Răspunsul Parchetului General vine după ce Tudorel Toader a declarat la Antena 3 că Augustin Lazăr a angajat la Parchet trei procurori de la Inspecția Judiciară care au efectuat controlul la Parchet și care au emis ,,un raport favorabil”.

Ministerul Public arată, într-un comunicat de presă,Inspecția Judiciară a efectuat un control la PÎCCJ în perioada 4 – 29 septembrie 2017, iar echipa de control a fost formată dintr-un număr de șapte inspectori. În unanimitate, echipa de control a concluzionat că ,,activitatea managerială a conducerii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost una eficientă”.

În documentul citat se arată că „din echipa de inspectori, ulterior încetării calității de inspector judiciar prin ajungerea la termen a mandatelor de numire, două doamne procuror și-au continuat activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Una dintre acestea a fost numită printr-o hotărâre a Secției pentru procurori într-o funcție de conducere iar, cea de a doua, la data afirmațiilor ministrului Justiției, nu mai activa în cadrul P.Î.C.C.J.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday