Viorica Dăncilă anunță că nu demisionează de la conducerea PSD, după ce Parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului condus de ea. Șefa social-democraților consideră că nu are ce să își reproșeze și declară că sâmbătă va avea loc lansarea candidatului PSD la prezidențiale.

UPDATE: Dăncilă a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care afirmă, între altele, că președintele Iohannis este „artizanul acestui haos”. 

Principalele declarații:

„Moțiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece, au fost membri PSD care au trădat. Plecăm cu datoria împlinită. Le doresc celorlalți să vină în plen cât mai repede cu un Guvern. Fac apel la Iohannis să nominalizeze cât mai repede un premier. Dacă ar putea și astăzi. Vrem să vedem un nou guvern cu un nou program de guvernare. Vom intra în turul II, mergem înainte.

Nu mă tem de nimeni și nimic. Nu vreau să pierdem încrederea românilor, care vor fi mai mult alături de noi.

Nu regret că n-am venit cu remanierea. Nu aveam motiv. PSD merge pe drumul său, de a dialoga cu cetățenii.

Nu cred că cineva trebuie să intervină în Justiție, nu cred că Secția Specială trebuie desființată.

Rămân la conducerea PSD. Nu pot să fac un pas în spate. Nu am ce să-mi reproșez. Sâmbătă vom avea lansarea candidatului PSD la prezidențiale. Vom veni cu un program”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday