În cadrul unei emisiuni la Antena 3 liderul PSD a vorbit și despre remanierile guvernamentale. Amintim că la finalul ședinței CEX de vineri, Dragnea a anunțat că după data de 8 octombrie vor avea loc discuții cu privire la această temă.

,,Am tot vorbit despre cum se va face remanierea. Doamna prim-ministru va veni cu un set de propuneri. Va fi o decizie foarte mult dezbătută în CEX. Îi anunț pe toți că va fi o discuție foarte serioasă și dură. Nu mai poate fi membru al Guvernului cineva dacă nu știe să comunice. M-am săturat să fiu paratrăsnet, să vorbesc despre toate. Sunt miniștri care fug de semnătură, care nu comunică, nu mai pot rămâne acolo. Sunt miniștri care nu semnează, care nu-și asumă. Deleagă acțiunea altcuiva sau chiar blochează.

Le este frică să semneze. Am spus-o, pentru că funcționarii din ministere, unii blochează că au ordin de la unitate, alții nu semnează de frică. Că ar putea fi luați pentru abuz în serviciu”, a declarat Liviu Dragnea.

La finalul ședinței CEX Liviu Dragnea mai declarase că nu ,,îl mai interesează o amnistia”, dar că susține o astfel de inițiativă. ,,Ce facem cu probele obținute nelegal, cu protocoalele? Dacă răspunsul e amnistie prin OUG, atunci Guvernul să o dea. Dacă e prin lege în Parlament, o susțin”, a spus liderul PSD.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday