Autoritățile anunță că bilanțul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 69. Conform raportării INSP, astăzi a fost primit rezultatul pozitiv la testarea Covid 19 a unei persoane care a decedat la domiciliu din județul Suceava.

Este vorba e un bărbat de 56 ani, cunoscut cu afecțiuni psihiatrice, care locuia singur. Decesul a fost constatat de către personalul ambulanței în data de 26.03.2020. Probele au fost recoltate de către serviciul de medicină legală în aceeași dată.

Raed Arafat anunța aseară că din 2109 de cazuri de infectare la nivelul țării, sunt 593 de cazuri numai din municipiul Suceava. Amintim că autoritățile au luat aseară decizia ca municipiul Suceava și alte opt localități adiacente să intre în carantină. Nu vor mai fi permise intrările și ieșirile din zonă, cu excepția transportului de mărfuri și materii prime pentru aprovizionare, a persoanelor care nu locuiesc în zonă, dar lucrează acolo.

Noul manager al Spitalului Județean Suceava, Florin Filip, declarase ieri  pentru Obiectiv de Suceava că doar în ultima săptămână, în unitatea medicală s-au înregistrat 20 de decese din cauza COVID-19, însă în statistica oficială au fost comunicate doar cinci.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday