Klaus Iohannis a trimis invitații mai multor reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale pentru consultări privind referendumul pe Justiţie. Întâlnirea urmează să aibă loc la Palatul Cotroceni, marți, 26 martie. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Elenei Calistru,  de la organizația Funky Citizens. 

Postarea integrală: 

Am primit (și acceptat) o invitație de a participa la consultările Președintelui cu o parte din organizațiile din societatea civilă cu privire la oportunitatea organizării unui referendum pe justiție. 

Se întâmplă marți, la Cotroceni. Așa că am nevoie de inteligența voastră colectivă – voi cum simțiți acest posibil referendum deodată cu europarlamentarele? Strică, ajută? Cum ar trebui să sune întrebarea?”.

Președintele a declarat marți, la o dezbatere organizată de Festivalul OneWorld, că este aproape hotărât să convoace referendum în 26 mai.  „Lucrăm deja intens la asta, analizăm datele, variantele, partea legală. Eu sunt aproape hotărât să convoc referendum pentru data de 26 mai, când avem alegeri europarlamentare”, a declarat Klaus Iohannis.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday