La finalul Comitetului Executiv al PSD, de la Neptun, Liviu Dragnea a spus că PSD și ALDE vor avea un candidat comun la alegerile prezidențiale.

„Ceea ce am prezentat ca şi propunere colegilor mei, am discutat şi ieri, le-am spus şi astăzi, că în opinia mea trebuie să avem un candidat comun. Nu să nu fie un candidat de la PSD, ci să fie un candidat comun PSD-ALDE. Încep discuţiile în partid, stabilim că vom avea un candidat comun, să stabilim dacă şi la europarlamentare vom face la fel şi de asemenea, în termen rezonabil, să stabilim candidatul. Marea majoritate a colegilor a agreat ideea unui candidat comun. Nu era eficient ca astăzi să discutăm despre cine va fi candidatul. Eu am spus că nu am ca obiectiv esențial în viața sa candidez la alegerile prezidențiale. Sunt foarte importante, dar nu cred că este cel mai important obiectiv. Cel mai important este ca Iohannis să nu mai fie președinte. Încă 5 ani cu Iohannis este un dezastru pentru România.

Reamintim că ședința CEX a fost marcată de revolta Gabrielei Firea, care a cerut demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, pe care o consideră responsabilă pentru evenimentele din 10 august.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday