Continuăm. La Digi 24, din 14 sept, ora 22

stiri verificate
This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

20 răspunsuri la Continuăm. La Digi 24, din 14 sept, ora 22

 • Daniel
  Septembrie 8, 2015 la ora 11:00

  Chiar tare promoul!

  Răspunde
   
 • Stefan
  Septembrie 7, 2015 la ora 23:11

  Go Bizi, goooo ! 😀

  Răspunde
   
 • Todoran Petru
  Septembrie 7, 2015 la ora 17:52

  Domnule Guran, în primul rând țin să vă felicit pentru întreaga dvs. activitate și pentru echipa pe care ați construit-o. Eu sunt la vârsta a 3-a dar sunt cu inima alături de tinerii care vor să rămână în țară, să facă ceva pentru acest neam ajuns la restriște. Acum avem un nou subiect de jale: Noul Cod Fiscal (ciuntit, rău de tot!) și efectele sale asupra PFA, adică acei oameni (în mare parte tineri, talentați și întreprinzători) care vor fi DESFIINȚAȚI în majoritate până la Anul Nou de aceste măsuri suplimentare de fiscalitate, aberante, adoptate de Senat și de Cameră. Nu vreți să porniți o campanie de dezbateri pe acest subiect? Ce taxe și impozite va plăti un tânăr care a ales să fie PFA ca partener al unei firme străine care îi plătește salariul minim pe țara respectivă (că așa scapă ei de fiscalitatea împovărătoare!) iar aici Statul român îi ia 7 piei ca taxe, impozite, CASS, CAS, contribuție la pensii, etc. Fiul meu este în această situație, risc să-l văd plecat de lângă mine, acum la bătrânețe! Cu ce ți-am greșit, Doamne, de suntem atât de tare loviți, noi, bătrânii și ei, tinerii acestei țări?

  Răspunde
   
 • Albu
  Septembrie 7, 2015 la ora 16:59

  Cati romani stau si plang ca nu receptioneaza Digi, ca si cum achizitionarea unui pachet pentru aceasta televiziune nu le-ar fi la indemana. Cati romani or fi crezand ca Antenele, RTV-ul, Realitatea sau B1 inseamna televiziuni de stiri, fara sa fi incercat macar o data sa se uite la Digi24, macar online streaming, ca le e si asta la dispozitie! Cata vreme oricum dai banii unui operator de cablu, de ce sa nu faci macar o achizitie valoroasa, de ce sa nu treci pe Digi, macar pentru Digi24, Digi Film, Digi World sau pentru BBC Earth? De ce sa te lamentezi cand poti sa faci ceva simplu si eficient?
  Digi24 este singura televiziune care intr-adevar si-a propus sa faca lucrurile profesionist, sa schimbe mentalitati in Romania si pentru acest lucru merita aplaudati.

  Răspunde
   
 • Constantin D
  Septembrie 7, 2015 la ora 12:50

  A trebuit sa aflu in vecini ca a „reinceput” emisiunea preferata…si nu prea pot s-o urmaresc…Se pare ca a prevalat tenta de business in defavoarea celei national-sociale…Asta e! Ca doar era o emisiune economica… Dar , totodata stiu ca orice activitate economica are un sfarsit ( care poate fi denumit in zeci de feluri relocare/faliment/reorganizare/comasare/etc)…important este ca unii o vor tine minte asa cum a fost si pentru ce a fost creata, sau cel puntin care era aparenta…Succes domnule Guran. O sa va urmaresc in continuare. Doar cu interes.

  Răspunde
   
 • Ionica
  Septembrie 6, 2015 la ora 23:48

  Pacat ca nu se mai difuzeaza pe tvr sper sa fie reluare si pe net.

  Răspunde
   
 • Silviu
  Septembrie 6, 2015 la ora 22:40

  Erata:
  care nici nu stiu…

  Răspunde
   
 • Silviu
  Septembrie 6, 2015 la ora 22:37

  Chiar! Care este motivul pentru care treceti de la postul national – urmarit de mai multi (teoretic), la un post pe care nici nu stiu daca este in grila de programe a furnizorului meu de TV? Pe bune!

  Răspunde
   
  1. Stelian F
   Septembrie 6, 2015 la ora 23:00 Răspunde
    
 • adi
  Septembrie 6, 2015 la ora 22:25

  offfffffff! te suprapui cu patraru. va trebui sa vad una dintre emisiunile mele preferate in reluare sau pe net.

  Răspunde
   
 • Marian Stroe
  Septembrie 6, 2015 la ora 20:23

  Succes in noua televiziune!!!
  Dar nu ar strica sa-ti informezi cat mai mult admiratorii care au fost motivele care te-au facut sa parasesti televiziunea subventionata in toate modurile din banii poporului roman.
  Multumesc ca ai puterea sa rezisti cu coloana vertebrala nemodificata.

  Răspunde
   
 • Niculae
  Septembrie 6, 2015 la ora 19:57

  Mult succes si audienta maxima!Sper sa nu am probleme cu netul si voi fi in fiecare seara la ora 22 pe Digi24 la intalnirea cu Moise Guran,omul pe care-l apreciez de mult timp.

  Răspunde
   
 • florin
  Septembrie 6, 2015 la ora 14:11

  Offf, Moise nu ai putut nici tu rezista tentatiei de a te sui in barca plina noroi a privatilor, plini de interese mai mult sau mai putin josnice.
  Pacat, ai dezamagit multa lume ..!

  Răspunde
   
  1. DanielS
   Septembrie 6, 2015 la ora 14:43

   de ce a dezamagit? oricum nu mai mult decat tvr-ul! uita-te in ce hal e televiziunea de stat pentru care platim bani indiferent ca ne uitam sau nu(si avem si reclama asa ca sa ne placa)!

   Răspunde
    
  2. all
   Septembrie 6, 2015 la ora 15:02

   Ești ca Iliescu: nu ne vindem tara.

   Răspunde
    
 • Alin
  Septembrie 6, 2015 la ora 13:54

  Succes!

  Răspunde
   
 • Popescu
  Septembrie 6, 2015 la ora 09:53

  Mai Moise, asa o lipsa de entuziasm intr-un clip de promovare, mai rar. Nu tu o scanteie in privire, nu tu o incercare de zambet !
  Oare noua colaborare cu alde Digi are in spate un contract mai nasol decat ala cu tontii de la TVR ?
  Oricum, succes si vezi tu … !

  Răspunde
   
  1. costicamusulmanu
   Septembrie 8, 2015 la ora 12:12

   așa mi s-a părut și mie; moise, la momentul întîlnirii cu echipa pare că i-ai întrebat „mă, unde umblați?” da’ s-a tăiat la montaj…
   hai, breake a leg și mai vedem noi…

   Răspunde
    
 • Bogdan
  Septembrie 5, 2015 la ora 23:26

  Ahahaha
  Superb! Astept cu nerabdare prima emisiune de anul asta.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Septembrie 5, 2015 la ora 21:39

  Sper ca un program de buna calitate, ma refer la Biziday, sa ridice nivelul postului de televiziune, alaturandu-se altor cateva programe valoroase existente deja in grila de programe Digi. Ar fi trist insa ca, dimpotriva, calitatea Biziday sa aiba de suferit prin contaminare cu programele mai putin bune ale postului TV si cu cei care contribuie intr-un fel sau altul la realizarea lor. Succes!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase