Declarația a fost făcută la o conferință auto și a confirmat ceea ce era de așteptat, întrucât Musk a numit anterior decizia Twitter de a interzice prezența lui Trump pe platformă o “greșeală”. Compania a acceptat anterior o ofertă de cumpărare din partea fondatorului Tesla, în valoare de 44 de miliarde de dolari.

Cred că nu a fost corect să îl punem sub interdicție pe Donald Trump, cred că a fost o greșeală”, a spus Musk. “Aș anula interdicția. Nu dețin încă Twitter, așa că nu este o certitudine. Dar părerea mea, și a lui Jack Dorsey, este că nu ar trebui să avem interdicții permanente.”

Trump a declarat anterior că nu s-ar întoarce pe Twitter chiar dacă i-ar fi deblocat contul, promovând în schimb propria sa platformă de rețele de socializare, Truth Social.

Conturile de pe Facebook, Twitter și Google ale lui Donald Trump au fost suspendate la începutul anului 2020, după ce fostul președinte a susținut în repetate rânduri afirmația falsă că înfrângerea sa electorală a fost rezultatul unei fraude la scară largă. Sute de susținători ai săi au luat atunci cu asalt clădirea Capitoliului, pe 6 ianuarie 2021.

Sursa: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday