“O aeronavă Wizz Air, cursa din Einhoven (Olanda), cu 100+6 pasageri, avea probleme la trenul de aterizare. La ora 19:25 a fost activat planul roșu de intervenție, iar la 19:35 aeronava a aterizat fără probleme, planul fiind dezactivat în scurt timp. Nu au fost persoane care să necesite asistență medicală”, a anunțat Departamentul pentru Situații de Urgență.

“A fost o problemă la sistemul hidraulic al trenului de aterizare, dar piloții au reușit să rezolve situația și aeronava a aterizat cu bine”, a explicat Romeo Vatră, directorul Aeroportului Iași, pentru Ziarul de Iași.

Pe 30 august, o aeronavă Wizz Air de pe cursa Bergamo (Italia) – Iași a avut probleme de aterizare, cauzate de defecțiuni la sistemul de navigație. De asemenea, a fost activat planul roșu de intervenție. Aeronava a aterizat, fără incidente la a doua încercare. La bordul avionului respectiv se aflau 107 pasageri.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday