Jurnaliștii de la Rise Project au postat un videoclip ce conține imagini din cadrul unor partide de vânătoare la care au participat Liviu Dragnea, alături de mai mulți politicieni și directori ai firmei Tel Drum. Video aici.

În clip apar lideri importanți din PSD, precum Marian Oprișan, Paul Stănescu, Dumitru Buzatu, Adrian Țuțuianu, Constantin Niță. Mai apar și Petre Pitiș, director general Tel Drum, Mircea Vișan, director tehnic al Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum și Florea Neda, acționar Tel Drum, fost manager.

Ulterior, Dumitru Buzatu a confirmat pentru Digi 24 că a participat la mai multe partide de vânătoare alături de Liviu Dragnea, dar că nu poate numi domeniile pe care acestea au avut loc: ,,Nu am avut nicio legătură cu niciun TelDrum, am fost invitat de colegi la mai multe partide de vânătoare. Nu aș putea să spun toate domeniile. Nu am văzut pozele Rise”.

De asemenea, și Marian Oprișan a confirmat pentru Mediafax că a partiicipat la partidele de vânătoare, dar a precizat că nu îi cunoaște pe șefii TelDrum: ,,E o chestie privată, ce treabă am eu? Eu am participat la zeci de partide de vânătoare. Nici nu îi cunosc pe șefii Tel Drum. Credeți că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare. Habar nu am”.

Un document publicat în urmă cu o săptămână de Rise Project arăta că Dragnea a participat la o vânătoare cu directorul Tel Drum, Petre Pitiș, acum patru ani, deși liderul PSD declara că nu l-a mai văzut pe acesta de „peste 10-15 ani”.

Reamintim că la începutul lunii noiembrie, Rise Project a anunțat că a intrat în posesia a mii de documente din interiorul firmei Tel Drum, la care procurorii DNA nu au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut. Rise Project transmite că valiza respectivă a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

Video aici.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday