Judecătorul Cristi Dănileț anunță că miercuri vor avea loc consultări la Cotroceni cu reprezentanții magistraților. Mâine vor avea loc consultări cu reprezentanții societății civile la consultări privind referendumul pe Justiţie, așa cum a fost anunțat anterior.

Potrivit judecătorului, consultările vor avea loc miercuri de la ora 17:00: ,,Reprezentanții magistraților (asociații profesionale și instituții judiciare) sunt invitați să aibă o discuție cu Președintele țării pe tema reformei justiției și a referendumului pe justiție. Voi participa și eu la întâlnire”.

https://www.facebook.com/cristi.danilet/posts/2604176679624461

Săptămâna trecută Elena Calistru (Funky Citizens) anunța pe Facebook că Klaus Iohannis a trimis invitații mai multor reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale pentru consultări privind referendumul pe Justiţie.

Amintim că Președintele a declarat anterior, la o dezbatere organizată de Festivalul OneWorld, că este aproape hotărât să convoace referendum în 26 mai: „Lucrăm deja intens la asta, analizăm datele, variantele, partea legală. Eu sunt aproape hotărât să convoc referendum pentru data de 26 mai, când avem alegeri europarlamentare”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday