PSD o propune pe Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat să o numească la Transporturi.

Întrebat dacă PSD ia în calcul suspendarea în cazul în care președintele Iohannis nu acceptă noile propuneri de miniștri, Liviu Dragnea a spus: „Nu știu, o să acționăm constituțional, dar ne vom întâlni la acel moment să stabilim. Tot timpul avem încă cel puțin două planuri.

„Ne-am obișnuit cu domnul Iohannis să fie în stare să facă orice, dincolo de Constituție. Dacă sare iar cu picioarele pe Constituţie, ne întâlnim și vedem ce facem.”, a subliniat Dragnea. 

Referitor la sancționarea lui Paul Stănescu, Dragnea a spus că așteaptă demisia lui de onoare. Întrebată din ce motiv s-a abținut la votul în cazul lui Stănescu, Viorica Dăncilă a răspuns: „Aceasta a fost opțiunea mea, dar în același timp trebuie să vă spun că eu trebuie să accept votul CEx, suntem un Guvern politic.”

Lia Olguța Vasilescu a arătat că a votat împotriva lui Paul Stănescu: „Sunt convinsă că era mult mai experimentat decât Ilan Laufer din punct de vedere administrativ, Ilan Laufer este un mai bun comunicator decât putea să fie Laufer. Astăzi am votat cu colegii mei împotriva lui Stănescu, pentru că ce este prea mult, este prea mult.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday