Căsătorită timp de patru ani cu fiul directorului financiar al Trump Organization, Jennifer Weisselberg este principalul martor al procurorilor din New York într-o investigație care-l vizează pe fostul său socru. Ea cooperează din septembrie cu procurorii care au demarat inițial o verfocare civilă a finanțelor companiei lui Donald Trump și a predat mai multe cutii de documente și un laptop.

În această anchetă, cooperarea directorului financiar, Allen Weisselberg, este considerată esențială. Întrebată de CNN, în cadrul unui interviu: ”O să-l denunțe Allen Weisselberg pe Trump?”, fosta sa noră a răspuns printr-un simplu ”da”

Trump Organization se află acum sub două investigații deschise de procurorii din New York ce vizează fraude fiscale și de asigurări, printre alte infracțiuni ce ar fi fost comise de Trump Organization. Michael Cohen, fostul avocat al lui Trump, spune că fostul președinte al SUA va încerca să dea vina pe oricine altcineva dintre cei care au luat decizii în companie pentru a scăpa, inclusiv pe proprii săi copii.

Sursa alternativă: Business Insider

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday