Aplicațiile deținute de Facebook au înregistrat vineri, din nou, probleme de funcționare, a doua întrerupere a rețelelor din această săptămână. 

După ce numeroși utilizatori au raportat probleme de conectare la platformele Facebook, Instagram și Whatsapp, compania a postat pe Twitter un mesaj prin care spunea că a luat la cunoștință defecțiunile și încearcă să le rezolve cât mai repede posibil. 

Downdetector a început să primească raportări cu privire la instabilitatea platformelor în jurul orei 21:30, ora României. Problemele, care au afectat numeroși utilizatori din întreaga lume, au fost remediate după aproximativ două ore, iar Facebook a spus că acestea au fost cauzate de o modificare de “configurație”. 

Suntem conștienți că unii utilizatori întâmpină probleme de conectarea la aplicațiile și produsele noastre. Încercăm să aducem lucrurile la normal cât mai curând posibil și ne cere scuze pentru orice inconvenient”, a spus Facebook în mesajul de pe Twitter. 


La începutul săptămânii, întreaga familie de aplicații de socializare ale Facebook a căzut pentru mai mult de șase ore, începând de la ora 18:30, ora României și până după miezul nopții de luni spre marți.

Ultima întrerupere semnificativă a rețelelor de socializare deținute de Facebook a avut loc în 2019, când o eroare tehnică a afectate serverele companiei timp de 24 de ore. 

Sursa: Business Insider, New York Times

Sursa Foto: GilbertC / Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday