După ce presa australiană a publicat documentele depuse în instanță de avocații lui Novak Djokovic, în contestarea deciziei autorităților de frontieră de a-i anula acestuia viza de intrare în țară, documente care arată că Djokovic a fost testat pozitiv pentru Covid pe 16 decembrie 2021, au apărut noi detalii potrivit cărora jucătorul de tenis a participat la un eveniment la Belgrad, a doua zi, pe 17 decembrie, fără să poarte mască.

Federația de tenis din Belgrad a postat pe Facebook, după ceremonia respectivă, fotografii cu Djokovic care a predat cupe și premii celor mai buni tineri jucători ai anului 2021. Se poate observa cum nimeni nu poartă mască. La evenimentul desfășurat la centrul de tenis din capitala Serbiei au participat doar câștigătorii premiilor “din cauza măsurilor epidemiologice legate de pandemia de coronavirus“, se arată în postarea federației.

Potrivit France24, Djokovic a participat la o ceremonie chiar și pe 16 decembrie, când serviciul poștal național al Serbiei l-a onorat lansând o serie de timbre care îl prezentau pe el și realizările sale sportive.

Sursă: France24.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday