Site-ul de investigații Rise Project susține că a intrat în posesia unei valize ce conține informații esențiale din interiorul firmei Tel Drum, la care procurorii DNA nu au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut. Rise Project transmite că valiza respectivă a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

Conform articolului, valiza conține, printre altele:

“Un hard în care a fost salvat tot conținutul de 63 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum, dar și mii de facturi, contracte, bilanțuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuși, rapoarte de audit, tabele contabile etc.

14.800 de foto și video de la evenimentele companiei cu personajele grupării și standardul lor de viață, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuții – majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane.

O tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș.

54.710 mailuri + atașamentele de pe adresa de serviciu.

Peste o mie de hârtii, precum copii de pe documente personale ale familiei Dragnea sau planurile detaliate ale unei proprietăți-mamut din Alexandria”.

Citiți aici articolul integral al Rise Project:

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday