Italia. Autoritățile raportează 4.204 de noi cazuri de infectare cu coronavirus în ultimele 24 de ore, în ușoară creștere față de peste 3.800 ieri. S-au înregistrat încă 610 decese.

Italia a raportat astăzi 610 de noi decese și  4.204 cazuri noi de infectare cu coronavirus, înregistrate în ultimele 24 de ore. Numărul total al cazurilor urcă la 143.626, cel al deceselor la 18.279, iar cel al persoanelor vindecate la 28.470.

Ieri, autoritățile de la Roma au raportat 3.836 cazuri de infectare cu coronavirus. Italia este țara cu cele mai multe decese din lume.

Amintim că  631 de cetățeni români aflați în străinătate au fost confirmați cu coronavirus, dintre care 400 sunt în Italia.

 

Autoritățile din Spania au raportat joi 5.700 de noi cazuri de Covid-19 și 683 de decese, în scădere față de miercuri. Premierul Sanchez anunță că vârful pandemiei a fost atins.

Franța a devenit, marți, a treia țară europeană care depășește pragul de zece mii de decese cauzate de coronavirus. În prezent, autoritățile de la Paris raportează peste 109 mii de cazuri de infectare. Astăzi, banca centrală a țării a estimat că economia țării a scăzut cu 6% în primul trimestru al anului, cel mai mare declin de după al Doilea Război Mondial

 

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a depășit 1,5 milioane, la nivel mondial. Peste cinci sute de mii de cazuri, înregistrate numai în ultimele șase zile. Până acum s-au vindecat aproape 350 de mii de persoane, iar peste 90 de mii au decedat.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday