Liderii PSD s-au reunit sâmbătă, la Neptun, în ședința Comitetului Executiv. Liviu Dragnea a anunțat că în cadrul ședinței s-a discutat și despre amnistie. Președintele PSD i-a solicitat premierului să analizeze ce acte normative trebuie adoptate ca „zecile, sutele, miile de oameni care au fost condamnați pe bază de proceduri nelegale, să nu fie nevoiți să ispășească sau să fie în continuare condamnați.

„Această amnistie, despre această amnistie se tot discută. I-am cerut astăzi doamnei prim-ministru să discute în guvern și să vadă ce acte normative trebuie să fie adoptate, pentru că zecile, sutele, miile de oameni care au fost condamnați pe bază de proceduri nelegale, să nu fie nevoiți să ispășească sau să fie în continuare condamnați. Nu știu care este soluția, amnistie sau altceva. Ne facem rău ca națiune dacă încercam să punem sub pres această problemă. Guvernul trebuie să își asume, să vină cu o propunere, lucrurile nu pot rămâne așa..”

Reamintim că ședința CEX a fost marcată de revolta Gabrielei Firea, care a cerut demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, pe care o consideră responsabilă pentru evenimentele din 10 august.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday