Autoritățile din Italia anunță 727 de decese noi din cauza coronavirusului, față de 837 raportate ieri. Numărul infectărilor a crescut cu 4782, până la un total de 110.574.

În total în Italia s-au vindecat până acum 16.847 persoane. În stare gravă (la terapie intensivă) se află potrivit autorităților 4.035 cetățeni. La finalul lunii martie Guvernul a crescut amenzile pentru persoanele care părăsesc nejustificat izolarea la domiciliu, și a aplicat  sancțiuni între 400 și 3000 de euro. Prin decret, autoritățile regionale pot adopta măsuri și mai aspre, pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Reamintim că numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului în Italia a depășit 10 mii sâmbătă, când au fost raportate 889 de decese, în scădere însă față de 969 raportate vineri.

Peste o sută de români din străinătate (mai multe țări) au fost confirmați cu coronavirus în ultimele 24 de ore, iar cinci au murit. În total, 196 de români aflați în străinătate s-au infectat și 24 au murit.

Spania a depășit astăzi o sută de mii de persoane infectate cu coronavirus și nouă mii de decese. Autoritățile au raportat astăzi încă 864 de decese și aproape opt mii de noi cazuri.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday