Italia a raportat astăzi  793 de decese din cauza infectării cu coronavirus, înregistrate în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de pînă acum. Numărul infecțiilor a crescut cu 6557, până la 53578 în total.

Joi, Italia a depășit China la numărul de persoane decedate, devenind astfel țara cu cele mai multe decese înregistrate la nivel global. Printre cei care și-au pierdut viața în Peninsulă, se numără și șase cetățeni români. conform Ministerul Afacerilor Externe.

La nivel mondial, pandemia de coronavirus a provocat moartea a circa 12 mii de oameni, și infectarea a peste 290 de mii. Numărul celor care s-au vindecat a depășit cifra de 93.600.

Spania a raportat astăzi peste cinci mii de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Guvernul de la Madrid a anunțat că până acum 1326 de persoane au murit.

Germania, a treia cea mai afectată țară de pe continent, anunță 1834 de noi cazuri de contaminare în ultimele 24 de ore, și un total de 21.682. Au murit 75 de persoane.

Franța, și ea puternic afectată de pandemie, a raportat până astăzi 12.612 cazuri de infectare și 450 de decese. Un cetățean român se numără printre cei care și-au pierdut viața în Franța, potrivit MAE.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday