta, spre exemplu. Doar ca acum nu este campanie electorala si in acest context demersul d-lui Ponta devine mai greu de inteles.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Aprilie 12, 2013 la ora 17:41

  Se implinesc deja doua saptamani de cand se tot vorbeste despre banii evazionistilor din Cipru. Cu cat se prelungeste vaicareala, cu atat imi dau seama mai bine cat de profund este efectul si cat de mare este cauza (evaziunea) care l-a provocat. Anomalia economica este cu atat mai bine pusa in lumina atunci cand apar lamentarile la adresa Ciprului, a carui economie va intra in recesiune, pentru ca principala „industrie” care sustine economia insulei este cea financiara. Eu marturisesc ca in toata afacearea ma simt unul dintre cei slabi caruia i s-a facut dreptate. Daca efectul este distrugerea increderii „dulailor” in paradisurile fiscale cu sisteme bancare supradimensionate, atunci „dreptatea este pentru catei”. O alternativa la mutarea activelor de peste 100.000 EUR pe firmulite, neluata de nimeni in seama dupa cum se vede, ar fi plata corecta a impozitelor in tara de origine. Tocmai s-a discutat despre veniturile insuficiente la Bugetul Romaniei, ceea ce ma face sa cred o data in plus ca Ciprul este victima propriei politici economice, asemenea Greciei.

  Răspunde
   
 • CTL
  Aprilie 12, 2013 la ora 15:56 Răspunde
   
 • valentin
  Aprilie 12, 2013 la ora 10:39

  In legatura cu Dacia, draga Moise amenintarile cu Marocul sunt oarecum frectie din urmatoarele motive.
  1. Marocul nu este in UE deci oricand se poate impune o taxa protectionista pentru a evita dezindustrializarea europei. Deci atata timp cat se permite gigantilor sa importe fara taxe vamale merge Marocul. In momentul in care se impun aceste taxe capacitatile industriale devin inutile.
  2. Industrializarea Marocului este scazuta si aici vorbim de capacitati de infrastructura adica curent apa personal calificat deci migrarea spre Maroc devine o limitare. Mai ales la curent este o problema capacitatile de productie depind de curent. Sa nu uitam ca Romania are excedent de curent ieftin prin centrala de la Cernavoda hidrocentrale etc.
  3. Profitul Dacia este mult mai mare dar sub aspectul facturari se fac artificii contabile pentru a mentine fabrici din franta practic o subventionare a productiei. Mai mult preturile au crescut inexplicabil la masini in timp ce toti se plang ca este criza si au stocuri nevandute.
  4. Fabricile din Africa ce Sud sau Columbia, India produc pentru piata locala transportul produselor finite adica masinilor asamblate creste costurile fata de Romania.
  5. Exista o piata putin exploatata de Dacia cea a fostelor state sovietice unde exista o piata extrem de mare. Amplasarea Romaniei fata de aceasta este buna mai ales ca sistemulde transport rusesc pe calea ferata este bun.
  6. Dacia ar trebui sa se concentreze pe ce face mai bine adica auto ieftine pentru piete gen Rusia, India si nu pe auto mai scumpe. Politica de scumpire ce merge in Europa in contextul scumpiri inexpilcabile a tututror auto fara sa se tina cont de criza nu se poate aplica in tari ca si India. In schimb prin auto ieftine cu cota de piata mare se po rezolva anumite probleme. Si inca ceva sa rezolve mai eficient sistemele de suspensie pentru ca aceste tari ca si Romania au probleme de infrasturctura.
  ––––––––––––––––
  Despre scaderea de PC era demult asteptata aceasta scadere si nu cauzata de telefoane tablete ci de scaderea interesului fata de Internet si limitarilor legilor impuse de drepturile de autor. Altfel spus nu prea mai ai ce face pe Internet iar politicile Google de a servi doar ce doreste acesta fara a tine cont de interesele clientului duc la o scadere a interesului fata de Internet. Cautarile din google devin o teapa plina de reclame si eficienta retelelor de socializare care a fost motorul telefoanelor scade pe zi ce trece. Mai mult sa mai ceri si bani gen Facebook o sa duca o scadere a conturilor de socializare. Fenomenul devine stagnat ca si stagnarea mailului sau sms messenger. Reinventarea Internetului si a noi servici ar mai putea revigora industria IT. Altfel este nevoie de mai putine pc si telefoane in conditiile in care nu prea mai ai ce face pe net. In acest context sa vii sa ceri 400$ pe un windows 8 cu care practic nu ai ce face ce poate fi substituit de un telefon banal sau o tableta ieftina este o prostie. Mai mult instabilitatea producatorilor si schimbarile la nivelul placilor de baza si componentelor duce la preturi mai ridicate fara nici o finalitate.
  Financiar apare o criza a incasarilor pe giganti gen Facebook sau google sau Microsoft. Lipsa de inovatie si cheltuielile inutile de achiziti a unor compani scumpe si neprofitabile o sa duca dificultati financiare.

  Răspunde
   
 • Adrian D.
  Aprilie 12, 2013 la ora 09:37

  Pana una alta, daca tot vorbim shi credem in soliditaatea constructziei euro shi in solidaritatea statelor membre etc etc etc, aanother one bites the dust:
  http://www.contributors.ro/economie/lant-european-de-domino-%E2%80%93-criza-bancilor-slovene/
  Extrag din articol, cu un soi deja de deja-vu, cateva fraze care mi se par simpatice:
  „Criza bancara se extinde iar Slovenia este avertizata de Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD) ca exista un risc real de a intra intr-o criza severa DACA NU ISI RECAPITALIZEAZA RAPID BANCILE.
  Raportul OCDE atrage atentia si asupra deficitului bugetar crescut. Daca nu se vor lua masuri rapide, DATORIA PUBLICA S-AR PUTEA DUBLA [- ei nu serios, Einstein! Deci daca statul baga bani in fundul bancilor , datorias publioca s-ar putea dubla? Shi dupa aia, ce-o sa aflam? Ah, da, uitasem: ca statul social e de vina]
  [….]
  Guvernul sloven a apreciat un necesar de un miliard de euro pentru a-si consolida bancile cu probleme, dar se pare ca a fost un calcul gresit. Agentia de evaluare financiara Fitch a estimat ca Slovenia are nevoie de fonduri in valoare de 2 miliarde de euro sau 5,8% din PIB-ul prognozat pentru 2013.

  Marul discordiei sunt considerate creditele neperformante in unele cazuri: in procent de 28%, ale bancilor slovene cu probleme ce detin peste jumatate din piata (băncile de stat Nova Ljubljanska Banka, Nova Kreditna Banka Maribor şi Abanka au în total credite neperformante de 28%, 25% respectiv 21%).

  Astfel ca totalul creditelor neperformante din sistemul bancar ajunge la 7 miliarde de euro, echivalentul a 20% din PIB. Comparativ, in Romania, echivalentul creditelor neperformante reprezinta 8% din PIB.

  In fata acestor cifre, OCDE recomanda ca bancile de stat sa fie vandute iar cele neviabile sa fie desfiintate.”
  Deci, clar, bancile de stat au probleme (yeah, right!), trebuie sa le recapitalizam shi/sau sa le vindem (ideal ar fi sa le recapitalizam shi sa le vindem. Ieftin, daca se poate, dupa ce facuram tata tambalau).

  In alta ordine de idei… cum creshte datoria publica in tzarile euro, ceva de speriat… Sigur, nu e nicio problema cu sistemul euro.
  Nu, problema e cu … statul social.
  Sau cu bancile (de stat).

  Shi, sigur, vorbim… de optimizarea zonei euro, Shi, sigur, vorbim… iarashi de diferentza de fiscalitate intre Slovenia shi germania, care e de vina (deshi nici acum nu am priceput, unde e legatura intre diferentza asta de fiscalitate shi ce se intapla in Sp, It, Pt, Irl, It, Cy… sau mai nou, Slovenia).

  Shi mai remarc… dom’le, da ce bine e desenata moneda asta euo, cum se duc mebrii sai (mai ales aia sudici) de-a dura, unu’ dupa altu…
  So, ce putem deduce daca proiectam un vapor care se comporta OK pe frumoasa shi incepe sa ia apa la greu cand e un pic agitata marea?
  N-o fi ceva FUNDAMENTAL greshit in designul originar al monedei euro?
  Sigur ca nu, doamne feri.
  Euro e perfect.
  Acum sa vedem, cum o sa ii apere euroiul sloven pe cetatzeni, cand statul sloven se va fi dus de-a dura…
  Iar noi, sa ne grabim sa intram in euro, s-ajungem ca ei.

  Răspunde
   
  1. Toni
   Aprilie 12, 2013 la ora 10:44

   Domnule Adrian totusi eu nu inteleg care e legatura intre euro si creditele neperformante? Daca eu imi beau leafa si nu-mi platesc chiria e leul de vina sau mintea mea tulbure (sau lacomia, ca sa nu-i fac betivi pe bancheri). Intrebarea nu e ironica si va intreb pe dvs pentru ca desi imi pareti antieuropean aveti un mod destul de limpede si clar de a va exprima, insa pur si simplu NU MAI inteleg nimic din ce se intampla.

   Lucruri care imi erau evidente din familie (nu te imprumuta mult pentru ca NIMENI nu va da banii in locul tau) par acum gingasii primavaralnice (trebuie sa facem cheta in cartier ca sa te salvam, eventual sa rupem de la gura copiilor pentru ca, nu-i asa, suntem vecini buni). Imi e clar ca nu e bine ca omului prost sa-i mai tragi una in cap cand ajunge in necaz, insa tot nu inteleg de ce este atat de rasfatat omu prost in dauna celui chivernisit? As vrea sa mai clarific un lucru, nu vorbesc teorie ma gandesc egoist la mine.

   As da eu bani pentru un vecin aflat in necaz (nu boala, nu moarte, doar prostie si lacomie)? Poate o data da, pentru ca si eu sunt supus greselilor si m-as gandi la mine, cu mila. Dar dupa ce i s-a spus ce e rau, ce e bine, ce trebuie sa faca si ar face-o din nou, i-as mai da? Sunt crestin, insa cred ca nu as mai baga mana in buzunar a doua oara. Dar altuia? Si altuia? Si inca unuia? Nu cred. Nu. Mai ales ca decizia o iau in familie, mai ales daca acest lucru mi-ar afecta mie viata. Din surplus e usor sa dai daca esti generos, daca insa chiar EU as fi afectat de criza si ar trebui sa dau din BAZA mea de supravietuire. NU AS DA.

   Germania sunt eu si doar aparent sunt bogat, mai degraba sunt chivernisit, poate si un pic zgarcit, am datorii mari la casa, pamant si cele zilnice. Vreau in continuare sa-mi pastrez nivelul de trai, tipicurile si mici placeri ascunse.

   Imi pare rau de lacomi, imi sunt dragi insa nu cred nici in ruptul capului ca sunt atat de saraci pe cat pozeaza. Sunt convins ca au bani, sunt convins ca daca ar fi un pic mai isteti ar iesi SINGURI din criza, cu demnitate si fara onoarea sifonata.

   Atat am avut de zis. M-am lungit nepermis de mult 🙂

   Răspunde
    
   1. CuSandu
    Aprilie 12, 2013 la ora 16:17

    „nu te imprumuta mult pentru ca NIMENI nu va da banii in locul tau” ,foarte normal, ba mai mult: ce ai luat dai inapoi, cu un plus mititel, ca asa-i in tenis.
    Chestia insa se schimba. Daca guvernul tau este amagit/spaguit si incepe sa respecte indicatiile pretioase ale celui care te-a imprumutat, iar pe chestia asta tu te duci de ripa (nu mai esti solvabil), toti se vor uita la tine ca la unul care nu-si respecta obligatiile. Si atunci cine-i de vina: cel care te-a imprumutat, guvernul care te-a bagat in rahat sau tu ca ai fost fraier?
    Esti la volan, faci un revers si te dirijeaza un agent de circulatie, lovesti alta masina. Cine e de vina: tu de la volan, agentul sau ala care a lasat masina in drumul tau?

    Răspunde
     
 • cornel
  Aprilie 12, 2013 la ora 09:02 Răspunde
   
  1. CTL
   Aprilie 12, 2013 la ora 09:16

   Si eu vroiam sa pun link-ul ala. Pentru ca mi se pare ciudat sa vad ambasadorii altor tari luptandu-se pentru noi. Adica nu mai suntem in stare sa ne luptam pentru noi insine, lasam pe mana altora treaba asta.
   Vine printul Charles, vin ambasadori si ne spun cate am putea face. Da pentru asta trebuie vointa, si aia nu se mai gaseste decat la o parte din generatia tanara.

   Răspunde
    
   1. CuSandu
    Aprilie 12, 2013 la ora 16:21

    vointa = motivare politico – economica a poporului

    Răspunde
     
 • dan onofrei
  Aprilie 12, 2013 la ora 00:21

  @Cornel-stimate domnule Cornel-in timp ce dvs.aveti probleme cu dentistii, noi ,aici in Germania unde intregul sistem medical in colaps finaNCIAR nu de ieri de azi ci de vreo 25 de ani sau mai bine incep chiar actual scandalurile in masa la o alta matraguna care macina sistemul:operatiile masive ale pacientilor mai ales in orthopedie desi cazurile nu necesita operatii:CA sa nu m ai vorbim de cazurile extrem de dese de mutilare sau de a aduce mai multa paguba si durere fizica dupa operatie decit inainte:Chiar recent un coleg de firma al sotiei dar tinar de nici 40 de ani .inginer de service la sateliti de telecomunicatii a fost operat acum 3 luni la coloana datorita durerilor de asa zis lumbago si se püare ca nu isi revine si nu mai poate merge!!!!CE am trait si eu la 2 operatii succesive de varice (Deci ceva banal banal!!!)mai bine nu mai povestesc ca altfel doctorii dvs care citesc vor ocoli destinatia germana si vor pleca mai bine in Congo Brazaville.CE sa mai discutam si sa o intoarcem ,un sistem medical care pune afacerea si nu omul ca in juramintul lui Hypocrates pe primul plan este de la nastere o catastrofa:Iar acolo catastrofa e si mai de amploare datorita saracirii intregii tari .Asta e s trsitul adevar nu va fi vreo solutie in tot sistemul europeean social medical decit dupa un cutremur masiv cind se va pune bazele unui sistem nou care sa puna pacientul si nu dolarul in fata-asa cum era in Romania anilor 60-70 cind cu toatze lipsuriel materiale sistemul functiona impecabil si nu conta o mica spaga data doctorului care e drept nu era platit la valkorae profesionala-datr sitemu, era omenesc si absolut functionabil-ca sa nu mai spun si posibilitatea de cure date pürin sindicatew m,uncitorilor (Includ inginereii si econo9m,istii deci toti cei productivi):Si mai este o problema si acolo la dsv ca si aici, aici poate mai pregnant generatia de doctori noi face cit o ceapa degerata imi pare rau ,cu doctorii in virsta care au depus bisturiul astia tineri nu au experienta iar surorile medicale ce sa mnai zicem unele au frica sa faca si o injectie!!Asta e tragedia sistemului care a facut varza oamenii si competentele!

  Răspunde
   
 • dan onofrei
  Aprilie 11, 2013 la ora 23:19

  buna saera la toata löumea -am inteles la sfirsitul spataminii trecute ,mai exact vinerea trecuta pe postul TV asutriaco-eövetian-german -3SAT(emisia vinatoarea de terenuri agricole) ca banditi si de aici din Germania(asa zisi investori) sint in plina desfasurare in Romania sa le cumpere terenurile agricole curat ecologice cu zecile de mii de hzectatre (intii fac prospectiunile din helicoptere si apioui bat din poarta in poarta la tarani si recunosc ca e pamiuntulo se pare cel mai bun din Europa acolo in BAragan):HAlal Romanie cinstze tie deci a vinde pamintul agricol propriu trainatatii cea mai mare mirsavie care i se poate inpune unui popor ajuns in destramare morala:Intrebarea este -mai exista acel popr ca popor ????
  http://www.youtube.com/watch?v=tOfsbEd_SA0
  o seara buna si o alunecatre placuta intr-un pufos weekend

  Răspunde
   
 • cornel
  Aprilie 11, 2013 la ora 23:13

  Am vazut ieri la Stirile TVR ca guvernul a taiat fondurile pentru medicii dentisti, adica pentru interventiile care erau gratuite. Am vazut si declaratia domnului presedinte al Colegiului Medicilor dentisti din Bucuresti sau din Romania,nu mai stiu sigur, precum ca lucrul asta e un dezastru pentru acesti medici. Am aflat ceva si de un protest care va avea loc in curand, in Bucuresti, legat de aceasta problema.
  Dar cum ramane cu medici dentisti si/asistentele infractori sau care sunt acuzati de malpraxis si pe care Colegiul Medicilor Dentisti ii protejeaza cu buna stiinta si singurul vinovat e pacientul care a apelat la acel medic dentist? Dar cum ramane cu practicile foarte dese ale medicilor dentisti din Romania care strica cu buna stiinta ca ulterior sa aiba de lucru si clienti pentru ca majoritatea oamenilor obisnuiti nu se apuca sa reclame o dauna sau doua mici produse la dinti absolut sanatosi si fara nici o problema atunci cand se lucreaza la o simpla plomba?
  Ehe, uite niste intrebari interesante.
  Pacat ca moralitatea in aceasta profesie scade pe zi ce trece vazand cu ochii si este incurajata se pare chiar de cei care trebuie sa pazeasca ca astfel de lucruri sa nu se intample.
  PS: Ceea ce am spus se bazeaza pe fapte reale si nu sunt inventii sau presupuneri.

  Răspunde
   
  1. CuSandu
   Aprilie 12, 2013 la ora 16:47

   Taiatul fondurilor este o dovada a neputintei guvernarii – indiferent daca situatia este preluata sau creata. Cind vii la guvernare, stii care este situatia, o preiei si te tii de promisiuni. Ce ai promis, cui ai promis, daca ai promis,… Asta este bilci – simplul fapt ca ai venit la guvernare inseamna promisiunea ca refaci totul. Reducind supotul financiar, arata ca „a te spala pe miini”, sau „spargeti-va capul”. Dar poate sa semene si a „daca tara nu poate, mai puneti si voi umarul”, ceea ce nu-i rau dar e strimb pus. Medici pot continua sa-si faca treaba (asta-i ce au invatat), pacienti cu probleme sunt (nu-i lipsa, din pacate). Ce lipseste? Nu tai fara sa ajuti. Statul nu are bani sa ajute, dar are puterea (de a crea legi, regulamente) si justitia. Auoleu! Statul de drept, conflict de interese, taraboi mare. Poate Justitia sa fie de partea Statului, de parte poporului si a tarii? Nu numai ca poate, dar e obligata – acesta este rostul existentei ei! Deci daca statul a gresit sarind peste niste etape, cineva trebuie sa-i amintesca asta – intii fa ordine si dupa aia taie, sa stim si noi o treaba.

   Răspunde
    
 • Calin Lucian
  Aprilie 11, 2013 la ora 22:14

  Urmăresc cu interes emisiunea dumneavoastră, fiind, de altfel, printre puținele emisiuni serioase de știri de pe la televiziunile din România. Legat de sistemul de operare Windows 8, dați-mi voie să vă contrazic. Ați afirmat că vânzările de laptopuri au scăzut drastic datorită faptului că producători de marcă au lansat pe piață noi sisteme de calcul mai puternice adaptate cerințelor mai mari pe care acest nou OS le-ar avea. Este complet fals, pentru că am făcut și eu de aproximativ 2 luni trecerea la noul OS. Calculatoarele țintă au fost un laptop arhaic (Benq JoyBook A52 cu procesor Pentium D dual core, 2 GB RAM și o placă grafică ATI integrată) și un desktop ceva mai nou (Celeron nucleu Core 2, 6GB RAM și o placă grafică nVidia 8400 cu 256MB). Ambele au trecut prin Vista, Windows 7 și acum Windows 8. Laptopul folosește un Win8 x86 întrucât procesorul respectiv nu are capabilități x64, însă desktopul da. În ambele situații noul OS rulează cel mai repede dintre toate care au fost folosite. Nu aș vrea să mai intru în detalii amănunțite dar un lucru se constată la prima vedere, cantitatea de memorie ocupată după pornirea OS-ului e mai mică decât la cele vechi. Față de Win7 x86 unde nucleul se ducea la aprox. 620MB, Win8 x86 încarcă doar 510-530 MB. La desktopul cu x64 unde se pleca lejer de la 1,1GB pe Win7, la Win8 se ajunge doar la 900-920MB. Poate nu sunt foarte mari diferențele, însă pentru calculatoare cu memorie limitată este foarte important. Orice calculator care a rulat bine Win7, rulează cel puțin la fel de bine Win8. Unde să fie problema vânzărilor slabe ? Ar putea fi trei cauze: ori producătorii au mizat pe faptul că vor vinde mai multe computere mai puternice și mai scumpe încercând să păcălească utilizatorii că Win8 ar cere mai multe resurse și trebuie obligatoriu un computer nou, ori mulți utilizatori nu doresc să treacă la Win8 de teama noii interfețe grafice, mult schimbată față de ceea ce știau ei, situație care i-a pus pe mulți pe gânduri, ori pur și simplu, scăderea e datorată faptului că marea majoritate a posesorilor de computere cu Win7 au trecut la Win8 fără să fie nevoie să mai scoată din buzunar alți bani nejustificați pentru un nou sistem de calcul. Părerea mea personală e că interfața noului OS este interesantă și plăcută, chiar se simțea nevoia de o schimbare, de un aer proaspăt. În 2-3 zile te obișnuiești cu ea. În concluzie, vânzările nu au nici o legătură cu resursele hardware cerute de Win8.

  Răspunde
   
 • Marian Lung
  Aprilie 11, 2013 la ora 21:45

  Hai mai Moise, ce e cu atatea reclame?
  de tableta care o falfai nu am zis nimic, de reclama de la Romtelecon nici de ea, dar de 20 de secunde de la inceput, mai pui 2-3 intreruperi de inregistrare, devine incomod!

  Poate nu au timp toti ascultatorii sa iti faca obsrrvatii de genu asta dar crede0ma vorbesc in numele lor!

  te respectam dar nu devenii mai comercial de atat!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase