Uniunea Salvați România cere demisia ministrului de Interne. USR consideră că demisia lui Marcel Vela este un act necesar, pentru a restabili încredere populației în guvern.

Solicitarea USR vine la puțin timp după ce președintele Iohannis a denunțat acordul încheiat între Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă, care relaxa măsurile de izolare în noapte de Paște.

Voi solicita premierului Orban și ministrului de Interne să revină asupra acordului, să găsească o formulă care respectă principiul “stați acasă” și care se încadrează în prevederile stării de urgență”, a declarat șefului statului miercuri, înainte de o întâlnire cu premierul Orban și miniștrii din cabinetul acestuia.

Mesajul postat de USR pe pagina de Facebook:

„Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem.

Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine.

Sănătatea populației nu trebuie pusă în pericol din meschine calcule politice.

Guvernul PNL trebuie să gestioneze criza cât mai bine pentru țară, nu pentru scorul electoral”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday